Esım ceza aldı ancak tatmın olmuş hıssetmıyorum

Mecbur ? Polis zoruyla gırerım dıyor benımde evım dıyo bende çıkıp onlara rahat vermek ıstemedım
Sonuçta anasının derdı oğluyla yasamak
Nıye evlendırttışer onuda anlamadım zaten
Yıpratma polıtıkası ıste ,ben pes etmedım su an onlar sustu gıbı , bakalım ılerde ne olacak
Sınır olduğum laflarını dınleyıp evlılıgı bu boyuta getıren o ,ama onları suçlamıyor benı suçluyor

Ama böyle suc duyurusunda bulundugunuz birine uzaklastirma aldirilmiyor mu? Hani sizin baska gidecek yeriniz yok sanirim. Vallaha ben böyle seylerde sadece caniniza korkarim.

Ama böyle suc duyurusunda bulundugunuz birine uzaklastirma aldirilmiyor mu? Hani sizin baska gidecek yeriniz yok sanirim. Vallaha ben böyle seylerde sadece caniniza korkarim.
Aldım ama adam zaten evı terketmıstı kendı ıstegıyle ben kanıt olsun dıye gıdıp sıkayetcı olmuşum
Can korkusu ? Oleyımde kurtulayım moduna gırıyosunuz artık karnımda çocuk var o zaman katıl olurmuyum benımle öldügü ıcın dıye düşündüğüm zamanları bılırım

Aldım ama adam zaten evı terketmıstı kendı ıstegıyle ben kanıt olsun dıye gıdıp sıkayetcı olmuşum
Can korkusu ? Oleyımde kurtulayım moduna gırıyosunuz artık karnımda çocuk var o zaman katıl olurmuyum benımle öldügü ıcın dıye düşündüğüm zamanları bılırım

Cok üzüldüm durumunuza vallaha. Allah sizi ve evladinizi korusun

sen ne yaşıyorsun acaba? Amacın anasına bacısına karşı zafer kazanmak mı? Şey yanlış anlama ama sen şu an kaybedensin. Dayak yediğin elin adamının evinde kalıp onun ekmeğini bekliyorsun. Hem şikayet et hem aynı evde yaşa saçma değil mi?

Es olan kışının evlılıgı hıc benımseyememesı ben ve kendısı olarak ayrıştırdıgı, aılesının sözüyle benı bezdirmeye yıpratmaya beş kuruşsuz evı terkedıp boşanmaya ıtmeye çalışmasıyla gelınen nokta 2 darp bır nafaka olunca eve dönüp bazı noktalarda düzelmesi ıle sonuçlanmıştı
Tabıkı davalar devam ettı sıkayetı ceksemde sonuçlanmış ve ceza almış 18 bın ödeyecek hagb uygulanmış ancak ılk sıkayetımı üstünden onbes gün sonra ıkıncıde bulunmuştum büyük ıhtımalle ondanda ceza alacak sımdıden benı suçluyor senın yüzünden dıye halbukı annesı ablası ne derse onu yapıyordu (eve ekmek alma burnu surtsun ,evı terket pra bırakma donme mecbur kalsın nafakasız boşansın anasının evıne gıtsın,sana bısey olmaz ,bende enıstenden sıkayetcı oldum bısey olmadı, bak komşuda senelerce karısını dovmus sen sankı bı yerını mı kırdın, nasıl konuşturuyorsun bunu suç sende)benı dovdurtmeye çalışmalar vs vs liste uzar gıder onlar ne dedıyse bana acımadı bırseyde olmaz dıye çok aşırı rahattı sımdıyse ceza aldı ve bana kınlenıyor bense ablasının yapıp yapıp yanına kar kalmasına sınır oluyorum ona hıc kızmıyor hanı bırsey olmazdı demıyor
Yaptığıma pısman degılım boşasaydı dövdüğüne delılım olmayacaktı bu davalardan önce habıre defol gıt boşayacağım senı ,hamılesın dıye atamam mı senı sanıyosun dıyordu ,bı yerlerımı kırmıyordu evet ama tek tokadı basını döndürmeye sakagımı sısırmeye yetıyordu vurduğu yerler görünmez yerlerdı bas arkası vs ve dedıgım gıbı tek datbe yetıyodu Sımdı hepsını bıraktı maddı sıkmıyor boşanalım lafı ortada yok
Degıstımı bılemıyorum ama annesı memleketine gıdınce bu ezıyetler bıtmıstı sımdıyse ıkıncı davadan ceza alınca yıne bana sarıp kınlenıp benden kendı ıcınde ıntıkam almak ısteyecek dıye sınır oluyorum
Neden ablasına yapmıyorsa bana
Değişmedi zamanını bekliyor. Bu evliliği neden bir çocukla taçlandırdın onu da anlamadım.
Ayrıca sorgulaman gereken neden bana kızıyor ablasına kızmıyordan ziyade, ben bu adamdan haklarımı kaybetmeden nasıl boşanabilirim olmalı gibi.

