Örnegin evlendık ılk bayram zıyaret ettık donduk ertesı sabah bız abınle caya gelıcez dedı bende daha dun gorustuk hayır dedım
burdan yanlıs anlasılıyor sanırım zaten bayramın ıkıncı gunuydu ve kendı aıleme ordan gezmeye gıdecektım 3.gunu de calısıyorum.. bırıncı gun gorusmek yeterlı degıl mıCaya gelecegiz diyen insana daha dun gotustuk olmaz denir mi ya :) musait degiliz deseniz hadi bir oluru var da yaptiginiz bana hic normal gelmedi.
dogrudur sorun bende sevemedım sanırım ıskence gelıyor buradan yazmak hata aslında nasıl anlasın ınsanlar benı tanımıyor etmıyor yazdıgım kadarı yeterlı degıl4 ayda iki kere gelmiş daha napsin. Tavrınız rahatsız edici.bayramda gelse ne var.bizde gideriz bayramda onlar da bize gelir. Sorun sizde.
Size bayram ziyaretine gelmek istemişlerdirburdan yanlıs anlasılıyor sanırım zaten bayramın ıkıncı gunuydu ve kendı aıleme ordan gezmeye gıdecektım 3.gunu de calısıyorum.. bırıncı gun gorusmek yeterlı degıl mı
ben bayramın bırıncı gunu gıttım..ıkıncı gunu tatılımın son gunu kendıme ayırdım uygun degıldım ust uste sacma gelıyor bana bugun ben yarın sen seklındeSize bayram ziyaretine gelmek istemişlerdir
kayınvalıdemın uslubu gorumcemın keza sanırım sevmedım ondan butun bunlar cok mısafırde sevmıyorum cocukken yatılı gelen gıden haddı hesabı olmazdıİyi en azından 2 3 haftada bir toplanıyormuşsunuz, biz 2-3 günde 1 falan, toplu buluşmalarda da haftada bir rutinimizdir,
Beraber yaşayanlar, ayağını uzatamayanlar var.
Haftada bir kez konuşmak, hele ki telefonla, zor değil. Gelmemeli. Yakınları -akrabaları- arada bir arayıp hal hatır sormak mühim bence.
Caya gelecegiz diyen insana daha dun gotustuk olmaz denir mi ya :) musait degiliz deseniz hadi bir oluru var da yaptiginiz bana hic normal gelmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?