-
- Konu Sahibi teacherteachermom
Yazik annenize de elin delisi ile mi uğraşacak bu yaştan sonraKesinlikle. Benim kendilerine çok resmi durduğumdan sikayetleniyormus anneme. Ben mesafeliyimdir. Benden yüz bulamayınca anneme gücü yetiyor
Bu Ayrıntıyı Çok güzel fark etmişsiniz, gerçekten tebrik ediyorum. Cidden korkma sebebini ben de bilmiyorum ama ciddi manada korkuyor ondan. Öyle çok sevdiği taptığı yok aslında ama ciddi anlamda korkuyor ondan. Evde 45 yaslarinda bekar ablası var, ondan da ödü kopuyor. Bu ikisinden çok çekiniyor. Ben mesafeli durduğumdan dolayı annesi bana çok açılamıyor, tam olarak kendisi olamıyor benim yanımda iken. O yüzden çözemedim neden korktuğunuifade ederken annesine kıyamıyor annesine çok düşkün dememişsiniz. korkuyor ondan demişsiniz? neden korkuyor annesinden ?
Bu Ayrıntıyı Çok güzel fark etmişsiniz, gerçekten tebrik ediyorum. Cidden korkma sebebini ben de bilmiyorum ama ciddi manada korkuyor ondan. Öyle çok sevdiği taptığı yok aslında ama ciddi anlamda korkuyor ondan. Evde 45 yaslarinda bekar ablası var, ondan da ödü kopuyor. Bu ikisinden çok çekiniyor. Ben mesafeli durduğumdan dolayı annesi bana çok açılamıyor, tam olarak kendisi olamıyor benim yanımda iken. O yüzden çözemedim neden korktuğunu
Allah yardımcınız olsun. Maalesef insan bazen ikinci evliliğindede de şansız bir durumla karşılaşabiliyor. Sizin adınıza çok üzüldüm. Çünkü ben de ilk evliliğinden boşanmış ve yıllardır yalnız olan biriyim ve boyle olunca endişelerimiz oluyor. Ikinci evlilik yaparsam bu sefer şansımı iyi olacak mı vs diye.Merhaba arkadaşlar
Bu yaz 2.evliliğimi yaptım. Eşimin de 3.evliliği.
Eşim çok iyi bir insan. Ancak annesiyle problemler yaşıyoruz. Hatta eşimin eski evliliklerininde de ondan kaynaklı bittiğine artık eminim.
Şöyle ki; bizde kaldığı bir gün biz daha 1 aylık evliyken yaz günü sabahın beşinde kapımızı açıp bakan biri. Bizi uyurken görmüş ama yaz günü üzerim açılmış uykuda, bana uyanınca kendisi söylüyor, 5 te geldim yanınıza üstün açıktı hasta olursun, yatarken elbise değil pijama giy diyor kalbini kirmak istemedim bir şey demedim ama eşim de bir şey diyemedi annesine, çünkü korkuyor ondan.
Anneme giderken peşime takılıp, annemin evindeki her şeyin ve annemin dedikodusunu benim yanımda akrabalarına anlatıyor. Benim annemin kahvaltıdaki kalan çayı sonradan ısıtıp ısıtıp içtiğini anlatıyor, ki bir kez gördü bunu. Annemin yaptığı yemekleri elestiriyor.
Annem daha bir kez evlerine adım atmadı ama o annemle çok sık görüşmek ve hep anneme gelmek istiyor. Ben görüşmelerini istemiyorum, çünkü gittiği evin dedikodusunu sağda solda yapacak birinin annemi malzeme etmesini istemiyorum.
Bıraksam her gün annemde. Annem bir gün çok hasta ve uyku ilacı almış evinde uyurken bu yine kapıya gidiyor, 1 saat 15 dakika kapıyı yumrukluyor zili duymayinca. Aynı zamanda 21 defa da tlf ile aramış cevapsız çağrı.
Her neyse çıkınca canı burnunda beni aramış ama anneme gittiğini söylemiyor bana. Aklınca bana yoklama çekiyor annem bende mi diye. Bende olmadığını anlayınca kapatti ve oraya gittiğinden bahsetmedi bile.
O günün akşamı annem bi uyanıyor, bundan 21 cevapsız çağrı. Komşular hep merak etmiş alacaklı mıdır nedir niye yumrukluyor böyle diye. Hatta anneme bir şey mi oldu diye korkmuş komşular
Neyse annem uyanınca bundan çağrıları görünce o olduğunu tahmin etmiş ama kendisi yeminler ediyor kapiya giden de ben değilim yumruklayan da ben değilim, hiç evden cikmadim bile diyor.
