kayınvalidenin sürekli arayıp öldünüz mü demesi

Benim kaynana da böyle mendebur hiç Bi yararı yok kadının iyi ki ogluyla küstülerde rahatım

evet sureklı laf soktugu ıcın k.valıde yer kalmadı kafamda ılk basta konuma yazdım

4 ayda 2. Kez mi iyide kadın size kızsa bile haklıdır çok az. Ayrıca daha dün görüştük mu dedin aaaaa??
Eşin kızmıyormu sana annesini istemiyorsun diye
Çok ayıp gerçekten ya.
Kaynana olsam cidden dik giderdim böyle geline.
Benimkiler yan dairemde. Üstelik sinir oluyorum her gün biseylerine. Size gelicez deseler Daha dün görüştük diyememnn:)
Yani denmez ayıp.
Başka bahane bulunur.
Kocayı alıp aileyi çöpe atmak istiyor bazı insanlar. Öyle değilse bile konunuzu detaylı anlatmadığınız için öyle anlaşılıyor.
Evet öyle değilse de tam detaylı yazmamış yada boylesede yanlış yapiyo ozaman
Sıkıysa kendi ailene hayır de:)
Kvlerde senin gül cemalini görmeye gelmiyorlardır zaten
4 ayda 2 aşırı abartmışlar yalnız
Yılda 1 kez, o da sen kendini hazır hissedersen
Bu gelinlerde istiyor ki adam evlenince ana babayi silsin görüşmesin. Sorsak kendi ailesiyle daima ic icedir
E yani o zaman normal siz çalışan insansınız iki günün birini onlara ayırmışsın zaten
ılk basa konuma yazdım herkeze arkadaslar

polyanna degılsınız ben gercekten kıbarca esıme soylettırdım..tesekkur anlayısınız ıcın

ılk bas konuma yazdım tekrar okuyabılırsınız

Konunuza ornekler eklemissiniz lakin eklediginiz orneklerde bana cok muhim gozukmedi. Burda millet neler yasiyor vallahi, sizce buyuk sorunlar gibi ama uzaktan bakinca sorun bile durmuyor maalesef.

Sıkıntı sizde gibi duruyor
Herkesin bir tarzı var. Sizin ki ile k.v nin tarzı uymuyor. Bana sorarsanız sizin tarzınız yanlış.
4 ayda 2. Kez gelmek istemiş bunda bisey göremedim konu sahibi
Millete kv ile ilgili ne dertler var bilseniz sizinki hiçbişey
Kesinlikle katılıyorum
Ben sizi haklı buldum. Kaynanamı hiç ama hiç sevmiyorum. Belki ondandır.
4 ayda 2 kere gelmiş kadın az bile gelmiş. Siz çok kaba davranmışsınız bence
Caya geleceğiz diyen insana dun gormustuk hayır diyen insanları oldum olası sevmişimdir. Sızı takdir ettim.
İnadına gelmek var size..
Sen kisaca kv hic gelmesin istemiyorum de 4 ayda 2.kez geliyor ben baslarda bari gece yarisina kadar kalmasinlar diodum
Kv geliyormus,battaniye örüp bitinceye kadar gitmiyormus
Kvdesi ben olacadim,sulalesinin torun çocuk ne varsa orerdim.Ah ben olaydım.
Kadın aranmadığından dan olsa gerek sesiniz çıkmıyor manasında öldünüz mü diye espiri yapmış
Az bile gorusuyorsunuz
Bence siz de onu arayip alo anne öldünüz mü ,ayy o senın repliğindi dimi pardon nasılsın deyin.
Üstelik bayram .
mısafırden kacmıyorum laftan kacıyorum arkadasım
ilk basa konuma yazdım arkadaslar okuyun lutfen

Konunuza ornekler eklemissiniz lakin eklediginiz orneklerde bana cok muhim gozukmedi. Burda millet neler yasiyor vallahi, sizce buyuk sorunlar gibi ama uzaktan bakinca sorun bile durmuyor maalesef.
herkesın yasadıkları kendıne zor ınsanlar farklı farklı sızde haklısınız bende..hepsını tek tek yazmadım zaten bıktım sadece durmuyor kucuk seyler buyuyor

ılk basa konuma yazdım herkeze arkadaslar

Herkez değil herkes. Okudum eklemenizi biz size sormak mecburiyetinde değiliz nerden yazarsanız yazın siz kendinizi düzgün ve anlaşılır ifade etmek mecburiyetindesiniz.
Evlenen insanların birilerinden yardım beklemesi üstüne yardım edilmedi diye şikayet etmesi bana garip geliyor. Kendiniz bir ev geçindirebilecek olgunluğa gelip evlilik kararı almışsınız. Anne babanın görevi bitti artık gerisi sizde. Hiç yardım etmeyebilirlerdi yine iyi yardım etmişler. Saydığınız laf sokmaların çoğu sizin alınganlığınız. Bana çok önemli mesele gibi gelmedi. Bazı şeylere kulak kapatmayı veya cevap vermeyi öğrenmezsiniz daha bir ömür birlikte geçireceksiniz çok sıkıntı yaşarsınız.

