• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgilimi takıntı yaptım ve çok acı çekiyorum yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Okurken çok güldüm. Kaçan cidden kovalanıyor galiba. Bu adamın peşinden koşulacak bir şeyi yok, ne diye bu kadar şımarttınız anlayamadım. Kafanızda kurup durmayın, o da beni seviyor ama korkuyor, çekiniyor gibi bahaneler üretmeyin. Barışsanız da bu adamın aşağılık kompleksi çekilmez. Denginiz birini bulun.
Tabi ki para bulunur, kaybedilir. Her insanın kötü dönemleri olabilir ama 29 yaşında bir insanın kadın da olsa erkek de olsa ekonomik durumunu düzene koymuş olması lazım. Bu adam düzene koyabilecek potansiyele de sahip değil. Bir insan neden cebinde parası yokken karşısındakini yemeğe çıkartıp sonra tuvalete kaçar, kart bozuk diye zırvalamış bir de.
Şu an sadece sizi reddettiği için inat olmuş. Bu adamla 3 ay dayanamazsınız. Farz edin ki evlenmeye karar verdiniz. Düzgün bir düğün yapamadınız, sizin maşınızla küçük bir ev tuttunuz, idarelik mobilya aldınız. Bu adam tüm gün surat yapacak, siz hem çalışıp hem de o adamın nazını çekeceksiniz. Her kavga sırasında adam size benim param olmadığı için böyle yapıyorsun diye üste çıkacak. Okurken içim daraldı. Fırsat bulmuşken kaçın bence bu adamdan
Bana sevgiliyken o ayrılma döneminde ya pişman olursan diyordu. Ama en son görüşmemiz ben deneyelim vs dedim
C camsilecek mesajı alıntılamışsınız ancak cevap vermemişsiniz.
merhabalar hayır daha önce süslü sözlükte başlık açmıştım buraya açmadım

Bu date mevzusunu öğrendıgım iyi oldu dedi sonra bundan sonra dünya ahiret bacımsın kankamsın vs demeye basladı.

Çok mu arıyorsunuz böyle toksik, ayrılıp buluşup sevişmeli öpüşmeli ilişkileri? Adam en başından size net olmamış parasının yetersiz olduğunu söylememiş. Dışarda yemek yediğinizde hiç mi sormadınız, neden wcye gidiyorsun kaçıyorsun diye ? Sevişince barışırız diye mi düşündünüz? Herif sizi istemiyor sevmiyor belli etmiş bunu. Psikolojik destek almaya çalışın. Randevu alıp hastaneye giderken ailenizden soran olursa başka bir şey söylersiniz.
terapi almayı düşünüyorum online ancak aile evindeyim nerede bağlanabilirim aklıma gelmiyor ayda ıkı seansta alsam belki işe yarar

geçen gün de aynı konuyu açtınız hatta mesajlaşmalarınızı yayınladınız, size mesaj atma denildiği halde attınız. sarhoştum falan dediniz ama abartıyorsunuz artık bence. sizin şu tavrınızdan sonra bu adam asla geri dönmez dönse de biraz sizi maddi manevi yer yine cool erkek havalarında çeker gider. çok takıntılısınız.
Hayır açmadım. Mesajlaşıyoruz ama günlük derin bir şey yok nasılsın ne yapıyorsun vs götü kalktı evet. Dönmesini beklemiyorum sadece nasıl iyi olurum bunun için açtım bu soruyu

Bana sevgiliyken o ayrılma döneminde ya pişman olursan diyordu. Ama en son görüşmemiz ben deneyelim vs dedim

merhabalar hayır daha önce süslü sözlükte başlık açmıştım buraya açmadım
Bacım ne diyim sana. O zaman biraz daha uğraş. Belki kabul eder, barışırsınız da bize denk gelmez böyleleri. İşi yok diye anladım ben? İşi yok, parası yok, 5 parasız yemeklere çıktığına göre pek akıllı da değil. Kendi kendine triplere girmiş. Allah için senden başka kim uğraşır bu adamla

terapi almayı düşünüyorum online ancak aile evindeyim nerede bağlanabilirim aklıma gelmiyor ayda ıkı seansta alsam belki işe yarar
Bir tanıdığınız, yakın arkadaşınız yok mu ? Onun evinde uygulama üzerinden görüntülü konuşma yaparsınız. Arkadaşınıza rica edersiniz, kendimi kötü hissediyorum psikolojik destek almak istiyorum ama ailemin bilmesini istemiyorum evde rahat olamam diye. Ben de daha önce online terapi desteği aldım. 45 dk - 1 saat arası sürüyor görüşmeler. Alanında uzman birini araştırın.