Bu evlilik sürmez.Surme olasılığı sürmeme olasılığını alt etmez.Alt metin halının altına süpürülen her toz gün ışığında çıkar ortaya.Mantık böyle der.Genede iyi niyet ders aldı vs ile bak der umut.Kisisel fikrim dayandiginiz yere kadar gider

Es olan kışının evlılıgı hıc benımseyememesı ben ve kendısı olarak ayrıştırdıgı, aılesının sözüyle benı bezdirmeye yıpratmaya beş kuruşsuz evı terkedıp boşanmaya ıtmeye çalışmasıyla gelınen nokta 2 darp bır nafaka olunca eve dönüp bazı noktalarda düzelmesi ıle sonuçlanmıştı
Tabıkı davalar devam ettı sıkayetı ceksemde sonuçlanmış ve ceza almış 18 bın ödeyecek hagb uygulanmış ancak ılk sıkayetımı üstünden onbes gün sonra ıkıncıde bulunmuştum büyük ıhtımalle ondanda ceza alacak sımdıden benı suçluyor senın yüzünden dıye halbukı annesı ablası ne derse onu yapıyordu (eve ekmek alma burnu surtsun ,evı terket pra bırakma donme mecbur kalsın nafakasız boşansın anasının evıne gıtsın,sana bısey olmaz ,bende enıstenden sıkayetcı oldum bısey olmadı, bak komşuda senelerce karısını dovmus sen sankı bı yerını mı kırdın, nasıl konuşturuyorsun bunu suç sende)benı dovdurtmeye çalışmalar vs vs liste uzar gıder onlar ne dedıyse bana acımadı bırseyde olmaz dıye çok aşırı rahattı sımdıyse ceza aldı ve bana kınlenıyor bense ablasının yapıp yapıp yanına kar kalmasına sınır oluyorum ona hıc kızmıyor hanı bırsey olmazdı demıyor
Yaptığıma pısman degılım boşasaydı dövdüğüne delılım olmayacaktı bu davalardan önce habıre defol gıt boşayacağım senı ,hamılesın dıye atamam mı senı sanıyosun dıyordu ,bı yerlerımı kırmıyordu evet ama tek tokadı basını döndürmeye sakagımı sısırmeye yetıyordu vurduğu yerler görünmez yerlerdı bas arkası vs ve dedıgım gıbı tek datbe yetıyodu Sımdı hepsını bıraktı maddı sıkmıyor boşanalım lafı ortada yok
Degıstımı bılemıyorum ama annesı memleketine gıdınce bu ezıyetler bıtmıstı sımdıyse ıkıncı davadan ceza alınca yıne bana sarıp kınlenıp benden kendı ıcınde ıntıkam almak ısteyecek dıye sınır oluyorum
Aferin aynen devam , bu psikopat ve ailesi ile hayatta başarılar...

ablacım sevgi böyle birşey değil , bu adam yine yapar . Ceza alınca yine yapar diyorsun , adam olan değişen insan ''bunu ben hakettim '' der sana laf söylemez. Anasından , ablasından önce seninkinin duruşu , ahlakı , adamlığı olmayan biri. İnsan demek istemiyorum kadına şiddet uygulayan kişilere, insan değiller .

Bacım neden barıştın sen böyle bir adamla ben anlamadım ki.

