kayınvalidem yüzünden boşanıyorum :(

Güzel kardeşim üşenmeden hepsini kelime kelime okudum.
Sana nacizhane tavsiyem yaşın henüz gençken arkana bile bakmadan boşan.
Hani o 10 yılın hesabını yapıyorsun ya? YAPMA.....
Mutsuz geçen her gün ömründen gidecek ve Allaha şükret ki bir çocuğunuz olmamış.
Sevgi nedir biliyormusun? Sevgi toprakla çiçeğin arasında ki bağdır, Anne ile bebeğinin arasında ki kordondur, bulutla rüzgarın arasında ki yağmurdur.
Lakin sen toraksız bir çiçek, annesiz bir bebek, bulutsuz bir rüzgarsın.
Senin sevgin sadece sana eksik olduğun tarafına bir faydası olmadığı gibi seni daha da çok çürütüp yıpratacak.
10 yıl belki çok uzun bir süre ama bundan sonra ki mutlu geçen her anın o 10 yıldan çok daha değerli olduğunu anlayacak aldığın nefesin baktığın güneşin kıymetini anlayacaksın
Eşin dava açtıysa sende mahkeme de hiç uzatma ve bir çöp dahi talepte bulunma tek celsede boşan.
Çünkü Allah teâlâ sevdiği kulunu musibetle sınarmış senin sınavın da insanlığını kaybetmiş olan ölümlü olduğunu unutan Kv miş...
Şimdi kenara çekilip ilahi adaletin tecelli edeceği günü sabırla beklemendir.
Bu arada da işine gücüne bak anacığının babacığının aldığı her nefesin kıymetini bilerek onlara sarıl onları öp kokla.
Koca bulunur ama ana baba bulunmaz kardeşim.
Dünya eşinin üzerine kurulu değil doğarken nasıl yanlız geldiysek ölürken de yanlız gideceğiz yani eşin olacak şahsiyetsizin varlığı sahip olduğun gerçek sevgileri düşününce çokta önemli değil
Bir sen daha yok bu dünya da sen değerlisin en azından hala Sevginin gücüne inanmıyorsun. Sendw iyilik ve sevgi olduğu sürece sen asla yanlız kalmazsın.Asıl kaybedenler sevgisiz yaşayan kötülükle beslenen Allah'ın unuttuğu kimselerdir ki dua et onlardan biri değilsin.
Allah yolunu açık etsin canım.

cnm benim nasıl samimi yazmışsın her kelimesine katılıyorum. Maalesef ki Allah korkusundan yoksun sadece kendi çıkarlarını düşünen insanlara denk geldim. Benim için cok ani oldu cok ağır geliyor ama Allahın izni ile sizin gibi güzel yürekli insanların desteği ve duaları oldukça iyi olacağım gerçekten cok teşekkür ederim Allah razı olsun

sadece son paragrafı okudm. boşanmak istiyor bırak ne hali varsa görsün sende hayatına bak.. BİTTİ bunu kabul et beyninde bitir. yapıcı msjlar atma adam bitirmiş daha neyn peşine düşüyorsun..

Kisiliksiz karaktersiz adam, kac yasina gelmis annesinin agzina bakiyor hala. Sizin icin cok hayirlisi olmus hic ama hic uzulmeyin, cocugunuz olmamasi da buyuk sans. O adamdan ne koca ne baba olurmus. Sukur ki sahip cikan bir aileniz de var, yanlarinda biraz dinlenin, uzaklasinca daha saglikli dusuneceksiniz zaten. Isinize girin, paranizi kazanin, doyasiya yasayin kisaca :))

Canım benim 2. Evliliğim ilk evliliğimden kv vs gibi sebeplerle boşanmâdım sadece eşimle anlaşamadığımızı fark ettim üstelik kızım da vardı. Gözümü kırpmadan tek celsede boşandım.
Sonuç inan çok daha huzurlu ve mutlu oldum. Boşandıktan 14 yıl sonra tekrar evlendim ve Maşallah SubanAllah çok mutluyum aşığım seviyorum seviliyorum Kv çok deli bir kadın ama ben ondan daha deliyim Eşimin ilk evliliği ve benim ailem çok modern ileri görüşlü bir ailedir eşimin ailesi ve kv çok tutucu olduğu halde beni benimsediler sevdiler olduğum gibi kabul ettiler vs.
Haaa diyelim yine mutsuz oldum inan düşünmeden boşanırım çünkü kimse için FEDA EDECEK ikinci bir hayatım yok.
Bir kere doğduk ve bir kere öleceğiz
Sende boşanma davasına kadar eşinle görüşme konuşma mesaj atma arama bekle dava günü geldiğin de hakime "Bende istemiyorum anlaşamıyoruz" dersin Katiyen Kv sebep gösterme hiç bir şekilde suçlama falan yapma sadece İSTEMİYORUM de.
İşte bu kelime eşinin yüreğinde bir nebze sevgi varsa sana karşı onu kahredecektir.