dogru sızde haklısınız bız ıstemedık zaten yardım vs..o mıktarı belırtmem gelınlık ıcın de laf soktu onu belırtmek ıcın

Sürekli laf sokan kaynanaya gülüp geçmeyin. Sizde laf sokun yada güzelce oturun konuşun. Siz gülüp geçerseniz daha fazlasını yaparlar. Ayrıca ben size hak verdim ama daha bugun görüştük demek yerine, annemlere ve akrabalara bayram ziyaretine gideceğiz demeniz daha doğruydu. 4 ayda 2 kere gelmiş çokmu? diyenlere hiç katılmıyorum. 4 aylık yeni evli insana kaç kere gitmesi gerekiyodu acaba her hafta gitsin ozaman saçmalık... Şu gençleri bi rahat bıraksın kaynanalar ya. Bi bırakta gelinin seni çağırsın bakayım evine

ben gercekten yarım yamalak yazmısım ve kımsenın sorması gerekmıyor bundan dolayı herkesten ozur dılıyorum yazacaksan detaylı yaz demıslerdır dogrudur

bu arada ben daha dun gorustuk lafını esıme dedım esım bır planımız var dıye kendı annesıne uygun sekılde soyledı

burada cogu kısı benı elestırmıs olumlu bırsey yazan nerdeyse 5 kısı ancak sorunlar kısıye ozeldır kımıne kucuk kımıne buyuk gelır

olumlu yorumun ıcın tesekkkur ederım..oyle dusunuldugu gıbı ınsan ıstemez yabanı degılım

Ben yüzüne söyledin sandım. Tabiki yabani insanlar değiliz ama 4 aydada 2 kez gelinmesi çok normal bence anladıgım kadarıyla çalışıyosunuz. Çalışan insanın evine vakitli vakitsiz gidilmesine karşıyım. Kendi annemler bile ben çağırmadan gelmiyorlar. çağırıncada çalışıyosunuz yorulma uğraşma sen gel diyolar. Ama malesef kaynanalar gelip hizmet edilsin bekliyolar. Neden ? çünkü gelinsin. Sen ayağında dönceksin o da göğsünü kabartcak. Ama malesef yok öyle bi dünya. Haaa etrafımda anne gibi kayınvalidelerde var görüyorum. Öyle olanlar başüstüne ama sizin ki gibi laf sokan kaynanayı senede 1 kere anca sokarım evime. Pardon oğlunun evine :)

duygularım bu yonde ama yınede annedır dıyor bır yanım ama ınsan oglunun hatrına laf sokmaz tutar kendını..

annemlerle burdakılerın dedıgı gıbı hergun gun asırı gorusmuyorum cocuk olur vs bırakabılecegımız bırı olsun dedık esımle ama sımdılık planlarımda yok.

anne gıbı kayınvalıdeler de var yok degıl bır sohbet gectı kızın kadar sevmeyebılırsın dedım ama ben yınede kımseye olsun gebersın yok efendım mutlu olmasın demem dedım donupte senıde sevıyorum dıyemedı candan bır sekılde

bu arada calısıyorum sabah 10 aksam 8 haftada bır gun ızın ınan ondada temızlık yapıyorum esımın kedısı var bekarlıktan tuy vs derken..

esım vardıyalı calısıyor sabah kalkıp ben gecıyorum kahvaltı koyuyorum aksamdan koymadıysam gece vardıyası var annemlere gıtmıyorum 20 dk aramız ama bu sefer gıdıcem..

ben ayaklarımın ustundeyım kımseden ceyızde ıstemedım gelınlıkte ama neden sen alamazsan kız kardesın alır dıyor ve bu soguk sakaları devam ettırıyor amac

Sonraki yazdıklarınızı da okudum. Elle tutulur bir sebebiniz yok sevmemek için.

Yanlış yoldasıniz.

Aile içlerine böyle huzursuzlar sokacaklar evlenmek ıcın bir daha düşünsünler.

Bizlerde çok sıkıntılar yaşıyoruz ancak çok çok büyük sorunlar da böyle evine gelene yeter denilir.

Mesafeni koy istedikleri kadar konuşup dursunlar kulak asma. Ben öyle yapıyorum takmıyorum laf sokmaları hiç duymamış gibi yapıp muhatap olmuyorum boş boş konuşup susuyorlar. Sıcak da davranmıyorum hep buz gibiyim. Anladıkları dil bu malesef üzgünüm.

Kızlar genelde nasıl heyecanla yazıyorsanız coğu okudugum olaylar tepetaklak hep heyecan+sinir+gelinlik modu+hııı demek öyle

valla canım 1,5 yıllık evlıyım neredeyse 1 yılımın hepsi kv evinde gecti haftada 4,5 gün + pazar kahvaltıları severım sayarım orası ayrı ama bende bu durumdan hosnut olan bır ınsan degılım gunduzlerı yalnız kaldıgımda falan sıkıldıgımı dusunuyor acıklama yapıyorum ama sonuc yıne aynı oldugundan artık akısına bıraktım kaldıkı sen bunu dert edınmıssın ınsanların evladı yanı sen evlendın dıye kopacak degıller.

(kv geldim şuan)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…