• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgilimi takıntı yaptım ve çok acı çekiyorum yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gerçekten inandın mı onun bu söylediklerine ? Yalan üstüne yalan söylüyor. Hem senin mesajlarını görmek istiyor merak ediyor, kendisi göstermiyor. Hem de seni kıskanıyorum ayaklarını oynuyor aynı zamanda manipüle ediyor. Demekki cebinde parası olsa kızlarla buluşup görüşecek. O kadar rahat ki, senin ona olan takıntının farkında olduğu için bir yerleri kalkmış ve bu şekilde konuşuyor.
inandım biliyor musun çünkü buna bana bir kaç kez dedi param olsa şu an birlikteydik. Evlenirdik bile dedi hem böyle diyor hem de sürekli bana sen böyle yaptın böyle kötüsün benim ilişkide hiç bir suçum yok modunda geziyor

ilişki de bana çok iyi gelmişti evet ben biraz maddi konulara önem veren biriyim ama sorunu olduğunu bana açıkca hiç demediki dediğinde de beni oyalıyor sandım. Şimdi sürekli para muhabbeti yapmaya başladı ki öyle ki ben bana aldığı notları getirdim bak bana bunları demiştin diye sürekli çiçek alırdı. Paraların nereye gittiği belli oldu dedi gülerek. Parayı boşver bak ben başkasıyla evlensem mutlu olacak mısın diyorum her sey kader vs diyor siktir et kafana takma bunları babam bana derdi ki kafana kepten başka bir şey takmayacaksın o kadar salak saçma konuşuyor ki ben duygularımdan bahsetmeye çalışıyorum o abuk sabuk konusuyor o gün ağladım üzülme vs dedi sonra senin zırıltını çekemem dedi. İşin garip tarafı tüm bunlara rağmen vazgeçemiyorum. Aptal gibi
Muhtemelen kendine değer vermiyorsun o yüzden toksik ilişkileri kendine çekiyorsun. Bu sevgi değil, takıntı. Çocukluk travmaları, yaşanan kötü deneyimler, ailenin tutumu, ilişkiler vb. çok etkiliyor.

inandım biliyor musun çünkü buna bana bir kaç kez dedi param olsa şu an birlikteydik. Evlenirdik bile dedi hem böyle diyor hem de sürekli bana sen böyle yaptın böyle kötüsün benim ilişkide hiç bir suçum yok modunda geziyor
İkili oynuyor işte. Manipüle etmekte ustalaşmış bazı erkekler. Bu ilişkiyi bir deneyim,ders olarak gör ve daha iyi olmak, iyileşmek için çabala. Onu engelle ve bir daha iletişime geçme kendi iyiliğin için.

ilişki de bana çok iyi gelmişti evet ben biraz maddi konulara önem veren biriyim ama sorunu olduğunu bana açıkca hiç demediki dediğinde de beni oyalıyor sandım. Şimdi sürekli para muhabbeti yapmaya başladı ki öyle ki ben bana aldığı notları getirdim bak bana bunları demiştin diye sürekli çiçek alırdı. Paraların nereye gittiği belli oldu dedi gülerek. Parayı boşver bak ben başkasıyla evlensem mutlu olacak mısın diyorum her sey kader vs diyor siktir et kafana takma bunları babam bana derdi ki kafana kepten başka bir şey takmayacaksın o kadar salak saçma konuşuyor ki ben duygularımdan bahsetmeye çalışıyorum o abuk sabuk konusuyor o gün ağladım üzülme vs dedi sonra senin zırıltını çekemem dedi. İşin garip tarafı tüm bunlara rağmen vazgeçemiyorum. Aptal gibi
Ben ne diyorum siz hala ne diyorsunuz oyle takinti haline getirmissiniz ki o kisiyi. Adam kufrediyor birde. Hic umrunda degilsiniz anlayin. Konusmayi kesip engellediniz mi onu soyleyin bana. Adam nasil olsa gitmiyor ne yaparsam yapayim ne dersem diyeyim moduna girmis e goruyorumki haklida

İkili oynuyor işte. Manipüle etmekte ustalaşmış bazı erkekler. Bu ilişkiyi bir deneyim,ders olarak gör ve daha iyi olmak, iyileşmek için çabala. Onu engelle ve bir daha iletişime geçme kendi iyiliğin için.
Parası şu an yok ama olmaması da bitmesi için sebep değildi belki de hakikaten olsaydı devam ederdik büyük bir sorun yoktu çünkü olmaması iyice onu komplekse soktu

Ben ne diyorum siz hala ne diyorsunuz oyle takinti haline getirmissiniz ki o kisiyi. Adam kufrediyor birde. Hic umrunda degilsiniz anlayin. Konusmayi kesip engellediniz mi onu soyleyin bana. Adam nasil olsa gitmiyor ne yaparsam yapayim ne dersem diyeyim moduna girmis e goruyorumki haklida
haklı evet takıntı yaptım bu da doğru farkındayım zaten o yüzden terapi almaya başlayacağım pazarda ön görüşmem var. Engellemedim hayır zaten o kadar dirayetli biri olsam direkt kapardım bu konuyu maalesef değilim ondan yardım alacağım. Şimdilik yavaş yavaş ilerlemek daha doğru olucak önce terapi ufak ufak konuşmayı kesmek gibi