cok teşekkür ederim cnm inş dediğin gibi olur

katılıyorum.. ona en büyük ceza umursamadan bitirmek

masallah cnm size cok daha mutlu olun inş. Rabbim iyileri iyilerle karşılaştırsın inş inş zamanla daha iyi olacağıma inanıyorum tekrar teşekkür ederim

masallah cnm size cok daha mutlu olun inş. Rabbim iyileri iyilerle karşılaştırsın inş inş zamanla daha iyi olacağıma inanıyorum tekrar teşekkür ederim
Senin iyi olmana gerek yok sen zaten çok İYİSİN
İnşaAllah eşin ve Kv senin yokluğunla terbiye olup çok çok iyi olurlar umarım.
Asıl onların iyi olmaya ihtiyacı var.
Unutma ki Rabbim tüm kullarını iyilikle ve sevgiyle donatıp dünyaya yollar kötü olmak tercihtir.
Sen seni istemeyen bir erkeği istersen bu da senin kötü olanı tercih etmen demektir ki neticelerine katlanıp bir ömür çekecek olan sensin.
Varsa o adama heba edecek bir ömrün hiç düşünme ve heba et.Yıllar sonra ak düşmüş saçlarınla aynaya bakarken yüzündeki çizgiler sana KEŞKELERİNİ bir tokat gibi yüzüne vurduğunda pişmanlığın fayda etmeyecektir.
Çünkü giden gitmiştir Gençliğin güzelliğin enerjin sevincin şahsına dair varolan tüm servetin yoktur artık.
Ardında ağladığın yokluğuna alışamadığın annen ve baban her gününü zehir ettiği için toprağına lanet ettiğin Kv ve çok sevdiğin için herşeyi uğruna feda ettiğin sevgisiz vicdansız kocan.....
Sonuç; "B..k yoluna gitti niyazi" misali boşa giden bir ömür ve o ömrün ana malzemesi umutsuzgelin...
Mezar taşına aynen şöyle yazdırırsın.
"KENDİM ETTİM KENDİM BULDUM GÜL GİBİ SARARDIM SOLDUM"

hic kimse icin bosanma esinden yada ayrilma kv olsa bile kv inadina esinle iyi olmaya bak cunku ben oyle yapiyorum bir kullagimdan giriyor digerinden cikiyor gerci esimde az ve cok annesin beni istemedigini biliyor o yuzden bana hak vermiyor degil

Valla ben tek satır atlamadan hepsini okudum. Ablacım sen bu adamdan da ailesinden de uzak dur allah aşkına...
Neymiş bu ya..
İyi sabretmişsin vallahi iyi ılımlı yaklaşmışsın...
Affedersin, çok seviyosun tamam, kocandır tamam, ama yani bu daha ana kuzusu be...
sabahları işe falan da annesi mi götürüyomuş elinden tutup?
Erkek miymiş, adam mıymış bu yani...
kendisine 10 senesini veren bi kadına sahip çıkmayan ; (adım gibi eminim) anasının dolduruşuyla çocuk istemeyip, sonra çocuk gibi ben sana yalan söyledim senin işe girmemen yüzünden çocuk istemiyodum ben eeeğğ diyen bi ergenle evlisin sen...
Aman asfalyalarım attı ya bırak bırak bırak... çocuk da yok iyi ki de olmamış, var herşeyde bi hayır. İnşallah karşına hep hayırlısı çıkar ve hemen bu dangozu unutuverirsin...

