kayınvalidem yüzünden boşanıyorum :(

bana değil konuya yorum yapınız Mune

herkes aynı şeyi söylüyor fakat sevgimiz var ortada kalbimi bir türlü dizginleyemiyorum eşimle aramızda hiç sorun yoktu tek sonrun annesiydi bu kadar basit sebepten boşanmayı yediremiyorum
CANIM eşindeki sevgi değil seven adam öle demez bide söledikleri yenilir yutulur değil boşver iki gün acı çekersin sonra ohhhh dünya varmış dersin hemen bi avukat tut hiç muhatap olma iste tazminatını al bütün haklarını sende insan evladısın

Genelde kadınlar düşünür " Böyle kirli dünyaya çocuk yapmak bencillik vs.. diye " Bu düsunceye sahip erkeklerde varmış demek.. şaşırdım .. kayinvalidenizin baskıcı karakteri varmış ya. Size ve eşinize ne gibi baskıcı durumları olurdu ?

seni hep kandırmış hayallerine bile ortak değilmiş canım benim

Çok sıkıntı çekmişsin belli Allah feraha çıkarsın inşallah seni yalnız benim düşüncelerim de birçok kişi gibi aynı suç kayınvalideden çok eşini savunmayan arkasında durmayıp annesine ezdiren dolduruşa çok kolay gelen kocadadır...İster yakında olsun ister uzakta olsun kayınvaliden eşini etki altına alabilirdi.Biz yaşamadık mı yaşadık tabi aynı şeyleri eşimden hakaret gördüm daha nikahtan sonra düğünden önce ama birgün sonra aklı başına gelip vicdanının sesini dinleyip bana döndü,pişman oldu...Ama hiçbir zaman onların seviyesine düşmedim ben de şuan onlar dışarıda kaldı ben çok şükür eşimle mutluyum..Ne amaçla evlenmiş belli zaten.Çocuk olmasın ama çalış ee evlenmeseydin paranla istedigini yapar kayınvalide derdi çekmeden gül gibi yaşardın.Bencillik eşinin yaptıgı.İyisi mi ailenin şehrinden iş bulabiliyorsan bul ve resti çek o zaman anlasınlar.Gözünü karartmış bu adam.

bana değil konuya yorum yapınız Mune

Konuya da yorum yaptım zaten ama görmediniz galiba
Aynı mesajın devamında konuya yorumum vardı. Daha dikkatli bakarsanız sevinirim :)

Konu sahibi, kesin boşanacak mısın kararını verdin mi?
6 yıldır hiç mi bu adam böyle olduğunun sinyalini vermedi.

hep iç içe olmak isterdi sürekli gelin derdi her hafta görüşmemize rağmen hiç gelip gitmiyorsunuz diye şikayet ederdi kendi program yapardı hepimiz uymasını beklerdi habersiz eve gelirdi elini hiçbirşeye sürmezdi her konuda kendini ve oğlunu haklı görürdü hiç destek olmadığı halde herkese herşeyi yaptım derdi hep bi beklenti içerisindeydi taşınıp gidicez diye eşime sürekli baskı uygulardı asla izin vermeyeceğini bildiğimizden eşim bile söylemeyelim tayin çıkarsa kabul etmek zorunda kalır derdi eşimin elinde parası olup olmamasını umursamadan maddi destek beklerdi verirmiydi bilmiyorum eşim yani hep bi beklenti içerisinde ağzından hiç şikayet eksik olmazdı sağlıklı askama kadar gezen tozan bi kadındı kızının cocuğuna bakıyordu bi ara hem kızına hem damadına demediğini bırakmazdı yani hep bana yapsınlar ben de keyfime bakayım beraber oturalım hatta bi ara oğluna biz kirada oturmamıza rağmen buralardan bir ev alıyımda kiraya vereyim demiş şok olmuştum bunu duyunca eşime çok normal gelmişti

kesinlikle eşim genel olarakta tutarsız bir insandı zaten bir gün dediğinden ertesi gün vazgeçerdi şuan yaptıklarında ne kadar tutarlı onu bile kestiremiyorum ama memleketime gelirken annesine temelli teslim etmişim haberim yokmuş

ben şuan için beklemedeyim madem kendi karar verdi hatta annesi onlar açsınlar davayı diye bekliycem