Para guc sevmekle alakasi yok resmen uste cikip sizi manipule ediyor. Cok sevmek degilde aliskanlik bence bu cunku anlattiklarinizdan sonra sogumaniz lazimdi. Konusmayi tamamen kesin hayatinizdan tamamen cikarin once o kisiyi. Iletisim kurmaya devam ederseniz aklinizdan tabiki cikaramazsi
Para guc sevmekle alakasi yok resmen uste cikip sizi manipule ediyor. Cok sevmek degilde aliskanlik bence bu cunku anlattiklarinizdan sonra sogumaniz lazimdi. Konusmayi tamamen kesin hayatinizdan tamamen cikarin once o kisiyi. Iletisim kurmaya devam ederseniz aklinizdan tabiki cikaramazsiniz

Para guc sevmekle alakasi yok resmen uste cikip sizi manipule ediyor. Cok sevmek degilde aliskanlik bence bu cunku anlattiklarinizdan sonra sogumaniz lazimdi. Konusmayi tamamen kesin hayatinizdan tamamen cikarin once o kisiyi. Iletisim kurmaya devam ederseniz aklinizdan tabiki cikaramazsiniz
evet sürekli beni suçladı işte çocuk polis sen seversin 657 li dedi. Aracı da varmış seversin vs tipine bakıyor bunu mu beğendin diyor beğenmeseydin ikinci kez çıkmazdın dedi hatta mesajlarımı da okumak istedi ama ben kendın mesajlarını ac dıyınce ben sana bır sey kanıtlamak zorunda değilim kimseye yazmadım diyor cebimde para mı var sankı hangı parayla buluşacağım vs dedi. Sonra sabh kahvaltı yaptıgımızde olsaydı paran baska kızlara yazar mıydın dedım sana yazardım hatta evlenırdık bıle dedı

Bir tanıdığınız, yakın arkadaşınız yok mu ? Onun evinde uygulama üzerinden görüntülü konuşma yaparsınız. Arkadaşınıza rica edersiniz, kendimi kötü hissediyorum psikolojik destek almak istiyorum ama ailemin bilmesini istemiyorum evde rahat olamam diye. Ben de daha önce online terapi desteği aldım. 45 dk - 1 saat arası sürüyor görüşmeler. Alanında uzman birini araştırın.
çalışıyorum eve gelmem sekızı buluyor kımseye de bu durumu acmak rahatsızlık vermek istemem aklıma şey geldi. Öğle molamda bir bankta konuşsam dışarısı çok mı sıkıntı olur ya da akşam ofıste kalsam bır bahane ile diye düşündüm

evet sürekli beni suçladı işte çocuk polis sen seversin 657 li dedi. Aracı da varmış seversin vs tipine bakıyor bunu mu beğendin diyor beğenmeseydin ikinci kez çıkmazdın dedi hatta mesajlarımı da okumak istedi ama ben kendın mesajlarını ac dıyınce ben sana bır sey kanıtlamak zorunda değilim kimseye yazmadım diyor cebimde para mı var sankı hangı parayla buluşacağım vs dedi. Sonra sabh kahvaltı yaptıgımızde olsaydı paran baska kızlara yazar mıydın dedım sana yazardım hatta evlenırdık bıle dedı
Ya bu dediklerine inaniyor musunuz? Manipulasyonun dibine vurmus adam sizde uzuluyorsunuz hala keske o zaman bilseydim parasi olmadigini destek olurdum diyorsunuz. Unutmak icin ilk yapmaniz gereken tum irtibati kesin engelleyin her yerden siz naber nasilsin diye konustukca nasil unutacaksiniz bu adami? Ayrica 657 li ne demek bilmiyorum

Bacım ne diyim sana. O zaman biraz daha uğraş. Belki kabul eder, barışırsınız da bize denk gelmez böyleleri. İşi yok diye anladım ben? İşi yok, parası yok, 5 parasız yemeklere çıktığına göre pek akıllı da değil. Kendi kendine triplere girmiş. Allah için senden başka kim uğraşır bu adamla
hayır zaten ben yukarda yazdım dedım kı artık takıntı yaptım ve cıkamıyorum ılıskımız harıkaydı onunlayken cok mutluydum 7 24 ılgılenırdı benımle lıselı gıbı sabah aksam konusurduk öpüşürdük bırden bumm yokus asagıya dustum gıbı hıssedıyorum. Ben nasıl barısırım demedım zaten nasıl ıyılesırım tavsıyesı olan var mı dıyorum terapı alacagım ama ekstra görmüş geçirmiş yaşamış bırısınden tavsıye almak ıstıyorum

Ya bu dediklerine inaniyor musunuz? Manipulasyonun dibine vurmus adam sizde uzuluyorsunuz hala keske o zaman bilseydim parasi olmadigini destek olurdum diyorsunuz. Unutmak icin ilk yapmaniz gereken tum irtibati kesin engelleyin her yerden siz naber nasilsin diye konustukca nasil unutacaksiniz bu adami? Ayrica 657 li ne demek bilmiyorum
memur demek eskı sevgılım öğretmendı date cıktıgımda polıs ondan dıyor