3 gün inkar etti. Ben de annemin kamera kayıtlarını çıkardım binanın. Boy boy bunun fotoğrafları..
Eşim de onun tarafını tutuyordu, annem gitmedim diyorsa gitmemiştir diye büyük büyük konustu anneme. Kamera çıkınca o da sinirlendi, kızdı annesine. O gün sinirsel kasilmadan acillik oldu.
Annem tek yasayan yaşlı bir kadın. O gün çok korkmuş 21 çağrı ve komşuların bahsettiği kapı yumruklama konusunu duyup görünce.
Ailesi şimdi büyütecek ne var bunda diyormuş.
Ayrıca ben öğretmenim ama eşimin sadece 1 gün pazar izni var. Onda da tüm pazari her haftasonu orda gecirmemizi istiyor. Gitmezsek eşim trip yiyeceği korkusuyla erkenden oraya götürüyor beni de.
Geçen gün kırk yılda bir ordan erken kalktık avm ye gittik diye, onu araştırıyorlar hangi avm bu, ne için gittiniz vs vs
Annemin kapisi 1 saat 15 dakika yumruklaninca ben artık gitmek ve görüşmek istemiyorum.
Eşimi çok seviyorum, o da beni çok sever ama eşimle de huzurumuzu kaçırıyor bu konular.
Eşimi çok seviyorum ama bu evlilik yürür mü bunlarla bilemiyorum.
K.valide sözde ozur dilemeye beni arıyor ama eşime beni kimse arayıp sormasın dedim açmadım
Siz olsanız şu durumda ne tepki verirdiniz? Ne yapmalıyım?
Anneniz yaşlı bir kadınmış, yarın öbür gün kayınvalideniz denen kadın tekrar annenzin kapısına gidip aynı şeyleri yapsa Allah korusun korkudan annenize bir şey olduğunda bunu hesabını veremesiniz. Bu yüzden bu kadının takıntılı aptal aptal davranışlarını tolere etmeyin.Onun çocuğu yok, benim bir tane var yanımızda.
Misafirlerinin yanında bozmak istemedim ama bu kesinlikle hata idi. O an tepki vermeliydim
Birey olamamış bir adamla evlenmeyi kendime yediremez boşanırdım. Sıkıntı kayınvalideniz değil eşiniz.Siz olsanız şu durumda ne tepki verirdiniz? Ne yapmalıyım?
Akıllılık etmiş kadın, bu kocaya güven olmaz.Son Boşandığı eşinin de 4.evliliğiymiş. boşanmayı bu istemiş, ailesine bundan gizli kredi çekip ev aldığı için
Zebellah gibi kaynana tovbesttt o ne öyle alacaklı gibi kapı vurmalar, sürekli dünür olarak annemin evine gitmesi 21 kere cevapsız çağrı. Sizin evinize yeni evliyken gizlice girip yatak odasında size bakmasıMerhaba arkadaşlar
Eşim çok iyi bir insan. Ancak annesiyle problemler yaşıyoruz. Hatta eşimin eski evliliklerininde de ondan kaynaklı bittiğine artık eminim.
Şöyle ki; bizde kaldığı bir gün biz daha 1 aylık evliyken yaz günü sabahın beşinde kapımızı açıp bakan biri. Bizi uyurken görmüş ama yaz günü üzerim açılmış uykuda, bana uyanınca kendisi söylüyor, 5 te geldim yanınıza üstün açıktı hasta olursun, yatarken elbise değil pijama giy diyor kalbini kirmak istemedim bir şey demedim ama eşim de bir şey diyemedi annesine, çünkü korkuyor ondan.
Anneme giderken peşime takılıp, annemin evindeki her şeyin ve annemin dedikodusunu benim yanımda akrabalarına anlatıyor. Benim annemin kahvaltıdaki kalan çayı sonradan ısıtıp ısıtıp içtiğini anlatıyor, ki bir kez gördü bunu. Annemin yaptığı yemekleri elestiriyor.
Annem daha bir kez evlerine adım atmadı ama o annemle çok sık görüşmek ve hep anneme gelmek istiyor. Ben görüşmelerini istemiyorum, çünkü gittiği evin dedikodusunu sağda solda yapacak birinin annemi malzeme etmesini istemiyorum.
Bıraksam her gün annemde. Annem bir gün çok hasta ve uyku ilacı almış evinde uyurken bu yine kapıya gidiyor, 1 saat 15 dakika kapıyı yumrukluyor zili duymayinca. Aynı zamanda 21 defa da tlf ile aramış cevapsız çağrı.
