kayınvalidem yüzünden boşanıyorum :(

Öncelikle eryalimm07, post: 47509541, member: 580948"]merhaba..öncelikle geçmiş olsun..umarım hakkınızda herşeyin hayırlısı olsun..
bilmiyorum sadece bir kaç sayfa yorum okuyabildim herkes size hak vermiş gibi ama kendinizde hiç sorun aramıyormusunuz...sorun sadece eşinizin annesi olamaz..yoksa eşiniz de bunun farkında olurdu..
çalışmak istememek hemde annelerin ordan ayrılınca çalışırım gibi bir mazeret çok yanlış..
hiçkimse sürekli suratı asık bir insanla aynı ortamda olmak istemez..siz memnuniyetsizliğinizi sürekli surat asarak göstermişssiniz..çok ama çok yanlış..
kayınvalideniz çok kötü biri olsa o kadar yol gelmezdi ablanızın bebğini görmek için..insanlıktan nasip almış biri belliki..bu size verdiği değeri de gösteriyo
evinize gitmişssiniz ..eşiniz şartlar sunmuş..bunu kabul etmeyip babanızın evine dönüşte asla yazmamalıydınız...zamana bırakmalıydınız..açık söylemek istiyorum çok hatalarınız var..evet bunlar karşılklı ama siz mağdur gibi göstermeyin kendinizi..az zaman bırakın..her mahkemeye giden boşanmıyor..
eşinizde gerçekten seviyosa sizi yokluğunuzda acı çeker..ve arayacaktır..
kendinizi daha fazla küçük düşürmeyin..[/QUOTE]
Oncelikle teşekkür ederim ben hatalarimin zaten farkındayım ama bunlar yüzünden 11 yıllık ilişki 4 yıllık evlilik bitirilmez k.validen büyük olarak keşke yapıcıyaklassaydi kendini az geri cçekip oğlum önemliolan sizin yyuvamız mutlulugunuzu deseydi ben büyüklerimden böyle girdim yangına körüklegitmenin mmanası yok iyi niyetli insanbunu yapmaz benim annemde k.valide asla karismadi kimse kusursuz ddeğildir büyükler yapıcı olmalı yıkıcı degil

Hala eşim de seviyor ama arada kaldı diyorsunuz...adam size neler neler demiş bizi mi kandırıyorsunuz kendinizi mi? Boşanmayın yalvarın, ayaklarına kpanın, şartlarını da kabul edin hatta...başka da birşey demiyorum...

Yazınızı okurken son anda yaşamaktan kurtulduğum geleceğimi gördüm sanki.Yakın zamanda aynı sizin gibi bir kayınvalide ve annesinin sözüne bakarak yaşayan bir nişanlıya daha fazla katlanamayarak nişan attım.Ne olur kendinizi daha fazla bu insanlar için heba etmeyin.Ne kadar güzel ve anlayışlı bir aileniz var hem de arkanızda da duruyorlar.Bir kez olsun kendinizi düşünün ve tek kelime dahi etmeden bitirin bu işi.Evet severken ayrılmak ve sevdiğiniz adamın bu hale geldiğini görmek,hayallerinizin bir anda darmaduman olması sizi uzun süre mahvedecektir.Ama gururunuzu bunu haketmeyecek insanlar için daha fazla ayaklar altına almayın.Bu insanlarla size tamam düzeltelim deseler bile mutlu bir gelecek olamaz sizin için.Ne kendinizi ne de ailenizi daha fazla üzmeyin.Bırakın gitsin yaşasın annesiyle bir ömür.Acınızı bizzat yaşıyorum.Size de yazık siz de bir ana babanın gözü gibi baktığı evladısınız,kimse sizi bu denli üzme hakkına sahip değil

Konunuzu okudum cok uzuldum Allah tez zamanda feraha cikarsin .Uzuldugum biten evliliginiz degil sizin yillariniz oldu6 yil iliski 4 yil evlilik 10 yil
Sevmemis arkadasim belliki flort evresinde bitmis ama onca yil olunca bakmayin siz vicdanda devreye giriyor gecim kolaysa yani duygusal gecim evlilik oluyor bunca yil oyaladim evleneyim misali.

Bu noktadada aileye fazla baglilik varsa is o bana uysun bitersede biter moduna giriyor,yani evlilik icin karsi tarafta bir caba olmuyor.İnsan sevdiginden bir parca ister cocugu olsun ister bir kadinin annelik hakkina seven adam vicdani olarak girmeyi kolay kolay goze alamaz.yasinizda cok genc degilki Baba olmak ister.Aci ama sevmemis bir ayda isin bosanma noktasina gelmesi sevgisizliktir onda coktan bitmis bana gore.sevmeyince olmuyor

