Okurken çok güldüm. Kaçan cidden kovalanıyor galiba. Bu adamın peşinden koşulacak bir şeyi yok, ne diye bu kadar şımarttınız anlayamadım. Kafanızda kurup durmayın, o da beni seviyor ama korkuyor, çekiniyor gibi bahaneler üretmeyin. Barışsanız da bu adamın aşağılık kompleksi çekilmez. Denginiz birini bulun.
Tabi ki para bulunur, kaybedilir. Her insanın kötü dönemleri olabilir ama 29 yaşında bir insanın kadın da olsa erkek de olsa ekonomik durumunu düzene koymuş olması lazım. Bu adam düzene koyabilecek potansiyele de sahip değil. Bir insan neden cebinde parası yokken karşısındakini yemeğe çıkartıp sonra tuvalete kaçar, kart bozuk diye zırvalamış bir de.
Şu an sadece sizi reddettiği için inat olmuş. Bu adamla 3 ay dayanamazsınız. Farz edin ki evlenmeye karar verdiniz. Düzgün bir düğün yapamadınız, sizin maşınızla küçük bir ev tuttunuz, idarelik mobilya aldınız. Bu adam tüm gün surat yapacak, siz hem çalışıp hem de o adamın nazını çekeceksiniz. Her kavga sırasında adam size benim param olmadığı için böyle yapıyorsun diye üste çıkacak. Okurken içim daraldı. Fırsat bulmuşken kaçın bence bu adamdan