- 2 Ağustos 2016
- 91
- 26
- 40
-
- Konu Sahibi umutsuzzzgelin
ben de adam sanıp evlendim yazık çok yazıkkarısına sahip çıkamayan erkeğe adam demem ben... dik durun aileniz yanınızda yalnız değilsiniz... eğilip bükülmeyin yuvaysa karşı taraf çabalasın biraz tek taraflı çabayla totolarını kaldırmayın...
bana değil konuya yorum yapınızBen bir şeyi hep merak ederim
UZun diye okumadığınız konuların altına neden okumadım yazılır ?
Bu yorumun ne konu sahibine ne size faydası var. Amaç nedir yani ?
Konu sahibi sende çocuğun olmadan kurtulduğuna şükret
Sürünecek onlar aldıkları ahlarla
Haberleri yok
Atan gerçi atanınca da birşey olmuyo ama atan yine de ekonomik olarak kimseye bağlı kalmazsın sevmeyenin peşinden gitsen de fayda etmez rezil olduğunla kalırsın aynı durumların daha ağırını yaşadım ondan biliyorumçalışmıyorum şuan atama bekliyorum inş atlatacağım çok teşekkür ederim
Gerginlik olmasın, aman ağzımızın tadı bozulmasın.bana değil konuya yorum yapınızMune
Allah yardımcımız olsun hepimizin inşAtan gerçi atanınca da birşey olmuyo ama atan yine de ekonomik olarak kimseye bağlı kalmazsın sevmeyenin peşinden gitsen de fayda etmez rezil olduğunla kalırsın aynı durumların daha ağırını yaşadım ondan biliyorum
CANIM eşindeki sevgi değil seven adam öle demez bide söledikleri yenilir yutulur değil boşver iki gün acı çekersin sonra ohhhh dünya varmış dersin hemen bi avukat tut hiç muhatap olma iste tazminatını al bütün haklarını sende insan evladısınherkes aynı şeyi söylüyor fakat sevgimiz var ortada kalbimi bir türlü dizginleyemiyorum eşimle aramızda hiç sorun yoktu tek sonrun annesiydi bu kadar basit sebepten boşanmayı yediremiyorum
seni hep kandırmış hayallerine bile ortak değilmiş canım benimbenim de istediğim huzurlu mutlu bir evlilikti ama olmadı rahat bırakmadılar eşim de suç pasif kaldı annesi ile baş edemedi bir hayır demeyi bile küfür saydı idare nasıl edilir diye sormadı araştırmadı ona tüm olanlar normal geldi tüm suç eşimin insanlar maalesef ki doğarken anne babasını seçemiyor o da onun şansızlığı.Benim de zayıflığım duygularım o kadar hızlı geliştiki herşey ölüm gibi aniden geldi ayrılık şoka girdim.Ben taşınacağız söyle güzelolacak böyle güzel olacak hayalleri kuaraken tepetaklak oldu herşey... inş destekve dualarınızla kendime gelicem cok teşekkür ederim
CANIM eşindeki sevgi değil seven adam öle demez bide söledikleri yenilir yutulur değil boşver iki gün acı çekersin sonra ohhhh dünya varmış dersin hemen bi avukat tut hiç muhatap olma iste tazminatını al bütün haklarını sende insan
inş cnm inş Allah feraha çıkartsın tez zamanda cok teşekkür ederim
bana değil konuya yorum yapınızMune
hep iç içe olmak isterdi sürekli gelin derdi her hafta görüşmemize rağmen hiç gelip gitmiyorsunuz diye şikayet ederdi kendi program yapardı hepimiz uymasını beklerdi habersiz eve gelirdi elini hiçbirşeye sürmezdi her konuda kendini ve oğlunu haklı görürdü hiç destek olmadığı halde herkese herşeyi yaptım derdi hep bi beklenti içerisindeydi taşınıp gidicez diye eşime sürekli baskı uygulardı asla izin vermeyeceğini bildiğimizden eşim bile söylemeyelim tayin çıkarsa kabul etmek zorunda kalır derdi eşimin elinde parası olup olmamasını umursamadan maddi destek beklerdi verirmiydi bilmiyorum eşim yani hep bi beklenti içerisinde ağzından hiç şikayet eksik olmazdı sağlıklı askama kadar gezen tozan bi kadındı kızının cocuğuna bakıyordu bi ara hem kızına hem damadına demediğini bırakmazdı yani hep bana yapsınlar ben de keyfime bakayım beraber oturalım hatta bi ara oğluna biz kirada oturmamıza rağmen buralardan bir ev alıyımda kiraya vereyim demiş şok olmuştum bunu duyunca eşime çok normal gelmiştiGenelde kadınlar düşünür " Böyle kirli dünyaya çocuk yapmak bencillik vs.. diye " Bu düsunceye sahip erkeklerde varmış demek.. şaşırdım .. kayinvalidenizin baskıcı karakteri varmış ya. Size ve eşinize ne gibi baskıcı durumları olurdu ?
