Kayınvalidem annemi rahat bırakmıyor

Aaa gördüğüm tüm manyak kayınvalideleri unuttum. Deli midir nedir? Oğlu ayrı kadın ayrı… Henüz gençken işiniz gücünüz varken defedin bence başınızdan. Yok kocamı seviyorum diyorsanız (böyle adamları da nasıl seviyorsunuz şaşıyorum) kayınvalidenize bir dur deyin bence artık. Ama siz söyleyin, ağlar sızlar acillik olur ama önemsemeyin.

Kadın 21 kez aramış annenizi ve 1 saatten uzun kapıyı çalmış hatta komşular yumruklama şeklinde demiş. Bence bu kadının patolojik bir durumu olabilir ve eşinizi çocukluktan itibaren korkutulmuş vs. Olabilir

Belki de bir şey diyip onu tetiklemekten ve annesinin kötü şeyler yapmasindan korkuyordur, daha önce mutlaka korktuğu bir şeyler yaşanmıştır

Siz hic iki kere neden bosandi bu adam diye arastirmadinizmi? İki kez bosanmis yani akil var mantik var koca adam annesinden neden cekiniyor uyuz ana kuzusu pazar gunu sizi oraya surukluyor hala akillanmamis sizde resti cekemiyormusunuz ben ucuncu olucam bosandigin annen yuzunden diye. Gorusmeyin annenizede gitmesine izin vermeyin resti cekin ruh hastasi esinizde apacik mal

Yakında 3. boşar 4. alır sizin koca.Onda bu ana, o ananın böyle sütten kesilmedik oğlu oldukça 4 de olur 10 da. Sizinki de iyi cesaret kalk sen 2. evliliğini bu adamla yap.

O kadın net hasta ne hastasıdır bılemıyorum ama felaket hasta....

Siz buna kafayı takarsanız "Masumlar apartmanı İnci " karakterine çevirirler sizi..

Akıl sağlığınızı koruyun...

Seviyormuşşşşşşşş....muşşş ... muşşşş..böyle sevgi olmaz hanımefendi...Annesine uğraşacak hayatta baska işler bulacak o zaman ...

Daha problemli annesinden eşini koruyamıyor ve kamera kayıtları olmasa halaaa annem yapmaz dıyebılecek kadar akıl tutulması yasayan bır adamla aman dıyorum barı cocuk olayına gırmeyın...Sürekli annesini ispat etmek için kamera kayıdı bulamayacaksınız keza..

Görkem kaynana olmuştur

Bilmiyorum, 2.ye evlensem adamın tüm seceresini döküp araştırırmışım gibi geliyor.

Her şeyi görüp yaşamışım bir kere, geldin gittin diyen kayınvalideyi çekemem, hele ki gezdiğim yerin hesabını vereceğim.
Pazar erkenden kalkıp gitmek söz konusu bile olamaz.

2.kez evlenmek acayip keyif işi olmalı.

Siz kayınvalideyle arayı bozarsanız eşinizle bozulur gibi geldi.

İki kez evlenip boşanmış bir adamla evlenmekte bilemedim.Cesaretinizden dolayı kutlarım

Yorumunuzdaki ilk paragraf kesinlikle doğru.
2. paragrafta yazdığınız gerçekten çok farklı bir bakış açısı, hiç bu açıdan düşünmemiştim. Bence kesinlikle dediğiniz gibi bir tetikleme konusundan korkuyor olabilir. Bu benim hiç aklıma gelmemişti. Anormal derecede korkması, ailesinin yine çığırından çıkıp bu defa da yine yuvasını yikmasindan korkuyor sanırım. Ben bunu niye düşünemedim. Bu grupta gerçekten çok zeki insanlar var. İyi ki varsınız

Kv öyle laflar ederdimki skiyosa bidaha kapila gelsin anneme gitsin bakalim

Ya idare eden olursun yada idare edilen bi düşünün hangisi olmak isterdin kv tamamen narsist bi insan ters psikoloji uygulayın yapabiliyosaniz tabi

Eski eşimin annesine çok benziyor kayınvalideniz. Boşandık, yeniden evlendim, ülke değiştirdim, hamileyim ama yok yok 1 yıldır ne beni ne de annemi rahat bırakmıyor. Sürekli annemi ve yengemi arıyor. Yengeme ve amcama karşı beni çok mahçup etti rezil rüsva oldum. Numarasını engellememize rağmen başka numaralardan arayarak hakaret ediyor gece yarısı ve yüzüne telefonu kapatıyor.

Beni de farklı numaralardan arıyordu hattımı değiştirdim. Annemin kapısına geldi mahallede bağırdı. Öylesine premium leş bir kadın düşünün.

2 defa savcılığa suç duyurusunda bulunduk. Hem savcılığa hem de karakola ifade vermeye gitti. Yaşı ileri olduğu için ve psikolojik problemleri olduğu için görmezden gelmemiz gerektiği söylendi. Önce 10 gün, sonra da 30 gün uzaklaştırma verildi. Sonuç 0. İnadına taciz ediyor.

Kayınpeder 30 yıldan fazla bir süredir yurtdışında yabancı kadınlarla yaşamış. Kendisi bizzat söyledi tahammül edemiyorum ona diye. Hem de nikah akşamı.

Biz nişanlıyken de mobilya bakmaya gittiğimizde kıyameti kopardı. Beni niye çağırmadınız diye.

Biz uyurken pat diye odaya dalardı gece yarısı. Öyle açık saçık şeyler giyinme eşofman niçin giymiyorsun diye azarlardı beni.

Evimden özellikle yatak odamdan çıkarmayı başaramadım. Kapıyı kitlediğimde ortalığı yıkardı. Oğlumun evi benim evim derdi.

