- 13 Kasım 2024
- 1
- 0
- 1
- 26
- Konu Sahibi nurnurnur79
Merhaba. Yaklaşık 4 senedir evliyim. Eşimle aramızda 8 yaş var. İlk evlendiğimizden beri aramızda sorunlar vardı. Ama sanki şu son bir yılda bir şeyler kopmuş gibi. Eşimden dolayı çocuk rahatsızlığımız var, ve çocuğumuzun olma ihtimali yok gibi. Onun haricinde normal kavgalarımızda o ilk senelerde bağırsam üzülsem bile sesi titreyen hemen ağlayan beni kaybetmekten öylesine korkan adam gitti, sanki davranışlarıyla duruşuyla bana sürekli kapıyı gösteren adam geldi. Boşansam kendi ayaklarım üzerinde durabilecek biriyim. 26 yaşındayım. Memurum. Annem babam sağ. Arkamdalar da çok şükür. Ne yapsam bilmiyorum. En son 3 hafta önce tartıştığımızda bana defol git bile dedi. Ailemi asla kabullenmiyor. Asla görüşmek bile istemiyor. Sürekli bu yüzden de tartışıyoruz. Üstelik Ehl-i vicdan sahibi bir insan olarak şunu söyleyebilirim ben kayınvalideden çok çektim gözümün yaşını bir gün dindirmedi, ama benim ailem hep kendisinin arkasında durdu yüzüne karşı arkasından hep kendisini savundu. Öyle yorgunum ki, sanki ev arkadaşı olduk 3-4 haftadır tensel temaslarımız bile olmuyor. Zaten normalde de haftada bir ancak evlendiğimizden beri o da canı isterse. Boşanmak nasıl, boşandıktan sonra toparlamak nasıl. Yardımınıza ihtiyacım var