kesinlikle eşim genel olarakta tutarsız bir insandı zaten bir gün dediğinden ertesi gün vazgeçerdi şuan yaptıklarında ne kadar tutarlı onu bile kestiremiyorum ama memleketime gelirken annesine temelli teslim etmişim haberim yokmuşÇok sıkıntı çekmişsin belli Allah feraha çıkarsın inşallah seni yalnız benim düşüncelerim de birçok kişi gibi aynı suç kayınvalideden çok eşini savunmayan arkasında durmayıp annesine ezdiren dolduruşa çok kolay gelen kocadadır...İster yakında olsun ister uzakta olsun kayınvaliden eşini etki altına alabilirdi.Biz yaşamadık mı yaşadık tabi aynı şeyleri eşimden hakaret gördüm daha nikahtan sonra düğünden önce ama birgün sonra aklı başına gelip vicdanının sesini dinleyip bana döndü,pişman oldu...Ama hiçbir zaman onların seviyesine düşmedim ben de şuan onlar dışarıda kaldı ben çok şükür eşimle mutluyum..Ne amaçla evlenmiş belli zaten.Çocuk olmasın ama çalış ee evlenmeseydin paranla istedigini yapar kayınvalide derdi çekmeden gül gibi yaşardın.Bencillik eşinin yaptıgı.İyisi mi ailenin şehrinden iş bulabiliyorsan bul ve resti çek o zaman anlasınlar.Gözünü karartmış bu adam.
ben şuan için beklemedeyim madem kendi karar verdi hatta annesi onlar açsınlar davayı diye bekliycemKonuya da yorum yaptım zaten ama görmediniz galiba
Aynı mesajın devamında konuya yorumum vardı. Daha dikkatli bakarsanız sevinirim :)
Konu sahibi, kesin boşanacak mısın kararını verdin mi?
6 yıldır hiç mi bu adam böyle olduğunun sinyalini vermedi.
Şansın varsa al eline ekmegini eyvallah etme çocuktan önce iş daha önemli kk üye olduktan sonra kafama dank etti bu.Önce hayatını garantiye al ki kaybedecegin birşey olmadıgını görsünler.kesinlikle eşim genel olarakta tutarsız bir insandı zaten bir gün dediğinden ertesi gün vazgeçerdi şuan yaptıklarında ne kadar tutarlı onu bile kestiremiyorum ama memleketime gelirken annesine temelli teslim etmişim haberim yokmuş
inş cnm Allah razı olsun zaten iş benim için her zaman çok önemli oldu 15 yaşında başlamıştım çalışmaya hem okudum hem çalıştım hayatımda ilk kez 4 yıl işsiz kalmıştım benim için o bile çok zorduŞansın varsa al eline ekmegini eyvallah etme çocuktan önce iş daha önemli kk üye olduktan sonra kafama dank etti bu.Önce hayatını garantiye al ki kaybedecegin birşey olmadıgını görsünler.
eşim iradesiz bu konularda hiç yetiştirilememiş ama ablalarıda böyledi anneleri ile baş edemiyorlardı toz da kondurmuyorlardı damatlar akıllı insanlar olmasalar onlarında yuvalarını yıkardıKötü kayınvalide yoktur, iradesiz erkek vardır. Erkek iradeliyse kadını da annesini de eşit tutar gereken şekilde davranır. Böyle bir insandan bi de çocuk istemişsin fazla iyimser geldin bana. Adamın çocuk olunca düzeleceğini zannetmişsin ama şükret ki olmamış bunu bile annesine yakın olmak için kullanacakmış.
Eski zamandan kalmaymış çocuk olsun koca evine bağlansın düşüncesi...Atanma durumun var sanırım ne olursa olsun sen yeter ki iste Allah bir kapıyı kapatır bin kapıyı açar.Güçlü bir kadını kimse ezemez o zaman geri adım atarlar.İyki de çocuk yok diye dua et çocuk olsaydı iyice tepene çıkarlardı.Artık gidemez herşeyi kabul eder,derlerdi...Çözüm yolları belli karar senin.Hakkında da hayırlısı olsun inşallah.inş cnm Allah razı olsun zaten iş benim için her zaman çok önemli oldu 15 yaşında başlamıştım çalışmaya hem okudum hem çalıştım hayatımda ilk kez 4 yıl işsiz kalmıştım benim için o bile çok zordu