kayınvalidem yüzünden boşanıyorum :(

Tecrübe insanı olgunlaştırır bunu unutma. sözlerim bundan geliyor. Bak güzel kardeşim anneni dinlemezsen daha cok çekersin. sana sahip cıkan bir ailen oldugu için
*çok sanslısın.
* çocuğun yok.
* elinde mesleğin var.
* en önemliside sana istemediğin bir hayat sunması.
şunu unutma senin yerinde olmak için binlerce boşanmayı isteyen insanlar var mecburiyette istemedikleri bir adam ve hayat + çocuklar...
aklını başına topla ve bu dünyada ondan öncede yaşıyordun ondan sonra yaşamak daha güzel olacak emin ol. sevmek karın doyurmuyor. kafanı vurma duvarlara . sen güçlü oldukça o kafasını vuracak ama sakın geri dönme bence. yinede hayat senin hayatın. karar senin kararın. umutlu ve güzel günler geçirmen dileğiyle...

Deli okdugim nefret ettigim Koca türü. Benim esimde annesine cok duskundur. Guya anneside ona. Gel aramizda yat dedem hic reddetmeyecek tip kv ama her kararimizi beraber veririz. Gerci butun kararlari kocam veriyor. Ama birsey yapacak okdukmu ne benim nede esimin ailesine sormayiz. Esim bazen sorar ama son karar bizdedir. Genelde biz birseyi yaptıktan sonra haberleri olur. Aksti taktirini cekemezdim.

cok güzel ifade etmişsiniz Allah razı olsun kesinlikle o günlere dönmeyi çok isterdim ama nafile çabalarımda daha fazla keşke dememek içindi zaten sizin de dediğiniz gibi ortada elle tutulur sebep bile yokken yani onlar açısından böyle bir anada tepetaklak etmeleri çok acı Ben de hala kendi hatalarımı kabul edip kurtarma derdine düştüm tüm yaşatıklarına rağmen

İyi olmuş iyiii bak valla samimi söylüyorum..en azından çocuk yok bu çok iyi.. kendine gel ve böyle bir aileye sahip olduğun için şukret.. diğerlerini de s..ktir et..

Allaha bin şükür ailem konusunda çok şanslıyım inş bundan sonra daha iyi günler bekliyordur beni ve tüm iyi insanları Allah razı olsun desteğiniz için

Olabilir , seninde hataların vardır . Kimin yok ki ?
Sen ne güzel iğneyi kendine batırmış , hatalarını kabul etmiş , düzeltme çabasına girmişsin ....

Eeeeee; hani bunun çuvaldızı nerde ?

Karşındakiler armut topluyor farkında mısın ? Hatta sen alttan aldıkça daha da küstahlaşmışlar .

Kimse elini taşın altına koymazken senin bu evliliği ayakta tutmak için çaba göstermen kendine saygısızlık . Sonuç ?

Adam karşına maddelerle çıkmış yahu !! Şartlar sunmuş . Roller değişmiş resmen , senin şundan şundan vazgeçersen gelirim demen gerekirken adam anlaşma maddeleri sunmuş . Şaka gibi .

Toparla kendini .

Güçlü ol .

Lütfen .

kesinlikle bunu fark etmem zaman alacak sadece ailem onlar herşeyim kıyamıyorum hiç birazda onlar adınada yediremiyorum bu durumu hiç haketmeyen insanlar cok kıymetliler onların yanında hep güçlü durmaya çalışıyorum cok sağolun desteğiniz için

