- 2 Ağustos 2016
- 91
- 26
- 40
-
- Konu Sahibi umutsuzzzgelin
ayy anı annem gibi demişsiniz o da öyle diyor annesiyle evlensin :) şu durumda bile güldürdünüz beni Allah razı olsun sizdenTövbestağfirullah diye diye okudum.
Bacım boşanın bu beyefendi anasıyla evlensin tövbe yarabbim çok tövbe..
Bu nedir ya sizde evlilik adına bir şey kalmamış ki.
Kocanız kv ve sizin olduğunuz 3lü ilişkiye dönmüş.
Tek celsede boşanın bu aile özellikle kv çekilmez.
Çocuk olsa ona da yazık olurdu..
Neler yaşıyorlar da kurtarıyorlar evliliklerini mesela? Size göre bunun ölçütü nedir?
Evlilikte seneler süren bir yalan-oyalamaca varsa kurtarılmaya değer midir?
Kocam dediğim, gecesinde koyun koyuna yattığım adam, gündüz olunca 5-6 yaşında ana eteği tutan sümüklülere dönüşüyorsa o evlilik midir?
Hangi evlilikler ne şartlarda kurtulur biliyor musun?Karşılıklı gayretle dönülür bazı şeylerin ucundan.
Ama sizin konunuzda gayret gösteren-gayret göstermesi beklenen taraf sadece sizsiniz.
öyle oldu gerçekten ben çaba sarf ettikçe o kendini çekti.Ben de sonradan pişman olmamak adına yaptım kurtarmak adına sonra neden uğraşmadım demek içinannesinin etkisinde olan erkekle birlikte olmak cok zordur. ya sizi hic sevmemis yada 10 yil sevgisi tukenmis artik. bosverin sukredin. cocuk olunca hepten dunyaniz dar olurdu. yeniden baslayin hayata. ise girin. hayatiniza yeni biri girer evlebirsiniz. gec olur ama daha iyi bir hayatiniz olur. uzerine sakin dusmeyin. o gun gittiklerinden sonra sizin hic aramamaniz lazimdi. ustlerinr dustukce esiniz kendini daha naza ceker.
ayy anı annem gibi demişsiniz o da öyle diyor annesiyle evlensin :) şu durumda bile güldürdünüz beni Allah razı olsun sizden
değmiyo gerçekten Ben de sonradan pişman olmamak adına yaptım kurtarmak adına sonra neden uğraşmadım demek içinNiye bu kadar kendinizi aşağı verdiniz ki? İstemiyoruz demişler ama siz uğraşmaya devam etmişsiniz. Ne gerek vardı bu duruma düşmeye? Boşanın gitsin. Bir daha da mesaj falan atmayın aramayın adamı değmez!!!
Sabırla hepsini okudumayy anı annem gibi demişsiniz o da öyle diyor annesiyle evlensin :) şu durumda bile güldürdünüz beni Allah razı olsun sizden
cok teşekkür ederim destek ve dularınızı esirgemediğiniz içinSabırla hepsini okudum
Sebep sadece kv değil
Senin eşin olmamış
Adamın tek başına bir karakteri yok
İpleri annesinde annesinin ağzından konuşan
Yıllarca sana yalan söyleyen
Sahiplenmeyen
Bu adamın nesine mesaj atıyosun çaba gösteriyosun
Yapma Allah aşkına
On yılını heba etmiş
Senin bu adama harcayacak bir günün olmamalı
Hiç irtibat kurma ne msj ne arama
Çocuğunun olmaması hayırlısı olmuştur belkide
Eş olamayan adam nası baba olsun
Ailenin yanında daha mutlu olursun
Orada işe başla kendi ayakların üzerinde dur
Çevrende değişir
Yanlış yapmışsınız. Anlattıklarınıza göre eşiniz tamamen anneci size yakın hiçbir tarafı yok. En ufak bir yakınlık olsa kurtarmak için uğraşılır ama bu durumda siz sadece kendinizi çaresiz gibi göstermişsiniz. Bundan sonra dik durun o arasa, msj atsa bile bu sefer de siz onu uzaklaştırın.değmiyo gerçekten Ben de sonradan pişman olmamak adına yaptım kurtarmak adına sonra neden uğraşmadım demek için
Söylemim diyorum dayanamıyorum.ben memelekete gelene kadar yani 1 ay ayrı kalana kadar öyle sanıyordum son geleceğim güne kadar bile sarmaş dolaştık aklımın almadığı 1 ayda ne değiştiği benim k.valide kötü niyetli olduğu için bu hallere düştük belki yani inş. sizin k.valide kötü niyetli değildir çünkü bi şekilde çeldi aklını eşimin
Yarım akıllı işte şartları sunarken sordum sen ne yapacaksın benim için dedim bentüm ailemi arkama aldımda geldim kabul edersen onalara senı tekrar kabul etiricem yani aslında bi sinile ya da gazla işeri yüzüne gözüne bulaştırdı şimdi toparlamak gene elinde buna bile yanaşmayan korkağın teki
gerçekler cok acık benim bu şoktan bir an önce çıkmam lazım onun şaşkınlığı bendeki cok teşekkür ederim konuştukça açılıyorum ailemi üzmemek için hiç konuşamıyorum ağlayamıyorum bile bian yanlız bırakmıyorlar beniher mesajinizda onu savunmussunuz gercekten sasirtici. bence siz zaten ayrilmaliydiniz bu olaylar olmadan bile. 31 yasindasiniz. 10 yil diyorsunuz. 21 yasinizdan beri bu adama adamissiniz kendinizi. cocuk istemiyor. Aile olmamissiniz sevgili kalmissiniz sevgilisinden ayrılır gibi ayrılmış sizden. seni ailesi gibi gorse hersey farkli olurdu. simdiye kac yasinda cocugunuz olurdu. hersey cocuk degil tabi ama onu da annesinin lafi yla istememis belliki. siz tabi gene bu dediklerimden cocuk olsa durum düzelir anlami cikaracaksiniz ama kendinize gelin gerçekten..baskasiyla evlenip cocuk yapin hazir gencken. gercek aski o zaman tadacaksiniz. hayatta daha ne insanlar var. esiniz sizi istemiyor bunu anlayin. bu anne lafiyla olacak bisi degil. bende uzun zaman annemlerde kalinca etkilenir donerim eve donunce hep bir arıza cikar. ama bosanma isi birinin lafiyla yapilacak bir is değil.