kayınvalidem yüzünden boşanıyorum :(

sen o kadının çocuğu değilsin. o kadın senin farklı bi ailede yetiştiğini, farklı yapıda olduğunu kabullenmeliydi. kızından gördüğü itaati senden bekleme hakkı yok. kızından da itaat bekleme hakkı yok ama o beni ilgilendirmez.

Aman sakın.
Ne olur siz böylesine mutsuzken yapmayın,birde o kayınvalideye çocuğu bırakıp işe gideceksiniz eşiniz şart koşmuş,mahvolursunuz. Çocuk sihirli değnek değil maalesef.

kocan için hiçbir zaman önemli değildin, olmayacaksın. bırak gitsin.
evet o da mutsuz olacak ama o annesinin mutluluğunu daha çok önemsiyor. bırak.

Allah razı olsun inş hayırlısı ne ise olsun

Sorunda kvnizde değil eşinizde ama en çok sizde..

Çok doğru tespit

Sevginin ne olduğunu bilmeyen kadınlar en ufak ilgiyi sevgi sanıyorlar.
Konu sahibinin eşinin karısını sevmediği apaçık ortada. Sevgi bu değil.
Sevgi demek fedakarlık demek.
Sevgi demek annesini evliliğine karıştırmamak demek.
Sevgi demek sevdiği insandan çocuk sahibi olmak demek.

Kalkmış diyor ki, eşim beni seviyor
Peeehhhhh.

cok haklısın öyle tabi fedakar taraf hep üzülüyor sanırım. komşum aradı dün k.valide bizim aileye uymadı çalımadı 4 yıl oturdu evde çocuk istemedi yapmadı felan demiş bir de

yaşanmışlıkları yazmadım tabi ki çok fazla güzel anımız var ama haklısınız eşim kuramadı dengeyi

umarım öyle olmaz bunu düşünmek bile çok acı kendimi daha fazla suçalarım o zaman

aaa cok merak ettın kız nasıl basarmıs bunu

Allaha çok şükür ailem arkamda hep oldu hala da en büyük destekçilerim onlar ama onları bile takan olmadı

yaşanmışlıkları yazmadım tabi ki çok fazla güzel anımız var ama haklısınız eşim kuramadı dengeyi

İnsan güzel anlara bakıp ne çabuk unutuyor hıçkıra hıçkıra ağladığı, yalnız başına bırakıldığı kimsesiz zamanlarını değil mi? Kocanızda iş yok, buradaki herkes bir şekilde bunu söylüyor size. Adam sizi oyalamış da yalanlarla, annesi arkanızdan konuşmaya devam ediyor şu halde bile "Tamam yeter anne, ayrılıyoruz işte" bile diyemiyor, erkek mi bu da? Adam mı?
Gider ayak bile yıpratıyorlar.

Bunun adı sevgi değil. Seven adamların yapacağı şeyler değil bunlar.

annesinin etkisinde olan erkekle birlikte olmak cok zordur. ya sizi hic sevmemis yada 10 yil sevgisi tukenmis artik. bosverin sukredin. cocuk olunca hepten dunyaniz dar olurdu. yeniden baslayin hayata. ise girin. hayatiniza yeni biri girer evlebirsiniz. gec olur ama daha iyi bir hayatiniz olur. uzerine sakin dusmeyin. o gun gittiklerinden sonra sizin hic aramamaniz lazimdi. ustlerinr dustukce esiniz kendini daha naza ceker.

Niye bu kadar kendinizi aşağı verdiniz ki? İstemiyoruz demişler ama siz uğraşmaya devam etmişsiniz. Ne gerek vardı bu duruma düşmeye? Boşanın gitsin. Bir daha da mesaj falan atmayın aramayın adamı değmez!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…