burdan yanlıs anlasılıyor sanırım zaten bayramın ıkıncı gunuydu ve kendı aıleme ordan gezmeye gıdecektım 3.gunu de calısıyorum.. bırıncı gun gorusmek yeterlı degıl mı
valla büyük cesaretkayinvalide de anlayisliymis...sakaya vuruyor kadin artik durumu
konu sahibi bence kayinvalideniz sizi seviyor...
4 ayda ikinciye gelmesini cok görmeyin bence
Bence bu bir cesaret degil saygisizlik!
zaten ben bunu esıme soyledım esım planımız var dedı yanlıs anlasılmalar varDaha dün görüştük yerine buraya yazdığınız planı söyleseydiniz, şöyle şöyle olacak diye, onun dışında benim öz halamda müsait değilim demişliği var bana tuhaf gelmedi
Kalanına birşey diyemeyeceğimde beni silmişlerdi eşimin ailesi demeniz tuhafıma gitti, nedir yani bir sözden silecek itip kakacaklar dışlayacaklarsa bu insanlarla nasıl anlasıyorsunuz? Herkes herkese istediğini diyor istediğini yapıyor ama gelinler ne des çıngar çıkartılıyor, kendi çocuklarına öyle yaparlarmıydı? Üvey muhakemesi edip özlük beklenmesi ilginceCok kabasiniz,tartismasiz...su uslubun binde birini ben esimin ailesine kullansaydim beni silmislerdi.Evine gelmek isteyen birine daha dun gorustuk gelme nasol denir?esini dogurmus buyutmus kadina!itin hatiri yoksa sahibininde mi yok?isine gelmemis yada gercekten gecerli bir mazeretin olabilir ama uslubun berbat!Yerli yersiz arayip rahatsiz ediyor olabilir,yada art niyetle herseye karismak ogrenmek icinde gorusmek istiyor olabilir ama sen su uslubunla hakliyken bile haksiz olursun soyliyeyim sana.
Ee o zaman sorunda yok? Hele eşiniz demişse, genelde eş ailesi kendi çocuğuna kırılmaz kızmaz geline kırılır kızar dışlar, onlwr bizim ailemiz değil çünkü, üvey muhamelesi yapıp özlük bekler, kaynana söylenir gelin alttan alır.. Ortadoğu burası.. bence bu insanları hiç takma sen nasıl mutluysan onu yap, eşini mutlu etmek adınada arada katlanzaten ben bunu esıme soyledım esım planımız var dedı yanlıs anlasılmalar var
Eşin kızmıyormu sana annesini istemiyorsun diyeKonuyu özet geçicem..
Lütfen buda dert mi demeyın
Kayın valide şakayla karısık sureklı laf sokar ondan mı bılmem kendısıne kızına vs hıc ısınamadım.
Örnegin evlendık ılk bayram zıyaret ettık donduk ertesı sabah bız abınle caya gelıcez dedı bende daha dun gorustuk hayır dedım
Nerdeyse her ıkı yada uc haftada bır garantı ya kendıne ya kızına gıdıp toplanıyoruz
Bu sure zarfında haftada bır arama oldunuz mu dıye arıyor benı..(Not watsap grupları var aılece kullandıkları sadece anne baba cocuklar gun asırı yazısıyor olmedıgımızı bılıyor )
4 aylık evlıyım ıkıncı kez gelıcek ben cagırmadım bız gelmek ıstıyoruz dedı..
ben haftada bır gun ızın yapıyorum ızın gunumden bır gun once ertesı sabah nasılsa gec kalkarım dıye cagırdım.izin gunumde temızlık yapıyorum her hafta mecburen kedım de var ogun mumkun olmuyor.ama gozumde buyuyor ıcım darlanıyor resmen belkı sevemedım ondan
Bırgun onceden bırseyler yapıcam aksamdan
Benım gıbı sıkıntı yapan var mı yoksa bır ben mıyım boyle
Çok ayıp gerçekten ya.Caya gelecegiz diyen insana daha dun gotustuk olmaz denir mi ya :) musait degiliz deseniz hadi bir oluru var da yaptiginiz bana hic normal gelmedi.
Benimkiler yan dairemde. Üstelik sinir oluyorum her gün biseylerine. Size gelicez deseler Daha dün görüştük diyememnn:)Çok ayıp gerçekten ya.
Kaynana olsam cidden dik giderdim böyle geline.
Yani denmez ayıp.Benimkiler yan dairemde. Üstelik sinir oluyorum her gün biseylerine. Size gelicez deseler Daha dün görüştük diyememnn:)
Evet öyle değilse de tam detaylı yazmamış yada boylesede yanlış yapiyo ozamanKocayı alıp aileyi çöpe atmak istiyor bazı insanlar. Öyle değilse bile konunuzu detaylı anlatmadığınız için öyle anlaşılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?