kayınvalidem yüzünden boşanıyorum :(

bence hic barışmayi da umut etmeyin. o sundugu sartlara ragmen hala nasil mesaj alabiliyorsunuz. olaki bir gun sizle barismak isterse de kesinlikle once barismadan çift terapistine gidin. orda esiniz annesine asiri bagli oldugunu farkedebilir belki. uyuz oluyorum annesini karisi sanan erkeklere...

kesinlikle hiç sorun yok eşimin sevgisinden şüphem yok bana şartlarını sunarken de söyledi sevdiğini ama bir adım ötesine gidemem annemin dedi

Siz iyimisiniz? ??
Kaç yaşındasıniz?

Su anda sağlıklı dusunemiyorsunuz farkindamisiniz !
size bi dolu şart sunan annemin önüne gecemiyorum diyen adamın sevgisine inaniyormusunuz gerçekten

Seven sevdiği için herşeyi yapar net

arkadaşım bu duruma düşmenin tek sebebi eşin malesef. Arada denge kurmayı becerememiş annesi tarafında kalmış. Canını sıkma hem çocuğun da yok. Kendi hayatına bak zor bi süreç dik dur kendn için.

benim de çabam bu yönde idi deneyelim tekrar terapiste gidelim ne tür sorunlarla evlilikler kurtuluyor ama boş çaba benim ki

Allah gönlüne ferahlık versin canım. Ben de sırf bu sebeplerden dolayı bir ay önce bosandim. Ana kuzusu pislikler bir insanın hayatini karartmayi kendilerine hak biliyor malesef. Ne diyeyim Allahin adaleti büyük elbet çıkaracak böyle vicdansızlardan

kesinlikle hiç sorun yok eşimin sevgisinden şüphem yok bana şartlarını sunarken de söyledi sevdiğini ama bir adım ötesine gidemem annemin dedi
canim kendini kandirma. emin ol sevmiyor. bak benim esimde annesine asiri duskun. evlendigimizde onla evli gibiydi. hala oyle. bu sebepten bende cok bosanma noktasina geldim. ve hep sart sunan ben oldum. konuya gelip benim esim soyle iyi demeyi sevmem ama en azindan benim esim bosanmayi hep istemeyen biriydi. aslinda cok istiyormus hep soyler ne cocuk icin ne baska bisi için sadece seni ozleyecegim icin istemiyorum derdi hep. yani demek istedigim esas nokta su. ne kadar annesinin etkisinde olsa da seni sevse ayrilmayi istemez. cunku seni bu yolla sindirmeye calismamislar sadece. baya baya kafaya koymuslar senden ayrilmaya. annesi ona yeni es vadetmistir eminim. o yuzden bu kadar gozden cikarmis seni. cunku esinin davranislarinda hic bir yapicilik yok.

iyi olmadığım kesin 31 yaşındayım annesinde kusur görmediği için onu sorun olarak görmediği için

Uzun değil destan olmuş
Kaşım gözüm ayrı döndü,
Okumadım tabi ki.
Dert değil senaryo gibi sayfalarca.

Ben bir şeyi hep merak ederim
UZun diye okumadığınız konuların altına neden okumadım yazılır ?
Bu yorumun ne konu sahibine ne size faydası var. Amaç nedir yani ?

Konu sahibi sende çocuğun olmadan kurtulduğuna şükret
Sürünecek onlar aldıkları ahlarla
Haberleri yok

benim de çabam bu yönde idi deneyelim tekrar terapiste gidelim ne tür sorunlarla evlilikler kurtuluyor ama boş çaba benim ki
sadece o gelip sana barisalim derse bunu dene demistim. bence onlar kendilerine o sure icinde yeni bir es adayi bile bulmuslardir. bu evlilikten umudu kesmelisin yoksa dunyada cehennemi yaşarsın.

ben memelekete gelene kadar yani 1 ay ayrı kalana kadar öyle sanıyordum son geleceğim güne kadar bile sarmaş dolaştık aklımın almadığı 1 ayda ne değiştiği benim k.valide kötü niyetli olduğu için bu hallere düştük belki yani inş. sizin k.valide kötü niyetli değildir çünkü bi şekilde çeldi aklını eşimin

kesinlikle yatacak yerleri yok cok teşekkür ederim

Neler yaşıyorlar da kurtarıyorlar evliliklerini mesela? Size göre bunun ölçütü nedir?
Evlilikte seneler süren bir yalan-oyalamaca varsa kurtarılmaya değer midir?
Kocam dediğim, gecesinde koyun koyuna yattığım adam, gündüz olunca 5-6 yaşında ana eteği tutan sümüklülere dönüşüyorsa o evlilik midir?

Hangi evlilikler ne şartlarda kurtulur biliyor musun?Karşılıklı gayretle dönülür bazı şeylerin ucundan.
Ama sizin konunuzda gayret gösteren-gayret göstermesi beklenen taraf sadece sizsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
cok üzüldüm cnm cok var bu sebepten boşanan Allah ahımızı bırakmasın yanlarına inş.

Valla o kadar detaya inmişsin ki canim gözüm ağrıdı.
Atlaya atlaya okudum
Son anladigim esin vekalet vermis bosanmak icin.
Cocugun yok sanirim.
Bence kendi yoluna bak.birak naparsa yapsin

Tövbestağfirullah diye diye okudum.
Bacım boşanın bu beyefendi anasıyla evlensin tövbe yarabbim çok tövbe..
Bu nedir ya sizde evlilik adına bir şey kalmamış ki.
Kocanız kv ve sizin olduğunuz 3lü ilişkiye dönmüş.
Tek celsede boşanın bu aile özellikle kv çekilmez.
Çocuk olsa ona da yazık olurdu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…