Kayınvalidem annemi rahat bırakmıyor

ifade ederken annesine kıyamıyor annesine çok düşkün dememişsiniz. korkuyor ondan demişsiniz? neden korkuyor annesinden ?
Bu Ayrıntıyı Çok güzel fark etmişsiniz, gerçekten tebrik ediyorum. Cidden korkma sebebini ben de bilmiyorum ama ciddi manada korkuyor ondan. Öyle çok sevdiği taptığı yok aslında ama ciddi anlamda korkuyor ondan. Evde 45 yaslarinda bekar ablası var, ondan da ödü kopuyor. Bu ikisinden çok çekiniyor. Ben mesafeli durduğumdan dolayı annesi bana çok açılamıyor, tam olarak kendisi olamıyor benim yanımda iken. O yüzden çözemedim neden korktuğunu

Ablası da annesi de silik karakter bir adam yetiştirmişler malesef başka neden korkar abladan anneden koca adam. Siz de restinizi çekin. baktınız olmadı zaten huzurunuz da olmaz o evde.

Ben kadının ruh sağlığının yerinde olmadığını düşündüm açıkçası. Yoksa size yatarken pijama giy demezdi ya da cevapsız çağrıyı kimin yaptığı ekranda görünen bir şeyken yapmamış gibi davranmazdı. Bunlar eşinizi aklamaz tabii, yazılacak her şey yazılmış zaten.

Kayınvalideniz, aklî dengesi yerinde olmayan takıntılı bir kadın. Yerinizde olsam ona eğer 'bir daha annemi rahatsız ederse savcılığa suç duyurusunda bulunacağımı' söylerdim. Ayrıca eşinizde normal bir adam değil, ona çok daha sağlam bir ders vermek lazım yoksa bu anne oğul ömrünüzü yer.

Allah yardımcınız olsun. Maalesef insan bazen ikinci evliliğindede de şansız bir durumla karşılaşabiliyor. Sizin adınıza çok üzüldüm. Çünkü ben de ilk evliliğinden boşanmış ve yıllardır yalnız olan biriyim ve boyle olunca endişelerimiz oluyor. Ikinci evlilik yaparsam bu sefer şansımı iyi olacak mı vs diye.
Aslında eşinizle iyi gidebilecek bir evliliğiniz olabilecekken bu denli ruh hastası bir kayınvalidenizin olmasi bu evliligi muthis kotu anlamda etkileyebilir. Oncesinde kadinin boyle olduğunu farketmedinizmi bilmiyorum ama bugüne bakmak lazım, olan olmuş artık.

Kesinlikle annenizin de bu durumu yaşamasına izin vermeyin.. yani bu yaştan sonra böyle ruh hastası bir dönünürle mi uğraşacak kadincagiz, ne münasebet...
Bencede eşinizin ilk iki evliliğide bu kadın yüzünden bitti. Annenize gidip kapıları yumruklamak, 21 kez aramak... yani bilmiyorum gerçekten tımarhanelik gibi biri, Allah affetsin. Kamera kayıtları diye okuduğunmda inanın benim bile içimin yağlari eridi... bir de inkar etmis yeminlerle, o kadın çok tehlikeli.

Ne anneniz, ne siz böyle bir kadınla uğraşmak zorunda değilsiniz. Esiniz eger hala üçüncü evliliğinde dahi annesine gerektigi gibi mesafe koyamiyorsa siz ya herro ya merro deyin, yani gözünü korkutun tabiri caizse...

Gerçekten kendiniz adına bir karar verin yani bunu böyle çekebilecek misiniz, ne düşünüyorsunuz bunu da eşinizle paylaşın... ona göre o da kendine çeki düzen versin esiniz ve annesine keskin bi mesafe cizsin, yapamazsada artık tabii ki karar sizin.. İnşallah hakkınızda en hayirlisi ve güzeli olur. Sevgiler

Onun çocuğu yok, benim bir tane var yanımızda.
Misafirlerinin yanında bozmak istemedim ama bu kesinlikle hata idi. O an tepki vermeliydim
Anneniz yaşlı bir kadınmış, yarın öbür gün kayınvalideniz denen kadın tekrar annenzin kapısına gidip aynı şeyleri yapsa Allah korusun korkudan annenize bir şey olduğunda bunu hesabını veremesiniz. Bu yüzden bu kadının takıntılı aptal aptal davranışlarını tolere etmeyin.

Siz olsanız şu durumda ne tepki verirdiniz? Ne yapmalıyım?
Birey olamamış bir adamla evlenmeyi kendime yediremez boşanırdım. Sıkıntı kayınvalideniz değil eşiniz.
39 yaşındaki kazık kadar adam annesinden korkuyor madem, evlenerek kimsenin başını yakmasın, diğer 2 eşini Allah kurtarmış darısı sizin başınıza.

