Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kayınvalidenin sürekli arayıp öldünüz mü demesi
- Konu Sahibi gumus82
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- kayınvalide
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 20 Kasım 2016
- 2.405
- 3.366
- 133
Çalıştığınız için çok geliyor size galiba. Ben ev hanımıyım haftada 1 ya da iki haftada 1 görüsürüz çalışsam her haftasonu mu ayirmazdim ama gelmeyin de demezdim ayıp çünkü eşim benim anneme gelme dese alnını karışlarımKonuyu özet geçicem..
Lütfen buda dert mi demeyın
Kayın valide şakayla karısık sureklı laf sokar ondan mı bılmem kendısıne kızına vs hıc ısınamadım.
Örnegin evlendık ılk bayram zıyaret ettık donduk ertesı sabah bız abınle caya gelıcez dedı bende daha dun gorustuk hayır dedım
Nerdeyse her ıkı yada uc haftada bır garantı ya kendıne ya kızına gıdıp toplanıyoruz
Bu sure zarfında haftada bır arama oldunuz mu dıye arıyor benı..(Not watsap grupları var aılece kullandıkları sadece anne baba cocuklar gun asırı yazısıyor olmedıgımızı bılıyor )
4 aylık evlıyım ıkıncı kez gelıcek ben cagırmadım bız gelmek ıstıyoruz dedı..
ben haftada bır gun ızın yapıyorum ızın gunumden bır gun once ertesı sabah nasılsa gec kalkarım dıye cagırdım.izin gunumde temızlık yapıyorum her hafta mecburen kedım de var ogun mumkun olmuyor.ama gozumde buyuyor ıcım darlanıyor resmen belkı sevemedım ondan
Bırgun onceden bırseyler yapıcam aksamdan
Benım gıbı sıkıntı yapan var mı yoksa bır ben mıyım boyle
- 20 Ocak 2019
- 1.261
- 2.616
- 53
- 35
:)))))Bu gelinlerde istiyor ki adam evlenince ana babayi silsin görüşmesin. Sorsak kendi ailesiyle daima ic icedir
- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.243
- 823
Daha 4 aylık evlilikte ne bu sevmeme önyargı.. Kadın abinle geleceğiz demiş hayır gelemezsiniz dün görüştük demeniz aşırı kaba ve ayıp yani. Zaten yeni evliymişsiniz ağırlayabilirdiniz abisi de evi görmek istemiş olabilir çok mu zor bi önüne çay koymak.
Ayrıca 2 3 haftada bir görüşmek çok mu yani aylarca hiç gitmemek mi istiyorsunuz. 4 ayda 2 kere gelmiş kadıncağız, çağırmamışsınız bile kadını ve lafını edip bişeyde dememiş bununla alakalı ama 1 hafta aramayınca da öldünüz mü dedi diye dertleniyorsunuz.. arayınca ne oluyor yüz mü vermiş oluyorsunuz? Yazık gerçekten sizde anne adayısınız birgün erkek evladınız olur da 4 ayda 2 kere gittin diye, evine gitmek isteyip de gelinden hayır lafını duyunca, haftada bir aranmak bile fazla gelince anlarsınız!!
Ayrıca 2 3 haftada bir görüşmek çok mu yani aylarca hiç gitmemek mi istiyorsunuz. 4 ayda 2 kere gelmiş kadıncağız, çağırmamışsınız bile kadını ve lafını edip bişeyde dememiş bununla alakalı ama 1 hafta aramayınca da öldünüz mü dedi diye dertleniyorsunuz.. arayınca ne oluyor yüz mü vermiş oluyorsunuz? Yazık gerçekten sizde anne adayısınız birgün erkek evladınız olur da 4 ayda 2 kere gittin diye, evine gitmek isteyip de gelinden hayır lafını duyunca, haftada bir aranmak bile fazla gelince anlarsınız!!
- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
Valla herkes kendi yaşadığını bilir ne desem bilemedim öyle insanlar var ki evimden hiç çıkmasın istiyorum öyleleride var ki hiç gelmeseler diyorum (eşimin ailesi gibi).3,5 senelik evliliğimde 4-5 kez gelmediler sanırım aramızda 300 metre falan var beni bileni biliyor iyi niyetli kişilerle görüşmeyi tercih ediyorum.
- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.779
- 528
Arayıp "öldünüz mü " demesi= beni niye aranıyorsun? Içimden gelmiyorsa aramam.
Sen de aramak zorunda değilsin, aramıyorsun diye trip de atamaz.
Bu arada içinden geçeni yaptığın için tebrik ederim. İstemeye istemeye misafir edip sonra da buraya istemediğim halde geldiler diye konu açmandan iyidir.
Sen de aramak zorunda değilsin, aramıyorsun diye trip de atamaz.
Bu arada içinden geçeni yaptığın için tebrik ederim. İstemeye istemeye misafir edip sonra da buraya istemediğim halde geldiler diye konu açmandan iyidir.
- 25 Haziran 2014
- 791
- 627
- 303
E yani o zaman normal siz çalışan insansınız iki günün birini onlara ayırmışsın zatenburdan yanlıs anlasılıyor sanırım zaten bayramın ıkıncı gunuydu ve kendı aıleme ordan gezmeye gıdecektım 3.gunu de calısıyorum.. bırıncı gun gorusmek yeterlı degıl mı
- 7 Ocak 2016
- 10.305
- 49.648
- 598
Üslubunuz çok ters yalnız. Daha ılımlı konuşmayı deneyebilirsiniz. Daha dün görüştük yerine burda açıkladığınız gibi başka programınız olduğunu söyleyebilirsiniz mesela. 4 ayda 2.ev evinize gelmek istediklerine göre zaten öyle çok bir araya gelen insanlar değilsiniz. Çalışıyor olmak bahane değil bir akşam yemeğe veya bir haftasonu çaya almak zor olmasa gerek. Sizden beklemişler sizden teklif gelmeyince kendileri gelmek istemiş. 2-3 haftada bir toplanmak gayet normal. Neden size anormal geliyor ki?
- 19 Ekim 2016
- 2.913
- 4.393
- 83
bunu dedin migelıcez dedı bende daha dun gorustuk hayır dedım
- 15 Şubat 2019
- 1.006
- 1.547
- 63
- 7 Temmuz 2019
- 1.332
- 5.177
- 108
- 30
Bayramda sana gelecek kişiye hayır denir mi? Ya sabah biz komsuya iyi bayramlar demeye girerdik akşam onlar bize gelirdi,napsaydık kapıyı açmasamıydık sabah görüştük zaten diye.. Böyle böyle bayramlarda bitti zaten, herkes otellerde denizlerde. Eski bayramlar zaten kalmadı, bayramı geçtim. Eski misafirperverlikte kalmadı. Sırf kaynananız için geçerli değil. Yok komşum çat kapı girdi sinir oldum, yok eşimin teyzesi 5 dk girdi çıktı sinir oldum. Ne narin yapılı kadınlarmışsınız anlayamadım.
Haklısın sevmeyip ısınmayınca, görüşmek ağırlamak işkence gelir. Her sey batar. Yasamayan bilmez. Yadırgayan arkadaşlar bu yuzden.. Ama oğlunun evi gelinisiniz, mecbur gelecekler gideceksiniz. Sınır ve mesafe koymaksa hakkınız. Saygı mecbur sevgi diil.dogrudur sorun bende sevemedım sanırım ıskence gelıyor buradan yazmak hata aslında nasıl anlasın ınsanlar benı tanımıyor etmıyor yazdıgım kadarı yeterlı degıl
- 14 Nisan 2019
- 2.155
- 5.689
- 88
- 31
4 ayda 2 kere gelmek istemiş o bile çok geliyor tuhaf hergun gelen kayinvalideler var burda anlatıyor herkes sorun sizde bence sevmeyebilitsiniz fakat o sizin kocanizin annesi saygı hoşgörü önemli böyle düşünerek iyice sogursunuz sonra görüşmek çay kahve daha zor gelir herkes çalışıyor herkesin 1 gün izni oluyor bu kadar büyütmenin manası yok
- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.347
- 198
- 9 Mayıs 2015
- 3.657
- 7.939
- 158