Parası şu an yok ama olmaması da bitmesi için sebep değildi belki de hakikaten olsaydı devam ederdik büyük bir sorun yoktu çünkü olmaması iyice onu komplekse soktu
Hâlâ şöyle olsa böyle olsa bu olurdu diye düşünüyorsun. Yapma etme kendine bu eziyeti. Zihninde durmadan overthink yapıyorsun , sürekli onu düşünüyorsun. Böyle hayat geçmez. Arkadaşların yok mu? çık dışarı biraz hava al yürüyüş yap, arkadaşlarınla gez kafa dağıt. Bu ilişkiden hayır gelmez sana hiçbir şekilde. Parası olsaydı bile yine bir bahane uydururdu. Seven insan böyle davranmaz. Dürüst ve net olur. Hem küfür ediyor saygısızca davranıyor hem de seni manipüle edip param olsa evlenirdik diye yalan söylüyor. Başka bir kızla gezer tozar niyeti belli. Bütün bu toksikliğe , ayrıl barış bir ilişkide olmana rağmen onunla cinsel ilişkiye girmişsin. Adam da şımarmış , bir yerleri kalkmış. Ne de olsa benden vazgeçmiyor diye düşünüyordur.

Hâlâ şöyle olsa böyle olsa bu olurdu diye düşünüyorsun. Yapma etme kendine bu eziyeti. Zihninde durmadan overthink yapıyorsun , sürekli onu düşünüyorsun. Böyle hayat geçmez. Arkadaşların yok mu? çık dışarı biraz hava al yürüyüş yap, arkadaşlarınla gez kafa dağıt. Bu ilişkiden hayır gelmez sana hiçbir şekilde. Parası olsaydı bile yine bir bahane uydururdu. Seven insan böyle davranmaz. Dürüst ve net olur. Hem küfür ediyor saygısızca davranıyor hem de seni manipüle edip param olsa evlenirdik diye yalan söylüyor. Başka bir kızla gezer tozar niyeti belli. Bütün bu toksikliğe , ayrıl barış bir ilişkide olmana rağmen onunla cinsel ilişkiye girmişsin. Adam da şımarmış , bir yerleri kalkmış. Ne de olsa benden vazgeçmiyor diye düşünüyordur.
ıkı aydır evden cıkmıyorum dıyor su an muhtemelen ınstagramdan baska kızlara yazıyordur kafa dagıtmak ıcın yazmıyorum dıyor ama sanmam. Buluşmadığına emınım ama parası olmadığı için. Katılıyorum sana aşırı aşırı düşünüyorum arkadaşlarımla da cıkıyorum ama kafam dagılmıyor sorun burda dagılsa zaten bu kadar düşünmezdim. Kimseyle konuşmak iyi gelmiyor ki. Sorunu çok farkındayım terapiye ek ne yapabilirim. Benim aslında sorum böyle bir durumdan geçmiş biri varsa neler yaptığıydı üç ay oldu çünkü sıkıldım

ıkı aydır evden cıkmıyorum dıyor su an muhtemelen ınstagramdan baska kızlara yazıyordur kafa dagıtmak ıcın yazmıyorum dıyor ama sanmam. Buluşmadığına emınım ama parası olmadığı için. Katılıyorum sana aşırı aşırı düşünüyorum arkadaşlarımla da cıkıyorum ama kafam dagılmıyor sorun burda dagılsa zaten bu kadar düşünmezdim. Kimseyle konuşmak iyi gelmiyor ki. Sorunu çok farkındayım terapiye ek ne yapabilirim. Benim aslında sorum böyle bir durumdan geçmiş biri varsa neler yaptığıydı üç ay oldu çünkü sıkıldım
Çalışıyorum demiştin. Ne işle meşgulsun? İlgi alanın olan şeyler var mı? Yazı yazmak, resim çizmek, müzik, dans, spor ,yemek yapmak, yeni tarifler öğrenmek,sinema , tiyatro ,yabancı dil öğrenmek, AVM'de kız arkadaşlarla herhangi bir etkinlik, mesela bowling oynamak olabilir. İlgini çeken bir alanda kurslara kayıt olabilirsin.

haklı evet takıntı yaptım bu da doğru farkındayım zaten o yüzden terapi almaya başlayacağım pazarda ön görüşmem var. Engellemedim hayır zaten o kadar dirayetli biri olsam direkt kapardım bu konuyu maalesef değilim ondan yardım alacağım. Şimdilik yavaş yavaş ilerlemek daha doğru olucak önce terapi ufak ufak konuşmayı kesmek gibi
Ufak ufak degil şak diye kesmelisiniz konusmayi. Dirayetli olmalisiniz kendinizi baska ugraslara verin ona yazmayi dusundukce. Umarim terapi size iyi gelir