İnsanlara boşanın ayrılın boşanmayın demek bize düşmez tabi ki.. Herkesin kendi hayatı, hayali var.. Benim hayattaki en büyük isteğim huzurdur mesela, huzurun olmadığı bir evliliğe devam edemem. Huzurlumun olmaması evliliğin bitmesi için yeterli bir nedendir bence.. Ama çevremizde her türlü insan var kimi para için evlenir her türlü zorluğu Yaşar ayrılmaz. Kimi çocuğu için der kendinin de bir birey olduğunu unutur. Ailem yanımda değil der.. Tek kalmam der.. Seviyorum der.. Neden çok herkesin kendine göre düşüncesi var.. Kimi başka başka şeyler için.. Kimsenin hayatta ne istediğini bilemeyiz bunu sadece kendiniz bilirsiniz..
Ama kendinize bunu yapmayın siz bir bireysiniz en az eşiniz kadar saygıyı hakediyorsunuz. Bu Ada'm size hiç saygı göstermiyor bare siz kendinize gösterin..
Sadece kayınvalidenizi suçlamayı bırakın kocanız kayınvalidenizden daha çok suçlu.. Vakti zamanında o evde yaşayıp babasına yaptıklarını görmemiş mi hala annesini tutabiliyor mesela? Şimdi sizle yaşarken annesinin yaptıklarını görmüyor mu da annesinin tarafını tutabiliyor? Ya da hangi mantıkla size yalanlar söyleyip taşınacağız diye kandırıp sizi çocuk oyalar gibi oyalıyor? ben biteceğini bildiğim için çocuk istemedim deyip sizin hayallerinizi isteklerinizi ve hatta hayatınızı bu kadar değersiz görebiliyor?
Gerçekten hayattan beklentinizi ve isteklerinizi düşünüp hayatın kendi hayatınız olduğunu saygıyı Sevgi'yi hakettiğinizi bilin.. Şanslısınız ki aileniz yanınızda.. Kendi istediğiniz hayatı yaşayın ve kendinize değer verin.. Hayat çok kısa kimse yarına çıkacağımızın garantisini vermiyor bu kadar kısa bir hayatta kendi mutluluğunuzu da düşünün..

bütün yazdıklarınızı okudum. o tarz bir adamdan koca falan olmaz. niye kendinizi küçültüyorsunuz ki yalvararak. insanlık yokmuş içlerinde. ben olsam boşanmadan o kayınvalideye okkalı bir mesaj atardım milleti kukla etmiş kendine resmen. içimde kalmazdı en azından. birbirlerine yapışıp yaşasınlar işte aralarına girmişsin sen yazık.

4 yıldır mutlu olamayan aslında senmişsin bence. Bu kadin hayatta olduğu sürece de mutlu olabileceğini sanmıyorum. O yüzden yol yakınken bitmesi daha iyi olmuş. Başlarda çok zorlanacaksın belki ama zaman herşeyin ilacı olacak. Sen şimdi üstüne düşmeyi bırak emin ol ki o seni arayacak ama sen dönmemelisin bu noktada da. Ayrıca da yuva yıkanın yuvası olmaz. Allah böylelerini bildiği gibi yapsın

benim de istediğim huzurlu mutlu bir evlilikti ama olmadı rahat bırakmadılar eşim de suç pasif kaldı annesi ile baş edemedi bir hayır demeyi bile küfür saydı idare nasıl edilir diye sormadı araştırmadı ona tüm olanlar normal geldi tüm suç eşimin insanlar maalesef ki doğarken anne babasını seçemiyor o da onun şansızlığı.Benim de zayıflığım duygularım o kadar hızlı geliştiki herşey ölüm gibi aniden geldi ayrılık şoka girdim.Ben taşınacağız söyle güzelolacak böyle güzel olacak hayalleri kuaraken tepetaklak oldu herşey... inş destekve dualarınızla kendime gelicem cok teşekkür ederim

cok teşekkür ederim öyle gerçekten beni kuması gibi gördü kadın şimdi dipdibe yaşar o çok kıymetli oğluyla

herkes aynı şeyi söylüyor fakat sevgimiz var ortada kalbimi bir türlü dizginleyemiyorum eşimle aramızda hiç sorun yoktu tek sonrun annesiydi bu kadar basit sebepten boşanmayı yediremiyorum
Tek sorun esin mis aslında farkında değilmissin. Adam sevdiğim kadından çocuğum olsun diye bile dusunmemis. Sana sunduğu şart da annemin 1 adım otesinden ayrilmayacaksin. Bu yani. Sen kole olmaktan kurtar kendini. İnsanlığın geri gelir. İçin yanar unutursun. Ama hiç olmazsa insanlığın kalır.

Sevmemiş Adam kayınvalidenle bir olup seni şutlamak için bahane aramış senin suçun yok o seni hak etmemiş sen ona üzülürken belki o anasıyla başka birini planlıyordur sen çalışıyor musun ayaklarının üstünde dur bırak gitsin Allah'a havale et ettiğini çeker o kadında Ada'mda

çalışmıyorum şuan atama bekliyorum inş atlatacağım çok teşekkür ederim

karısına sahip çıkamayan erkeğe adam demem ben... dik durun aileniz yanınızda yalnız değilsiniz... eğilip bükülmeyin yuvaysa karşı taraf çabalasın biraz tek taraflı çabayla totolarını kaldırmayın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…