kayınvalidem yüzünden boşanıyorum :(

sen o kadının çocuğu değilsin. o kadın senin farklı bi ailede yetiştiğini, farklı yapıda olduğunu kabullenmeliydi. kızından gördüğü itaati senden bekleme hakkı yok. kızından da itaat bekleme hakkı yok ama o beni ilgilendirmez.

cok haklısınız düşünmem korkunç fakat sağlıklı düşünemediğimin de farkındayım ama işte şartları kabul etsem acaba farklı olur mu bazıları cocuk olsa eşin değişebilir yorumları içimi kemiriyor :KK43:
Aman sakın.
Ne olur siz böylesine mutsuzken yapmayın,birde o kayınvalideye çocuğu bırakıp işe gideceksiniz eşiniz şart koşmuş,mahvolursunuz. Çocuk sihirli değnek değil maalesef.

kesinlikle dese kadın cinnet geçirir sanırım cok basit konularda bile hayır diyemiyordu eşim babasını kaybettikten sonra psikolojisi çok bozuldu annemede birşey olursa ben naparım olayına büründü yanlız kalmasını kaldıramadı annesi ve görümcemler de eşime baskı yaptılar tek erkek sensin sen ilgileneceksin annemle diye

kocan için hiçbir zaman önemli değildin, olmayacaksın. bırak gitsin.
evet o da mutsuz olacak ama o annesinin mutluluğunu daha çok önemsiyor. bırak.

Eşimle mutluydum bir sorunumuz yoktu anlaşıyorduk tek sıkıntım eşimin annesiydi demişsiniz. eşiniz kendi annesini sorun etmiyorsa eğer ilk kurduğum cümleden anneyi çıkartınca eşinizinde mutlu anlaştığı sevdiği bir eş profili oluşturuyorsunuz. Dolaysıyla bırakıp gidecek taraf o değil siz gibi görünüyorsunuz.hikayenizi okuduğumda memnuniyetsizliklerinizi belirttiğinizde ruhen hissen eksilen sizsiniz aslında. ama giden o. mutlu bir evlilikti diyorsanız eşinizde sizinle aynı fikirdeyse oturup uzlaşmak için çaba sarfederdi. bence iletişim kurmaya çalışmayın.bu onu dahada hırslandırıp kabartacaktır. kurtarılduğında mutlu olup mutlu edeceğiniz bir evlilik olacaksa şayet allah gönlünüzdekini versin diyorum. hakkınızda hayırlısı olsun. ama üzülmek yokkkk
Allah razı olsun inş hayırlısı ne ise olsun

Sorunda kvnizde değil eşinizde ama en çok sizde..

:super: Çok doğru tespit

Sevginin ne olduğunu bilmeyen kadınlar en ufak ilgiyi sevgi sanıyorlar.
Konu sahibinin eşinin karısını sevmediği apaçık ortada. Sevgi bu değil.
Sevgi demek fedakarlık demek.
Sevgi demek annesini evliliğine karıştırmamak demek.
Sevgi demek sevdiği insandan çocuk sahibi olmak demek.

Kalkmış diyor ki, eşim beni seviyor
Peeehhhhh.

ben hepsini okudum gerçekten çok üzüldüm bırak gitmek isteyen gitsin seni gerçekten benimsemişse ve seviyor olsaydı zaten bırakmazdı kendini böyle bir ana kuzusu için üzmeye değmez...
bu hayatta sadece kendini düşünmeli insan senden bir tane daha yok bunu unutma
cok haklısın öyle tabi fedakar taraf hep üzülüyor sanırım. komşum aradı dün k.valide bizim aileye uymadı çalımadı 4 yıl oturdu evde çocuk istemedi yapmadı felan demiş bir de :KK43:

Eşiniz size kıymet vermiyor ki neyin savaşını veriyorsunuz bir başınıza?

10 yıl yaşanmışlık diyorsunuz da yazdıklarınızdan aman aman bi yaşanmışlık çıkaramadım.
Kaçan kovalanır mantığınca gelişen, eşinizin kendini geri çekmesi sonucu kıymete bindiği, alışkanlıktan ibaret saçma bir ilişki.