Zebellah gibi kaynana tovbesttt o ne öyle alacaklı gibi kapı vurmalar, sürekli dünür olarak annemin evine gitmesi 21 kere cevapsız çağrı. Sizin evinize yeni evliyken gizlice girip yatak odasında size bakması ben şok ben iptal

39 ikimizde. Ben hiç anlam veremiyordum böyle bir erkekten hangi kadın boşanır diye. Eşime bulabileceğim annesi dışında hiçbir kusur yok ama onlardan çok çekiniyor tek kusuru bu.
Eşiniz sizin ailenize karşı nasıl?
Sizin aileniz bu şekilde davransaydı tepkisi ne olurdu?
Siz kimse aramasın deyince eşiniz ne dedi?

1 anneme gittiğimi bilmesine izin vermem
2 annemin telefonundan engellerim, anneme de ona gittiğinde evde yokmuş gibi yapmasını tembihlerim, kamera varsa ayarlanabilir bu.
3 pazar günleri onunla gitmem
4 telefonunu falan da açmam.
5 adam trip atarsa 3. Defa boşanmak istemiyorsan annenle ilişkini ve benim annemle ilişkisini kontrol altında tut, derim.

Hazır ipler kopmuş, bunu iyi kullan, kedinin bacağı bir defa ayrılır. Çizgini acil çekmelisin.

Bizi uyurken görmüş ama yaz günü üzerim açılmış uykuda, bana uyanınca kendisi söylüyor, 5 te geldim yanınıza üstün açıktı hasta olursun, yatarken elbise değil pijama giy diyor
Ben burada korkudan elendim kalan sağlara başarılar diliyorum.
Ama demeden geçemeyeceğim; eşiniz koca adam olmasına rağmen annesi hala böyleyse, eşiniz de sütten çıkma ak kaşık değil ki herif üçüncüyü bile bulmanın rahatlığıyla düzelmek istemiyor, beyefendiyi üç kadın seçmiş, tabii rahat olup hiçbir şeyi düzeltmeyecek.

Ay dayanamıyorum be! Ne ballı adammış, şu rezil haliyle üç kadın kapmış İnsan der ki "Yuvam yıkıldı, düzelteyim artık durumu." ama yook beyefendiye hala kadın var, niye düzelsin, düzeltsin? Dördüncü kurbanı bulur zaten. Erkek olmakta keramet var mübarek

Eşiniz sizin ailenize karşı nasıl?
Sizin aileniz bu şekilde davransaydı tepkisi ne olurdu?
Siz kimse aramasın deyince eşiniz ne dedi?
Benim bi annem bir de uzak bir sehirde senede yalnız bir kez gördüğüm bir erkek kardeşim var. Anneme de kardeşime de eski eşten olan çocuğuma da çok iyi davranır, onları el üstünde tutar.
Ama benim ailem aynısını o tarafa yapsaydı kıyamet koparırdı ailesi. Dolayısıyla eşimi de doldururlardı.
"Artık beni hiç kimse ne arasın ne sorsun, artık kimseyle görüşmek istemiyorum" dediğimde, ailesi sürekli ona bu konuda baskı yapıyor ki, o da beni arayıp, "benim hatırım için annemin telefonunu aç özür dileyecek" diyor.
Ben de kimse özür dilemesin bu saatten sonra dedim. Çünkü annemin binasında herkes alacaklı zannetmiş, herkesin bir şerefi itibari var dedim.

Eşinizin terapi almasını sağlamalısınız, travmatik durumlar olduğu kesin, sizin mücadelenizle düzelmez bu iş. Şununduyunca üzüldüm gerçekten

Arkadaşlar bu tür durumlarda dışardan tarafsız biri olarak sizlerin görüşlerini çok merak ediyordum. İnsan bazen olayların sıcağıyla doğru yorumlayamayabiliyor durumları. İnsan bazen manipüle edilebiliyor. Çok teşekkür ederim. Yazılanların her biri ayrı ayrı hafızamda ve çok kıymetli görüşler..

Kesinlikle. Benim kendilerine çok resmi durduğumdan sikayetleniyormus anneme. Ben mesafeliyimdir. Benden yüz bulamayınca anneme gücü yetiyor
Annenizin dedikodusunu yapmasına nasıl müsaade edebildiniz ona takıldım ben. Ağzının payını verip susturamadınız mı milletin içinde ki bi daha yapamasın.

Yazık zaten sürekli gidip kadıncağızı rahatsız ediyor, yetmiyor gibi bi de dedikodusunu yapıyor, üstelik sizin yanınızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…