Kendinizce son cabanizi sarfetmissiniz bu noktadan sonra artik arayip sormayin hic birsey daha iyi olmayacak cumku onlarca kisininde belirttigi gibi sorun ailede degil esinizde,masallah aileniz arkanizda ortada kalacak bir cocuk yok kabul edin bir arkadasimizinda dedigi gibi hakkinizi alin bosanin.
Calismamaniz evet yanlis gibi duruyor ama bakmayin siz calisaaydinizda belliki kendinize degil aileye calisacaktiniz isler yine bu asamaya gelecekti daha cok uzulecek sinir olacaktiniz ve daha cok yipranicaktiniz calistim didindim yediler diye.
Artik beklemeyin atama falan bir ise girin oturdukca kurarsiniz kurunca ailenize sararsiniz daha cok huzursuz olursunuz bir yili kendime yatirim yapicam deyip sagina soluna bakmadan bir ise girin.yas ilerledikce is bulmak dahada zor Psikolojik destek alin spora yada bir hobiye baslayin sosyal cevre edinin hayatiniza bakin kendinize bakin kendinize gelin kafaniz hep mesgul olsun.

Belki evlenir evlendigi kisiyede size yaptigi hic bir seyi yapmaz annesinin kapisindan bile gecmez ama bu size ettiginden ders alacagindan degil o kisiyi sevecegi icin olur
Ben pek birinin bu sekilde hayatini karartanlarin mutlu olacagini dusunmuyorum Her adalet bir yana Allahin adaleti var hem kadini harca hem o kadinin anasini babasini uz hem evlattan yana eksik birak cikar ha duyarsin duymazsin onu bilemem lakin cikar 5 yilda cikmazda 15 yilda cikar yaradan kimsenin ahini kimsede birakmiyor
Allaha havale et hakkini al (mahkemece) yoluna bak insallah cok mutlu bir evlilik yaptigini evlatlarin oldugunuda buralarda okuruz Allah yardimcin olsun
Bu arada ben bekarim ama tek tek evlenen arkadaslarim benzer sebeplerden ayrildi cevremde cok uzatanda oldu kisa kesende iyi gozlem yaparim ama senin icin hayirlisi yoluna bakman onuda soyleyeyim

[QUOTEkorumuş sperisi, post: 47521662, member: 774915"]Yazınızı okurken son anda yaşamaktan kurtulduğum geleceğimi gördüm sanki.Yakın zamanda aynı sizin gibi bir kayınvalide ve annesinin sözüne bakarak yaşayan bir nişanlıya daha fazla katlanamayarak nişan attım.Ne olur kendinizi daha fazla bu insanlar için heba etmeyin.Ne kadar güzel ve anlayışlı bir aileniz var hem de arkanızda da duruyorlar.Bir kez olsun kendinizi düşünün ve tek kelime dahi etmeden bitirin bu işi.Evet severken ayrılmak ve sevdiğiniz adamın bu hale geldiğini görmek,hayallerinizin bir anda darmaduman olması sizi uzun süre mahvedecektir.Ama gururunuzu bunu haketmeyecek insanlar için daha fazla ayaklar altına almayın.Bu insanlarla size tamam düzeltelim deseler bile mutlu bir gelecek olamaz sizin için.Ne kendinizi ne de ailenizi daha fazla üzmeyin.Bırakın gitsin yaşasın annesiyle bir ömür.Acınızı bizzat yaşıyorum.Size de yazık siz de bir ana babanın gözü gibi baktığı evladısınız,kimse sizi bu denli üzme hakkına sahip değil[/QUOTE]
Allah korumus sizi iyilerle karşılaştırın inş

e

vet kusura bakmayın o kadar doluyum ki çaresiz yazdım :KK43:((
Seni istemeyen , karısına sahip çıkmayan , o ana kuzusuyla ne işin var bacım . Kendine acımıyorsan ailene acı bunlar sizi hiç haketmemiş. Ailenin yanındayken hiç dönme derim , böyle evlilikmi olur. Ailece istemiyorlar seni baksana. Kapat telefonunu , cevap verme hiçbişekilde. Evliliğini kurtarmak isteyen adam bişekilde gönlünü almasını bilir , tabi kurtarmak istiyorsa... Hakkında hayırlısının olmasını dilerim. Not: iyiki bu adama çocuk falan doğurmamışın...

Konunuzu okudum cok uzuldum Allah tez zamanda feraha cikarsin .Uzuldugum biten evliliginiz degil sizin yillariniz oldu6 yil iliski 4 yil evlilik 10 yil
Sevmemis arkadasim belliki flort evresinde bitmis ama onca yil olunca bakmayin siz vicdanda devreye giriyor gecim kolaysa yani duygusal gecim evlilik oluyor bunca yil oyaladim evleneyim misali.