[QUOtanım hep öyle dlena-NL, post: 47498163, member: 670549"]hic kimse icin bosanma esinden yada ayrilma kv olsa bile kv inadina esinle iyi olmaya bak cunku ben oyle yapiyorum bir kullagimdan giriyor digerinden cikiyor gerci esimde az ve cok annesin beni istemedigini biliyor o yuzden bana hak vermiyor degil[/QUOTE]
Bir yanim hep öyle diyor ama bakalım zaman ne gostericem

İnş canım çok OTE="zumruduankakusu, post: 47498287, member: 631158"]Valla ben tek satır atlamadan hepsini okudum. Ablacım sen bu adamdan da ailesinden de uzak dur allah aşkına...
Neymiş bu ya..
İyi sabretmişsin vallahi iyi ılımlı yaklaşmışsın...
Affedersin, çok seviyosun tamam, kocandır tamam, ama yani bu daha ana kuzusu be...
sabahları işe falan da annesi mi götürüyomuş elinden tutup?
Erkek miymiş, adam mıymış bu yani...
kendisine 10 senesini veren bi kadına sahip çıkmayan ; (adım gibi eminim) anasının dolduruşuyla çocuk istemeyip, sonra çocuk gibi ben sana yalan söyledim senin işe girmemen yüzünden çocuk istemiyodum ben eeeğğ diyen bi ergenle evlisin sen...
Aman asfalyalarım attı ya bırak bırak bırak... çocuk da yok iyi ki de olmamış, var herşeyde bi hayır. İnşallah karşına hep hayırlısı çıkar ve hemen bu dangozu unutuverirsin...[/QUOTE]
İns cnm çok teşekkür ederim desteğin için hhayırlısı ne ise o olsun bundan sonra Allah razı olsun

U umutsuzzzgelin sirkelen kendine gel sen seviyomuşsun demekki esin olacak o adam seni sevseydi annesine ezdirmezdi . Kendisinden çocuk isteyen kadini kandirmis 4 yil sen herseyine katlandigin icin üstüne gelmisler. Gururunu daha fazla ayaklar altina alma msj atma arama o seni istese arardi msj atardi adam seni cok tan gözden cıkarmış zararin neresinden dönersen kâr canim

Bakalım "Ftm sydi, post: 47498585, member: 747058"] U umutsuzzzgelin sirkelen kendine gel sen seviyomuşsun demekki esin olacak o adam seni sevseydi annesine ezdirmezdi . Kendisinden çocuk isteyen kadini kandirmis 4 yil sen herseyine katlandigin icin üstüne gelmisler. Gururunu daha fazla ayaklar altina alma msj atma arama o seni istese arardi msj atardi adam seni cok tan gözden cıkarmış zararin neresinden dönersen kâr canim[/QUOTE]
Bakalim cnm hayırlısı dediğim gibi sizler dualarımız esirgemeyin desteginiz için cok tesekkur ederim

10 yılı falan geç! Dik dur biraz lütfen! Başlık yanlış! Kaynanan yuzunden değil , dupeduz eşin yuzunden ayrılıyorsunuz. Bence arkana bıle bakma ve asla yapıcı olmak ıcın bısey yazma.

herkes aynı şeyi söylüyor fakat sevgimiz var ortada kalbimi bir türlü dizginleyemiyorum eşimle aramızda hiç sorun yoktu tek sonrun annesiydi bu kadar basit sebepten boşanmayı yediremiyorum
Ya ne annesi, ne sevgisi. Kendını kandırıyorsun. Minik minik yasanmıslıklara değil genele bak! Sana kıymet vermrmiş hiç, taaaa evleliğin en baasından berı. Lütfen grurlu ol.

e

vet kusura bakmayın o kadar doluyum ki çaresiz yazdım ((
Niye kusura bakmayın diyosunuz bu sizin derdiniz.. bir yuva yıkılıyor ve bu büyük bir dert uzun gelen okumasın..

Keşke babanızla döndükten sonra mesaj atmasaydınız.. adam çoktan vazgeçmiş.. anası alsın da turşusunu kursun.. bu işten dönüş olmaz.. sunduğu şartlar kabul edilir cinsten değil.. çok ezilirsiniz hem de artan bir şiddetle..

Tavsiyem zor olucak elbet ama kendinizi boşanma fikrine alıştırın ve bunu içinizde normalleştirmeye çalışın.. yaptıkları edepsizlikleri düşünün hep bunun faydası olur sanırım..

Allah yardımcınız olsun.. ayrılığa sebep olan veya olanlar da ilahi adaletten nasibini alsın tez vakitte inşallah.. çalışıp yeni bir çevra içine girip daha kolay atlatmaya çalışın derim.. eve kapanırsanız çok daha zor olur her şey.. ayrıca aileniz de ne güzel destek oluyolar size bu konuda çok şanslısınız...

.
Anlayışını,dan dolayı çok teşekkür ederim size çok zor gerçekten çok karmaşık durumdayım ne yaptığımı bilmez haldeyim bakalim boşanma gerçekleşmeden alismam zor görünüyor Allah razı olsun desteginiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…