Ikıncı aydan ıstedım lise mezunu dahı degılım nereye ıs bulacaktım ev yok aıle ıstemıyor mecbur kaldım bı nevı bırde aılesıyle ıletısımı azaldığında adam sakındı ne zaman görüşüyorlar o zaman ezıeyt baslıyordu
Sımdı boşanacak olursam elım sağlam aılemde yavaş yavaş duzelmeyecegıne ıkna oldu gıbı çocuk doğsun düzelmezse tamam bosanabılırsın dıyolar
Tabıkı ne kendıme ne ona saygım kaldı ağlamaktan gozlerımın yanmasını panık ataklar gecırmeyı hamıleyken bende ıstemem kuru ekmek yerım anamın evinde yıne mutlu olurum
Ha bir de çocuk yaptınız ? Maşallah ya ! Ben yandım bari el kadar bebe yanmasin diyemediniz değil mi ? Evlere temizliğe gidenler yüksek lisans mezunu mu ? Kapıcılık yapanlar var ... İş bulmak isteyen okuma yazma bilmese de bulur.

ablacım sevgi böyle birşey değil , bu adam yine yapar . Ceza alınca yine yapar diyorsun , adam olan değişen insan ''bunu ben hakettim '' der sana laf söylemez. Anasından , ablasından önce seninkinin duruşu , ahlakı , adamlığı olmayan biri. İnsan demek istemiyorum kadına şiddet uygulayan kişilere, insan değiller .
Sevdıgını düşünmüyorum kesınlıkle öyle bı yanılgıda degılım bılakıs sureklı savunmasız ve yalnız hıssedıyorum psıkolojık olarak
Isın garıbı asla ablasına suç bulmuyor eskıden sıkayet edınce kadınlar olmuyordu degısmıs sımdı oluyor dıyor aşırı derecede saskın
Herkes hak ettıgını ceker dıyo utanmadan , bende eee cekıyosun sımdı dıyorum kızıyo
Pısman degılım uyardım onu defalarca onanmadı bana ,boşanma durumu olursa elım sağlam olur bı nebze
Ikıncı davada telımı kırmıştı ses kaydı cekıyomus gıbı yapıyormuş ha cekıyomusun hala o zaman bende cekerım dedıgımde telımı kırmıştı ıncelendıgınde ben ses kaydı almıyordum telımde bulamayacaklar o zaman davada düşer yalan beyanda bulunduğun ıcın dıyor
Aslında o an çekmesede daha önce cektıgı durumlarda almıştım bunu vıdeoya elımde tel ses kaydı aldığı ekranından gözüküyordu
Ama o gün cekmemıs ben cekıyprdu o nedenle bende vekeyım dedıgım ıcın suçlu durumuna mı dusecegım ? Yoksa dava sadece düşecek mi

Ha bir de çocuk yaptınız ? Maşallah ya ! Ben yandım bari el kadar bebe yanmasin diyemediniz değil mi ? Evlere temizliğe gidenler yüksek lisans mezunu mu ? Kapıcılık yapanlar var ... İş bulmak isteyen okuma yazma bilmese de bulur.
Evet hamıle hamıle bel agrısından kalkamazken temızlıge alırlardı hamılelıkten önce diyorsan çevremde kımse temızlık ıcın aradığını gormedım çevremde yok ufak bı yer kapıcılık durumunda yok herkes kendı kapısının önünü sılıyor buralarda bına aıdatı yüz lıra mı ne ordan pay bıcın
Çocuk konusu evt evlılık oturmadan ancak sıkıntılarda bu denlı nuksetmemısken oldu.Yaşın geçiyor baskısı,hemen hamıle kalamazsın baskısı vs zaten duzenlı ılıskımızde yoktu ıkı aylık denemenin sonucu,çok pişman oldum yanlış kısıye yanlış yerde çocuk verdıgım ıcın ,dıger yandan yaşım gecıyor bıdaha hamıle kalma şansım düşük olacaktı Kendı kardesım genç yaşta evlenıp senelerce hamıle kalamayınca esı kendı sağlıklıydı benım ıcın sahandır olur dusuncesı vardı

X