Her neyse çıkınca canı burnunda beni aramış ama anneme gittiğini söylemiyor bana. Aklınca bana yoklama çekiyor annem bende mi diye. Bende olmadığını anlayınca kapatti ve oraya gittiğinden bahsetmedi bile.
O günün akşamı annem bi uyanıyor, bundan 21 cevapsız çağrı. Komşular hep merak etmiş alacaklı mıdır nedir niye yumrukluyor böyle diye. Hatta anneme bir şey mi oldu diye korkmuş komşular
Neyse annem uyanınca bundan çağrıları görünce o olduğunu tahmin etmiş ama kendisi yeminler ediyor kapiya giden de ben değilim yumruklayan da ben değilim, hiç evden cikmadim bile diyor.
3 gün inkar etti. Ben de annemin kamera kayıtlarını çıkardım binanın. Boy boy bunun fotoğrafları..
Eşim de onun tarafını tutuyordu, annem gitmedim diyorsa gitmemiştir diye büyük büyük konustu anneme. Kamera çıkınca o da sinirlendi, kızdı annesine. O gün sinirsel kasilmadan acillik oldu.
Annem tek yasayan yaşlı bir kadın. O gün çok korkmuş 21 çağrı ve komşuların bahsettiği kapı yumruklama konusunu duyup görünce.
Ayrıca ben öğretmenim ama eşimin sadece 1 gün pazar izni var. Onda da tüm pazari her haftasonu orda gecirmemizi istiyor. Gitmezsek eşim trip yiyeceği korkusuyla erkenden oraya götürüyor beni de.
Geçen gün kırk yılda bir ordan erken kalktık avm ye gittik diye, onu araştırıyorlar hangi avm bu, ne için gittiniz vs vs
Annemin kapisi 1 saat 15 dakika yumruklaninca ben artık gitmek ve görüşmek istemiyorum.
Eşimi çok seviyorum, o da beni çok sever ama eşimle de huzurumuzu kaçırıyor bu konular.
K.valide sözde ozur dilemeye beni arıyor ama eşime beni kimse arayıp sormasın dedim açmadım
Eşiniz sizin ailenize karşı nasıl?39 ikimizde. Ben hiç anlam veremiyordum böyle bir erkekten hangi kadın boşanır diye. Eşime bulabileceğim annesi dışında hiçbir kusur yok ama onlardan çok çekiniyor tek kusuru bu.
1 anneme gittiğimi bilmesine izin vermemMerhaba arkadaşlar
Ben burada korkudan elendim kalan sağlara başarılar diliyorum.Bizi uyurken görmüş ama yaz günü üzerim açılmış uykuda, bana uyanınca kendisi söylüyor, 5 te geldim yanınıza üstün açıktı hasta olursun, yatarken elbise değil pijama giy diyor
Benim bi annem bir de uzak bir sehirde senede yalnız bir kez gördüğüm bir erkek kardeşim var. Anneme de kardeşime de eski eşten olan çocuğuma da çok iyi davranır, onları el üstünde tutar.Eşiniz sizin ailenize karşı nasıl?
Sizin aileniz bu şekilde davransaydı tepkisi ne olurdu?
Siz kimse aramasın deyince eşiniz ne dedi?
Eşinizin terapi almasını sağlamalısınız, travmatik durumlar olduğu kesin, sizin mücadelenizle düzelmez bu iş. Şununduyunca üzüldüm gerçektenBu Ayrıntıyı Çok güzel fark etmişsiniz, gerçekten tebrik ediyorum. Cidden korkma sebebini ben de bilmiyorum ama ciddi manada korkuyor ondan. Öyle çok sevdiği taptığı yok aslında ama ciddi anlamda korkuyor ondan. Evde 45 yaslarinda bekar ablası var, ondan da ödü kopuyor. Bu ikisinden çok çekiniyor. Ben mesafeli durduğumdan dolayı annesi bana çok açılamıyor, tam olarak kendisi olamıyor benim yanımda iken. O yüzden çözemedim neden korktuğunu
Annenizin dedikodusunu yapmasına nasıl müsaade edebildiniz ona takıldım ben. Ağzının payını verip susturamadınız mı milletin içinde ki bi daha yapamasın.Kesinlikle. Benim kendilerine çok resmi durduğumdan sikayetleniyormus anneme. Ben mesafeliyimdir. Benden yüz bulamayınca anneme gücü yetiyor