kayınvalidem yüzünden boşanıyorum :(

inş dediğiniz gibi hayırlısını nasip etsin Allahım destek ve duanız için cok teşekkür ederim tekrar

eşim iradesiz bu konularda hiç yetiştirilememiş ama ablalarıda böyledi anneleri ile baş edemiyorlardı toz da kondurmuyorlardı damatlar akıllı insanlar olmasalar onlarında yuvalarını yıkardı
Parayı kazanan damat kızının yuvası bozulursa torunlarına kızına bakmak zorunda kalacak sence istermi kızının dul kalmasını..Ama oğlunun çocugu yok engeli yok işi var..Memur..EE ister mi gelinin yaşamasını..Kızı için ayrılsın istemez ama gelinini düşünür mü hiç.

ne güzel ifade etmişsin cnm benim Allah razı olsun inş rabbim ahımı bırakmayacak yanlarına ah almak ne imiş görecekler ben tamamen Allaha havale ettim bu dunya tamam da ya öteki dünya iki elim yakalarında inş daha fazla yara almadan kurtulurum hayırlısı ne ise onu nasip etsin rabbim çok teşekkür ederim

tabi gözünü para bürümüş kadının Allah biliyor ya oğlunun maaşında gözü vardı da ondan uğraşıp durdu bizimle. Kızları çalışmaz koca parası yerler ohh gel keyfim ama gelin çalışmaz koca parası yer zıkkım olsun mantıkları bu

Su kayinvalidelrin biraz empati yetekleri gelisse keşke.. " Gelinime yaparsam kizimda bulurum " gelin nasıl uzlurse kizimda aynı öyle üzülür diye düşünmek yokk. Hep bir ayrim varr. O kdr sinir oluyorum ki. Ben aslaa böyle bir kayınvalide olmicam. Özellikle erkek anası olursam diyorum hep. Bunları gördükçe duydukça yaşadıkça..

Sakınnnnn geri döneyim deme....
Benzer şeyler yaşadım hatta boşanma aşamasında gel gitler yaşayıp geri dönmek istediğim bile oldu ama iyi ki barışma olmamış..

Şimdi başkasıyla evli, çocuklu, üstelik ailesinden uzağa taşındı yeni hatun için ama zerre kıskanmıyorum, o pisliğin içinde olmadığım için çok mutluyum inan.. Sen de ailenle ve seni gerçekten sevenlerle mutlu olacaksındır inşallah .. Allah yardımcın olsun..

Kv yuzunden bosandigina emin misin?

Oyy oyy.. Ne yazsam bilemedim. Allah yardımcın olsun öncelikle..neden bilmiyorum ama senin içinde saf bir sevgi niyet var kardeşim ama o adam onu hak etmiyor. Sizi istemiyorlar ne kadar da insanın içini acıtıyor. Bir kadın kocasına yük değil baş tacı olmalıdır. Hem sabır eden ümit eden bekleyen sen olmuşsun karşılığında da... Bundan sonra önüne bak inşallah herşey daha güzel olsun hayatında.. Böyle olaylar hayattaki travmalar insanın canını çok yakar ama daha da güçlü olur insan zamanla. Zamana bırak geri dönme bir iş bul çalışmak iyi gelir mahkeme ile de hakkın ne ise sonuna kadar al..

Amin cnm benim ins mutlu olduğunu duymak istemiyorum

Allah razı olsun cnm rabbim içimi biliyor hayırlısı ile anlatacağım inş çok sagolun

Amin cnm benim ins mutlu olduğunu duymak istemiyorum
Mühim olan senin mutlu olman, sen ona odaklan, onlar bunu muhakkak duyacak emin ol.. Boşandıktan çok kısa süre sonra yapamayacaksın dedikleri şeyleri yaptım, atandım ve hayatıma devam ediyorum.. Darısı başına.. Kimse senden daha değerli değil, olamaz, bunu unutma

Ne mutlu sana cnm daha da mutlu ol ins darisi basima ins ozaman :)

Bikere sizden cocuk istememis demekki gercekten olmayacagini dusunmus hep
Ikincisi sizi istemiyor ne yapabilirsiniz ki ister annesinden etkilensin ister kendi karar veriyor olsun istemiyor sonucta anladim siz cok seviyorsunuz ama tek tarafli olmasi mumkun degil gibi

Canim boyle bırı ıcın değmez, boyle bırıne harcadığın zamana yazık,barıssanız bile okadın huzur vermeyecek sana zararın neresınden dönersen kar ,umarım ilerki hayatında mutlu olursun .boyle ınsanlara Zaman harcamaya değmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…