Şansın varsa al eline ekmegini eyvallah etme çocuktan önce iş daha önemli kk üye olduktan sonra kafama dank etti bu.Önce hayatını garantiye al ki kaybedecegin birşey olmadıgını görsünler.

Şansın varsa al eline ekmegini eyvallah etme çocuktan önce iş daha önemli kk üye olduktan sonra kafama dank etti bu.Önce hayatını garantiye al ki kaybedecegin birşey olmadıgını görsünler.
inş cnm Allah razı olsun zaten iş benim için her zaman çok önemli oldu 15 yaşında başlamıştım çalışmaya hem okudum hem çalıştım hayatımda ilk kez 4 yıl işsiz kalmıştım benim için o bile çok zordu

Kötü kayınvalide yoktur, iradesiz erkek vardır. Erkek iradeliyse kadını da annesini de eşit tutar gereken şekilde davranır. Böyle bir insandan bi de çocuk istemişsin fazla iyimser geldin bana. Adamın çocuk olunca düzeleceğini zannetmişsin ama şükret ki olmamış bunu bile annesine yakın olmak için kullanacakmış.

eşim iradesiz bu konularda hiç yetiştirilememiş ama ablalarıda böyledi anneleri ile baş edemiyorlardı toz da kondurmuyorlardı damatlar akıllı insanlar olmasalar onlarında yuvalarını yıkardı

Eski zamandan kalmaymış çocuk olsun koca evine bağlansın düşüncesi...Atanma durumun var sanırım ne olursa olsun sen yeter ki iste Allah bir kapıyı kapatır bin kapıyı açar.Güçlü bir kadını kimse ezemez o zaman geri adım atarlar.İyki de çocuk yok diye dua et çocuk olsaydı iyice tepene çıkarlardı.Artık gidemez herşeyi kabul eder,derlerdi...Çözüm yolları belli karar senin.Hakkında da hayırlısı olsun inşallah.

Hepsini okudum da veren hep Sen olmussun be. Hic verdiginin cegregini aldin mi? Bu kadar çaba ne içindi hani bisey yapar daha cok savasirsin. Bir Adam demeyecegim bir sahis 4 yil boyunca cocuk istememis neymis dunya kotuye gidiyormus lan zaten sizin gibi mahluklar yuzunden dogru kotuye gidiyor. Ama bunu ancak çikarci adice olanlar yapabilir. Soyleyeceklerimin sınırı yok aslında ama neyse diyorum ama var ya sen öyle herşeye rağmen gitmişsin baban arkanda orda yetim gibi gelen giden de olmamış ya kaynanayı suçlama mutlaka yapan odur ama en suçlusu o vasıfsız kişidir. Ama senin bunca çabanı emeğinin o babacığının gelip sonra gidişi bunların vebali Nasıl alınır Nasıl vijdandır bilmem. Ama gelseler seni almaya eğer sende gidersen gitmeden şunu hatırla olur mu? Başta anneni dinlemedin ya bir fatiha da bu gidişinde kendin oku olur mu? Başka söyleyecek birşey yok.. Ama var ya o kaynana öyle arayıp çemkirmiş kızınıza katlandık felan dedi ya nefes almadan avukata gider ne kadar Hakkı'm varda donunda bile bir Hakkı'm varsa alırım. O karıyada boşandıktan sonra yüzyüze olmazsa telefonda; al şu çöpü koynunda sakla derim yada daha fena bişey derim. O kadar yıllar kaybetmişsin anlaşmalı boşan da artık bu saatten sonra dakikaların bile kıymeti olsun!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…