Bu noktadada aileye fazla baglilik varsa is o bana uysun bitersede biter moduna giriyor,yani evlilik icin karsi tarafta bir caba olmuyor.İnsan sevdiginden bir parca ister cocugu olsun ister bir kadinin annelik hakkina seven adam vicdani olarak girmeyi kolay kolay goze alamaz.yasinizda cok genc degilki Baba olmak ister.Aci ama sevmemis bir ayda isin bosanma noktasina gelmesi sevgisizliktir onda coktan bitmis bana gore.sevmeyince olmuyor

Kendinizce son cabanizi sarfetmissiniz bu noktadan sonra artik arayip sormayin hic birsey daha iyi olmayacak cumku onlarca kisininde belirttigi gibi sorun ailede degil esinizde,masallah aileniz arkanizda ortada kalacak bir cocuk yok kabul edin bir arkadasimizinda dedigi gibi hakkinizi alin bosanin.
Calismamaniz evet yanlis gibi duruyor ama bakmayin siz calisaaydinizda belliki kendinize degil aileye calisacaktiniz isler yine bu asamaya gelecekti daha cok uzulecek sinir olacaktiniz ve daha cok yipranicaktiniz calistim didindim yediler diye.
Artik beklemeyin atama falan bir ise girin oturdukca kurarsiniz kurunca ailenize sararsiniz daha cok huzursuz olursunuz bir yili kendime yatirim yapicam deyip sagina soluna bakmadan bir ise girin.yas ilerledikce is bulmak dahada zor Psikolojik destek alin spora yada bir hobiye baslayin sosyal cevre edinin hayatiniza bakin kendinize bakin kendinize gelin kafaniz hep mesgul olsun.

Belki evlenir evlendigi kisiyede size yaptigi hic bir seyi yapmaz annesinin kapisindan bile gecmez ama bu size ettiginden ders alacagindan degil o kisiyi sevecegi icin olur
Ben pek birinin bu sekilde hayatini karartanlarin mutlu olacagini dusunmuyorum Her adalet bir yana Allahin adaleti var hem kadini harca hem o kadinin anasini babasini uz hem evlattan yana eksik birak cikar ha duyarsin duymazsin onu bilemem lakin cikar 5 yilda cikmazda 15 yilda cikar yaradan kimsenin ahini kimsede birakmiyor
Allaha havale et hakkini al (mahkemece) yoluna bak insallah cok mutlu bir evlilik yaptigini evlatlarin oldugunuda buralarda okuruz Al

Allaha havale et hakkini al (mahkemece) yoluna bak insallah cok mutlu bir evlilik yaptigini evlatlarin oldugunuda buralarda okuruz Allah yardimcin olsun
Bu arada ben bekarim ama tek tek evlenen arkadaslarim benzer sebeplerden ayrildi cevremde cok uzatanda oldu kisa kesende iyi gozlem yaparim ama senin icin hayirlisi yoluna bakman onuda soyleyeyim

lah yardimcin olsun
Seni istemeyen , karısına sahip çıkmayan , o ana kuzusuyla ne işin var bacım . Kendine acımıyorsan ailene acı bunlar sizi hiç haketmemiş. Ailenin yanındayken hiç dönme derim , böyle evlilikmi olur. Ailece istemiyorlar seni baksana. Kapat telefonunu , cevap verme hiçbişekilde. Evliliğini kurtarmak isteyen adam bişekilde gönlünü almasını bilir , tabi kurtarmak istiyorsa... Hakkında hayırlısının olmasını dilerim. Not: iyiki bu adama çocuk falan doğurmamışın...
Allah razı olsun öncellikle haklı olabilirsiniz bekarsınız ama tespitleriniz gayet başarılı.Bakalım ben zaman ve Allaha bıraktım ne getirir ne götürür bilinmez

Allah razı olsun öncellikle haklı olabilirsiniz bekarsınız ama tespitleriniz gayet başarılı.Bakalım ben zaman ve Allaha bıraktım ne getirir ne götürür bilinmez
Hayır canım ben evliyim . İki de çocuk var belki de senin çocuğunun olmadığı için bitirmelisin diyorum çünkü çoğu evlilikte malesef anlaşamasakta çoğu zaman çocuklarımızın hatrına katlanıyoruz böyle sevimsiz eşlere . O yüzden sen bu konuda şanslısın , iyi düşün kendini , aileni ve saygını , gururunu çiğnetmemelisin bu adama ve ailesine.

Ya siz kafayı mi yediniz acaba? Sizin sukretmeniz lazım çocuğunuz yokken böyle bir insandan kurtuldugunuz için . Sakın kafayla yazınızı bir okuyun başkası yazmış gibi bakalım neler dusuneceksiniz. Valla bir an önce bosanip hayatınızı kurtarın bir de güzel bir tazminat davası açın.

Ya siz kafayı mi yediniz acaba? Sizin sukretmeniz lazım çocuğunuz yokken böyle bir insandan kurtuldugunuz için . Sakın kafayla yazınızı bir okuyun başkası yazmış gibi bakalım neler dusuneceksiniz. Valla bir an önce bosanip hayatınızı kurtarın bir de güzel bir tazminat davası açın.
walla insan kafayıda yermiş bunu da yaşadım ve gördüm Allahım hiç kimseye yaşatmasın inş. Dediğim gibi ben zamana ve Allaha bıraktım cok sağolun

ya nolur hemen bi an once boşanın. ustune ustluk donuna kadar alın. size hak ettigi değeri vermemiş. bari siz kendinize değer verin , aileni düşün. daha fazla uzulup hırpalanmasınlar.

X