Çalışıyorum demiştin. Ne işle meşgulsun? İlgi alanın olan şeyler var mı? Yazı yazmak, resim çizmek, müzik, dans, spor ,yemek yapmak, yeni tarifler öğrenmek,sinema , tiyatro ,yabancı dil öğrenmek, AVM'de kız arkadaşlarla herhangi bir etkinlik, mesela bowling oynamak olabilir. İlgini çeken bir alanda kurslara kayıt olabilirsin.
Teşekkür ederim beyaz yakalıyım. İlgi alanım olan şeyler var ama gerçekten hiç bir şey yapamıyorum bir film izleyeyim diyorum mesela o da yok. Seyahet etmeyı cok severdım mesela ama onunlayken tek tek yer bakardık nereyı gezelım dıye planlar yapardık o kadar güzeldi ki şimdi onsuz bomboş ne anlamı var ki diyorum keyif alamıyorum. Yani onunlayken tatlı geliyordu bunlar bir şeye başlıyordum örneğin hemen derdi aşkım sen yaparsın anlat bana vs ona anlatırdım. En basit gratise bile onla giderdim ben ona listemi atardım aklında tutardı bak şunu şunu alalım şöyle bakalım diye bir erkek ilk defa bu kadar tam anlamıyla beni prenses hissettirdi ama o eski oydu yanı uc ay once şimdi bana çok kötü davranıyor alakası bile yok o zamandaki hallerinden nasıl değişir bu kadar aklım almıyor

Ufak ufak degil şak diye kesmelisiniz konusmayi. Dirayetli olmalisiniz kendinizi baska ugraslara verin ona yazmayi dusundukce. Umarim terapi size iyi gelir
ya o kadar haklısınız ki yardımcı olmaya çalışıyorsunuz cok teşekkür ederim. Ama gerçekten yapamıyorum şu an engellesem ıkı gun sonr açarım o engeli o kadar da malım bir anlamı olmaz net karar alıp iyileşmem lazım

Ne saçma ilişkiler ne saçma muhabbetler bunlar ya

Sürekli yok ayrıldı yok barıştı yok kıskandırdım bilmem ne

Kendinize bu tarz ilişkileri layık görüyosanız biz ne yapabiliriz ki

gecen hafta onunla kalmıştık aptal gıbı bırlıkte oldum sevdıım ıcın ertesı gun hapı aldım ve kanamam olmustu bugun benım hormon testı sonucum cıkıcaktı ama hıc yazmadı ne cıktı ne oldu vs dıye aksam dort gıbı sonucum cıktı unuttun mu dedım bır kac ıs halettım aklmdan cıkmıs dedı nedır durum dedı anlattım bıraz konustuk sonra ben dedım kı bu durumu bır arkadasıma da anlatmalıyım hastaneye tek gıdıp gelınce gerılıyorum dedım o da bana ne dıyorsun anlamadım ne yaparsan yap allaha emanet demıs dumduz saglık konusundakı endısemde bıle aptal aptal bır yorum yaptı ve bende artık şiraze kaydı ona şöyle bır mesaj attım

Ne seni ne de salak saçma tavırlarını daha fazla hayatımda tutmak istemiyorum ben de. Cumartesi günkü ve bugünkü davranışların yeterince soğuttu kendinden. Sevgi hissi kayboldu. Artık her şeyin sonlanması gerektiğini net bir şekilde hissediyorum. İstediğin kadar devam et, ama artık seni tanımak veya sana değer vermek için hiçbir nedenim yok. Geçmişteki bağlarımın hepsi, senin bu halinle anlamını yitirdi. Her şeyin bir sonu var, seninkisi de buradaymış. Hadi eyvallah.
o da
Tamam kes sesini artık o zaman
Bir daha yoluma çıkma demiş ben de çıkmam sen de çıkma yazdım ben çıkma yazmış ben de uzatmayalım midem bulandı görüşmemek üzere yazdım inş yazmış konu kapandı. O kadar götünü kaldırmışım ki hala ona yazarım ederim sanıyor bence. Şimdi ne yapmalı nasıl kendimi iyileştirmeliyim onunla iletişimi tamamen kesme kararı aldım. Terapi alacağım bu arada pazar günü ilk randevum var

Seni bildiğin obje gibi kullanıyor aşağılıyor tersliyor konunun başını bile bilmiyorum ona rağmen son durum bunu gösteriyor. kendine bu muameleyi nasıl hak görürsün bir an önce silkelen kendine gel

konunun basında duzgun bır ılıskımız vardı zaten son durumda ben bu sekılde sonlandırdım ama dedıgım gıbı sımdı ıyılesmem lazım onca anı onca hıs ile baş başa kaldım artık öldursen yazmam ya da geri dönmem pazar da ilk terapi randevumu alacağım çünkü bana hasar bıraktı. Şimdi ne yapmalıyım daha hızlı iyileşmek için

Onu her yerden engelleyip iletişim yollarını kesmen lazım. Bir erkeği bu kadar şımartmak, gururunu yerler altına sermek kendini ezdirmek de ne oluyor. Bunu destek alacağın kişiyle konuşup çözmeniz gerekiyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X