kayınvalidenin sürekli arayıp öldünüz mü demesi

Sen kisaca kv hic gelmesin istemiyorum de 4 ayda 2.kez geliyor ben baslarda bari gece yarisina kadar kalmasinlar diodum

Az bile gorusuyorsunuz

İlgincniye bu kadar ısrarla insanları sevmemeye çalışıyorsunuz eşiniz anneniz hakkinda böyle düşünse hissetse siz ne hissederdiniz? Ne demek daha dün görüştük falan aynı muamele senin ailene yapılsa hoş karsilarmisin ben anlamıyorum gerçekten öyle bı insan olmadığım için sanırım elle tutulur hiç de bişey yok hani size bı hakaret değersiz hissettirme had bilmeme vs.. ama yinede ne olsa batcak size belli. Allah yardımcısı olsun yanınızdaki insanlarin

Buluşma ve aranma sıklığı bana anormal gelmedi. Neden geriliyorsunuz? onlar size kötü davranıyor onları sevmiyor musunuz yoksa yorgun oluyorsunuz dinlenmek istiyorsunuz ve onlar gelecek diye ev temizlik, yemek falan mı geriyor sizi?

Benim kardeşim de sizin gibi aynı.misafir hiç sevmez.dan dan söyler lafları.
Onun evinde diken üstünde olur insan.kvsi yılda 1 2 gelir laf eder.geçen gün gelmiş 1 gün kaldı.hastayim diye ablamin evine gönderdi çocuğuyla beraber.ablam ağırladı kadını.
misafir sevmeyenin evinde bereket olmaz.

Ben konu sahıbı ben tamamen yanlış anlasılmısım.Keske işyerınde yazıyoruz kesın hukumlu olmasanız sorsanız..

Ben evet esıme soyledım musaıt degılız dıye esım soyledı kayınvalıdem her gorustugumde deneme tahtası gıbı bana laf sokar ben susarım guler gecerım ama işte bana sor.

Ornekler yazıcam şimdi

Daha ılk tanısıcaz pasta hazırlamıslar elınıze saglık cok guzel dedım ısteseydın yapmazdım dedı

gorumcem benden kucuk masallah guzel kız dedım deme nazar deger dedı

evlenme donemınde ancak 3 bın 4 bın bır yardımları olmustur herseyımızı kendımız aldık gelınlıge kadar..kız kardesıme dıyor kı gelınlıgı alamazlarsa sen yardım edersın ha ha guluyor.

bu enson geldıgınde de oglum nıye konusmuyorsun agzını karın mı bagladı oda dedı ben babam gıbı konusmam bılmıyor musun dıye..gercekten esım az az konusur herkesle dogası bu

bu arada ben pasta ıkı salata yaptım esım pılav ve kıymalı yemek yaptı benım oglum cok becerıklı zaten dedı benım yaptıgım herhangı bırseye nezaketen guzel demıslıgı yok

baska yaz dersenız denen laflar deste oldu sureklı oluncada kaka oldu

Evet olduk mezarimda bile rahat yok diyesim geldi
Caya gelecegiz diyen insana daha dun gotustuk olmaz denir mi ya :) musait degiliz deseniz hadi bir oluru var da yaptiginiz bana hic normal gelmedi.
4 ayda iki kere gelmiş daha napsin. Tavrınız rahatsız edici.bayramda gelse ne var.bizde gideriz bayramda onlar da bize gelir. Sorun sizde.
Ben bi acayiplik göremedim valla
4 ayda hiç görüşmeseymişsiniz bari
4 ayda 2 kere gelmeleri çok mu?
bence siz misafir sevmiyorsunuz
dogrudur sorun bende sevemedım sanırım ıskence gelıyor buradan yazmak hata aslında nasıl anlasın ınsanlar benı tanımıyor etmıyor yazdıgım kadarı yeterlı degıl
Size bayram ziyaretine gelmek istemişlerdir
ben bayramın bırıncı gunu gıttım..ıkıncı gunu tatılımın son gunu kendıme ayırdım uygun degıldım ust uste sacma gelıyor bana bugun ben yarın sen seklınde
Aynı şehirde haftanın 3 4 günü görüşenler var okuyoruz burda, sizinki 2 3 haftada bir bence oda gayet normal tabi size karşı kötü tutumları yoksa.
Trollsünüz herhalde aman aman benzerinizden Allah esirgesin.
kayınvalıdemın uslubu gorumcemın keza sanırım sevmedım ondan butun bunlar cok mısafırde sevmıyorum cocukken yatılı gelen gıden haddı hesabı olmazdı
valla büyük cesaret kayinvalide de anlayisliymis...sakaya vuruyor kadin artik durumu

konu sahibi bence kayinvalideniz sizi seviyor...
4 ayda ikinciye gelmesini cok görmeyin bence
Ben sizi haklı buldum. Kaynanamı hiç ama hiç sevmiyorum. Belki ondandır.
4 ayda 2 kere gelmiş kadın az bile gelmiş. Siz çok kaba davranmışsınız bence
Caya geleceğiz diyen insana dun gormustuk hayır diyen insanları oldum olası sevmişimdir. Sızı takdir ettim.
İnadına gelmek var size..
Sen kisaca kv hic gelmesin istemiyorum de 4 ayda 2.kez geliyor ben baslarda bari gece yarisina kadar kalmasinlar diodum
Kv geliyormus,battaniye örüp bitinceye kadar gitmiyormus
Kvdesi ben olacadim,sulalesinin torun çocuk ne varsa orerdim.Ah ben olaydım.
Kadın aranmadığından dan olsa gerek sesiniz çıkmıyor manasında öldünüz mü diye espiri yapmış
Az bile gorusuyorsunuz
Bence siz de onu arayip alo anne öldünüz mü ,ayy o senın repliğindi dimi pardon nasılsın deyin.
Üstelik bayram .

herkeze en başta konuma cevap yazdım merak edılen baska ne varsa sorulsun bu kadar evlere zarar bırı degılım

Çok rahatsız edici.
Bence baştan mesafeni koy ama tavrını da iyi ayarla.
Ayda 1 falan Görüşmek normal de devamlı görülmekte çok yorar insanı.
Sonumta çalışan insansın haftada bir günün var dinlenmek istersin.

Daha ılk tanısıcaz pasta hazırlamıslar elınıze saglık cok guzel dedım ısteseydın yapmazdım dedı

gorumcem benden kucuk masallah guzel kız dedım deme nazar deger dedı

evlenme donemınde ancak 3 bın 4 bın bır yardımları olmustur herseyımızı kendımız aldık gelınlıge kadar..kız kardesıme dıyor kı gelınlıgı alamazlarsa sen yardım edersın ha ha guluyor.
Böyle diyene sessiz mi kalacaktı

ben aslında haftada bır bır aksam da cagırırım ama laf sokulunca ıcım almıyor resmen esım bana kızmıyor goruyor bırsey dıyemıyorum kıbarca ben normaldede konusmuyorum anne babama cekmısım dedı ben mutfak tezgahında ıs yapıyorum agzını ben nıye baglıyayım onununde oturuyor dedım gulumsedım zorla kı evıme benden yarım saat once geldıler

ben aslında haftada bır bır aksam da cagırırım ama laf sokulunca ıcım almıyor resmen esım bana kızmıyor goruyor bırsey dıyemıyorum kıbarca ben normaldede konusmuyorum anne babama cekmısım dedı ben mutfak tezgahında ıs yapıyorum agzını ben nıye baglıyorumm onununde oturuyor dedım gulumsedım kı evıme benden yarım saat once geldıler

Bence mesafeni koy.
Ger dediğini de duyma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…