çalışıyorum eve gelmem sekızı buluyor kımseye de bu durumu acmak rahatsızlık vermek istemem aklıma şey geldi. Öğle molamda bir bankta konuşsam dışarısı çok mı sıkıntı olur ya da akşam ofıste kalsam bır bahane ile diye düşündüm
Olabilir dışarda müsait bir yer ayarlayabilirsiniz. Ben de bazen dışarda yürüyüşe çıkıp sessiz bir yerde ağaç altında güzel yer bulup online görüşme yapıyordum o şekilde

memur demek eskı sevgılım öğretmendı date cıktıgımda polıs ondan dıyor
Asagilik psikolojisine giriyor kompleks yapiyor yani ben issizim sen memur buluyorsun gibi. Aslinda o anda diyeceksin evet memur calisiyor isi gucu var baskalari gibi bos gezenin bos kalfasi degil bak o zaman nasil ters psikolojiye girip kendini ovmeye baslar. Aman ugrasmaya bile degmeyecek bir adam icin bu kadar aci cekmeye degmez canim bak dedigimi yap engelle bu adami once. Sonra zamanla unutup gidersin

Gerçekten inandın mı onun bu söylediklerine ? Yalan üstüne yalan söylüyor. Hem senin mesajlarını görmek istiyor merak ediyor, kendisi göstermiyor. Seni kıskanıyorum ayaklarını oynuyor aynı zamanda manipüle ediyor. Demekki cebinde parası olsa kızlarla buluşup görüşecek. O kadar rahat ki, senin ona olan takıntının farkında olduğu için bir yerleri kalkmış ve bu şekilde konuşuyor.

Gerçekten inandın mı onun bu söylediklerine ? Yalan üstüne yalan söylüyor. Hem senin mesajlarını görmek istiyor merak ediyor, kendisi göstermiyor. Hem de seni kıskanıyorum ayaklarını oynuyor aynı zamanda manipüle ediyor. Demekki cebinde parası olsa kızlarla buluşup görüşecek. O kadar rahat ki, senin ona olan takıntının farkında olduğu için bir yerleri kalkmış ve bu şekilde konuşuyor.

Olabilir dışarda müsait bir yer ayarlayabilirsiniz. Ben de bazen dışarda yürüyüşe çıkıp sessiz bir yerde ağaç altında güzel yer bulup online görüşme yapıyordum o şekilde
iyi gelir mi daha önce hiç almadım siz neden aldınız ne kadar süre aldınız biraz bilgi verir misiniz gerçekten tek isteğim iyileşmek

iyi gelir mi daha önce hiç almadım siz neden aldınız ne kadar süre aldınız biraz bilgi verir misiniz gerçekten tek isteğim iyileşmek
İyi gelir tabiki , yeterki alanında uzman birisi olsun ve sen de iyi olmayı gerçekten isteyip adım atmalısın. Bu durumun farkında olup destek almak istemen güzel bir adım. Daha da iyi olacaksın inşallah. Ben 6-7 ay boyunca online destek aldım. Depresyon ve anksiyete ile mücadele ediyordum. Ama durum ağır olduğunda sadece psikolog ile görüşme yetmiyor. Aynı zamanda ilaç da kullanmak gerekiyor.

Asagilik psikolojisine giriyor kompleks yapiyor yani ben issizim sen memur buluyorsun gibi. Aslinda o anda diyeceksin evet memur calisiyor isi gucu var baskalari gibi bos gezenin bos kalfasi degil bak o zaman nasil ters psikolojiye girip kendini ovmeye baslar. Aman ugrasmaya bile degmeyecek bir adam icin bu kadar aci cekmeye degmez canim bak dedigimi yap engelle bu adami once. Sonra zamanla unutup gidersin
ilişki de bana çok iyi gelmişti evet ben biraz maddi konulara önem veren biriyim ama sorunu olduğunu bana açıkca hiç demediki dediğinde de beni oyalıyor sandım. Şimdi sürekli para muhabbeti yapmaya başladı ki öyle ki ben bana aldığı notları getirdim bak bana bunları demiştin diye sürekli çiçek alırdı. Paraların nereye gittiği belli oldu dedi gülerek. Parayı boşver bak ben başkasıyla evlensem mutlu olacak mısın diyorum her sey kader vs diyor siktir et kafana takma bunları babam bana derdi ki kafana kepten başka bir şey takmayacaksın o kadar salak saçma konuşuyor ki ben duygularımdan bahsetmeye çalışıyorum o abuk sabuk konusuyor o gün ağladım üzülme vs dedi sonra senin zırıltını çekemem dedi. İşin garip tarafı tüm bunlara rağmen vazgeçemiyorum. Aptal gibi

İyi gelir tabiki , yeterki alanında uzman birisi olsun ve sen de iyi olmayı gerçekten isteyip adım atmalısın. Bu durumun farkında olup destek almak istemen güzel bir adım. Daha da iyi olacaksın inşallah. Ben 6-7 ay boyunca online destek aldım. Depresyon ve anksiyete ile mücadele ediyordum. Ama durum ağır olduğunda sadece psikolog ile görüşme yetmiyor. Aynı zamanda ilaç da kullanmak gerekiyor.
Hiwelden bır psıkologla ön görüşme planladım bakalım online olucak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X