- 2 Ağustos 2016
- 91
- 26
- 40
-
- Konu Sahibi umutsuzzzgelin
inş Allahtan tek dileğim bu ama benim için cok yıkıcı oldu cok sbebsiz geliyor o yüzden kaldıramıyorumben sana devamını da anlatayım madem.
evet eşin senden boşanacak ama kaçak göçek görüşmeye devam edeceksiniz. sürekli sana umut verecek ve bunun sonu gelmeyecek.
sen seviyorsun, o yüzden hepsini kabulleneceksin.
adam hayatına devam edecek ve seni kenarda bekletecek.
bıçak gibi kesip atman gerekiyor o yüzden.
seviyorsun ondan..tabi ki benim de hatalırım var ama genel olarak bunlar ben sadece pişman olacak adımlar atmamak adına uğraşıyorum
inş birgün ben de öyle diyebilirim ailesi aramızda yokken cok iyi anlaşıyoduk hiç sorunumuz yoktu geçen yaz harika bir tatil yapmıştıkKayınvalideyi bilmem de senin kocanda iş yok. Dışarıdan bakan bir göz olarak iyi ki bitmiş diyorum.
Farkında olmazlaröyle kesinlikle erkek dengeyi kursa olmayacak ama bunun bile farkında değil
inş Allahtan tek dileğim bu ama benim için cok yıkıcı oldu cok sbebsiz geliyor o yüzden kaldıramıyorum
bakalım tutucam kendimi artıkSon olarak şunu da söylemek istiyorum aramayın mesaj atmayın boşanırken de nafaka ve maddi manevi taleplerinizi iletin ararsa açmayın bu bir desin ne oluyor kaçan kovalanır sabret gör bak nasıl arıyor seviyorsa ama bence sevmiyor.
henüz dava açılmadı ama şunu iyi biliyorum ki annesi onu asla bırakmazneden hala boşanmamak için bu kadar yalvarış? sevilmediğinizi görmeniz için adam daha ne yapsın? uzatmayın hazır davayı da o açmış boşanın gitsin..
inş birgün ben de öyle diyebilirim ailesi aramızda yokken cok iyi anlaşıyoduk hiç sorunumuz yoktu geçen yaz harika bir tatil yapmıştık
kızıyorum ben de kendime işte belki pişman olur diye
Allah razı olsun o anne olduğu sürece cok zor hayattında kimseyi sevmeyen bir insan ne cocukalrını ne damatlarını hatta öz annesini bileFarkında olmazlar
Bosanınca anlar
Bi
Süre kfasını vurur duvarlara
Ama snr baskası ile evlenir ve onu annesinden uzak tutar
Olan ilk eşe olur
Üülmeyin ben de yasadım ayni seyleri ama gecti gitti.
Allah size de ferahlık versin inşallah
anlıyorum cnm cok teşekkür ederimkaldıramayacaksın zaten, o normal. ama çok ciddiyim kesip atmazsan metres durumuna düşeceksin.
yanlış anlama ben yargılamıyorum aynısını yaşadım ben o yüzden söylüyorum.
pişman olsa ne olacak? düzeleceğini mi sanıyosun?
herkes aynı şeyi söylüyor fakat sevgimiz var ortada kalbimi bir türlü dizginleyemiyorum eşimle aramızda hiç sorun yoktu tek sonrun annesiydi bu kadar basit sebepten boşanmayı yediremiyorum
öyle cnm ifla olacak fırsatı vermiyorlarHepsini okucak kadar işsiz degilim valla ... yarısını okudum ama ne kadar seversen sev annen hissetmiş yapma demiş ah ah benim cnm.annemde hissetmişti bende senin gibi dinleme dim suan kv kp çocukları gelinleri hephepsi benim ustume geliyor ... esin ifla olmaz cnm ...
hayırlısı cok teşekkür ederim atama bekliyorum kısmetseBence kurtulmussun farkında değilsin.
Inşallah kısa sürede gerçekleri bizim gibi gorebilirsin.Bence annenlerin olduğu yerde kendine is bakmaya başla..
Adam seni aramaz da olaki aradı noklur dönme