Şurada okuduğum kv konularına göre, sizin kv baş edilmesi güç bir insan da değilmiş ki; eşiniz aradaki dengeyi tutturamamış ve fazlasıyla anacı bir erkek. Evliliğinizi bitiren kişi kv değil, bizzat kocam dediğiniz kişi. Anasının eteğini bırakamamış.
yaşanmışlıkları yazmadım tabi ki çok fazla güzel anımız var ama haklısınız eşim kuramadı dengeyi :KK43:

ben de senın gbi derdim
ben bosansam mutlu olrum ama sen bu anne ile kımseyle mutlu olamazsın derdım
ama oyle olmadı
çok çok ii bir kızla evlendı ve cok da mutlu bır evlılıgı var

çok ortak arkadasımız var oradan bılıyorum ve de
annesiz yapamayan adam annesıne gtmıyormus bıle :)
umarım öyle olmaz bunu düşünmek bile çok acı kendimi daha fazla suçalarım o zaman :KK43:

ben de senın gbi derdim
ben bosansam mutlu olrum ama sen bu anne ile kımseyle mutlu olamazsın derdım
ama oyle olmadı
çok çok ii bir kızla evlendı ve cok da mutlu bır evlılıgı var

çok ortak arkadasımız var oradan bılıyorum ve de
annesiz yapamayan adam annesıne gtmıyormus bıle :)
aaa cok merak ettın kız nasıl basarmıs bunu

ben artık bunu anladım kaynanam yuzunden bosanıyorum görümcem söyle cirkef kaynatam bunu dedi yüzünden bosanılmaz adam olan erkek sadcee yatakta degil her yerde adam olucak annesinede haksızsın dicek karısınada her halukarda annem diye susarsan hem kıza yazık hem damada bundan bosanırsın digeride aynı olur cünkü anne aynı

o yüzden kız aileleri hep kızlarının arkasında olmalı damada karsıda kaynanaya karsıda ben kızımın arkasındayım o hep bizimle gib gib gibi sürekli damata kızın yanlız olmadıgını horlayamıcaklarını anlatmak lazım
Allaha çok şükür ailem arkamda hep oldu hala da en büyük destekçilerim onlar ama onları bile takan olmadı :KK43:

yaşanmışlıkları yazmadım tabi ki çok fazla güzel anımız var ama haklısınız eşim kuramadı dengeyi :KK43:

İnsan güzel anlara bakıp ne çabuk unutuyor hıçkıra hıçkıra ağladığı, yalnız başına bırakıldığı kimsesiz zamanlarını değil mi? Kocanızda iş yok, buradaki herkes bir şekilde bunu söylüyor size. Adam sizi oyalamış da yalanlarla, annesi arkanızdan konuşmaya devam ediyor şu halde bile "Tamam yeter anne, ayrılıyoruz işte" bile diyemiyor, erkek mi bu da? Adam mı?
Gider ayak bile yıpratıyorlar.

Bunun adı sevgi değil. Seven adamların yapacağı şeyler değil bunlar.

annesinin etkisinde olan erkekle birlikte olmak cok zordur. ya sizi hic sevmemis yada 10 yil sevgisi tukenmis artik. bosverin sukredin. cocuk olunca hepten dunyaniz dar olurdu. yeniden baslayin hayata. ise girin. hayatiniza yeni biri girer evlebirsiniz. gec olur ama daha iyi bir hayatiniz olur. uzerine sakin dusmeyin. o gun gittiklerinden sonra sizin hic aramamaniz lazimdi. ustlerinr dustukce esiniz kendini daha naza ceker.

Niye bu kadar kendinizi aşağı verdiniz ki? İstemiyoruz demişler ama siz uğraşmaya devam etmişsiniz. Ne gerek vardı bu duruma düşmeye? Boşanın gitsin. Bir daha da mesaj falan atmayın aramayın adamı değmez!!!

X