Eski eşim sağolsun evimizin iki anahtar kopyasını kayınvalideme vermiş haberim olmadan..evde banyodan çıkmış olsam bile üzerimde bornozla kahve içerken bile pat diye eve girdiğinde tansiyonum çıkıyordu.

Evlerimiz farklı sitede ama çapraz karşılıklıydı. Benim evim triplex apartman dairesi (evet tuhaf biliyorum alt kat dairesi de dublex idi ) kayınvalidemin evi de yatay zemin tek daire 4+1 idi.

Kayınvalidemin kaldığı sitenin minicik bir bahçesi vardı. Benim kaldığım sitede bir Bakan ve emniyet müdürü kalıyor (istediğim zaman evlerine girip çıkabiliyordum çok yardımları oldu onlar sayesinde şimdiki eşimle evliyim onlar tanıştırdı )

Havuzlu spa salonlu ultra güvenlikli içinde kreş ve marketi olan inanılmaz güzel ormanlar içerisinde siteydi. Kayınvalidem beni çok kıskandı. Evleri değiştirmeyi teklif ettim kendisine. Burası da benim evim gerek yok dedi.

Ben bir partinin kadın kollari toplantısına arkadaşlarımla gittiğimde güvenlikten haber almış evime girmiş ben yokken yatak odasındaki tüm iç çamaşırlarımı karıştırmış ve fantezi çamaşırlarımı geceliklerimi sinirlenerek camdan aşağıya atmış.

Emekli eski bir büyükelçinin yaşı ileri eşi ne bu kepazelik avamlık diye bağırınca ben olduğum yerde yığıldım kaldım. Kayınvalidem havuz kenarında beni bikinimden çekti tokatladı. Şoka girdim ne yapacağımı bilemedim. Bikinimin üst kısmını arkadan ipini kopartınca utancımdan havuza atladım hemen. Üst düzey bürokratların kaldığı bir muhitte kayınvalidem tarafından hem psikolojik hem de fiziksel şiddete uğradım. Kamera kayıtları vardı. Eski eşim defalarca kamerak kayıtlarına baktı. Öyle bir şey yok abartma Claire sen annemi hiç sevmedin istemedin Claire. Kamera kayıtları silinmiş Claire yalan söylüyorsun Claire benim annem öyle şey yapmaz.

Artık çevreden de tepki görmeye başlayınca eski eşim kabullenmeye başladı. Ama işler daha kötü hâl aldı.

O benim annem Claire ne yapayım döveyim mi sokağa mı atayım. Nasıl bize gelme derim.

Havuzbaşında komşularla eğlenirken yanımıza geldi dedi ki bu kadın dul ve benim oğlum ile para için evlendi. 2.evliliğidir.

Güvenliği çağırıp diğer site sakinleri siteden attırdığında eski eşim bana carladı.

Yolda yürürken el ele tutuşurlardı ama nasıl desem..hani ergen sevgililer olur ya parmaklarını birbirine geçirir öyle bana inat.

Anne bir eş çok Claire. Sen yokken annem vardı Claire..

Anasının ağzına bakıp onun kışkırtmalarıyla bana boşanma davası açmıştı. Asıl benim sana dava açmam gerekirdi dedim davayı red ettim ve karşı dava açtım. Evden de çıkmadım. Siteye sokmadım zaten bakanın talimatı vardı kayınvalidemin girmesi yasaktı.

Görümcemi eşi tehdit etmiş eğer taşınmazsak boşanırız diye. Damadının traş makinesini ve kol düğme takımını beğenmediği için çöpe atmış.

Bahçeşehir den Kadıköy Bostancı ya taşındılar. İletişimi bıçak gibi kestiler.

Sen görüşmek zorundasın Claire sen gelinsin Claire. O benim anam anam anlamıyor musun sen ! Bugün annemi aradın mı hiç halini hatrını sordun mu ? Hadi annemi arıyorsun Claire hemen şimdi arıyorsun Claire ! Annem aradığında niçin açmıyorsun telefonu Claire ? Arkadaşlarınla gezmeye gittiğinde neden annemi çağırmıyorsun annemi sürekli dışlıyorsun ?!

Balayının ilk günü gecesi defalarca aradı eşimi görüntülü. Ağlayarak ben geliyorum hasretine dayanamıyorum yavrum dedi. Geldiğinde ona ayrı oda tutmuştuk. Ona tutulan odada ben yattım. Kayınvalidemle eşim aynı odada uyudular.

Sürekli kayınvalidemde yemek yememizi isterdi. Ben oğlumdan uzaklaştıramazsın ana oğul arasına giremezsin derdi.

Tv izlerken eşimin dizlerine başını koyardı. Birlikte uyuyakalırlardı çok defa. Ben yatağımda yalnız yatardım.

Ahmet im aşkım (isim değiştirdim) .. ile başlayan cümleler kurardı.

Salonun ortasına yatak yapardı bana. Eşimle bana hep ayrı yatak açardı. Eşimi bekarlıktan kalma odasında yatırırdı ve sabah olduğunda birbirlerine sarılı halde aynı yatakta bulurdum.

Hepsi ispatlı fotoğraf ve videoludur. Her türlü ses ve video kaydı almıştım. Tüm kayıtların kopyaları dahil mevcut.

Sahil kıyısında oturup eşimle bir şişe şarap içecektik. Kayınvalidem sonunda uyuyakalmıştı. Baş başa vakit geçirebilecektik. Balayımızdı nihayetinde..sahildeyken arkadan geldi bana bağırmaya başladı herkesin içinde uyumamı fırsat bilip sürtmeye çıktın değil mi dedi .

Ben sahilde yürüyemem kafam kaldırmıyor gürültüyü dedi ve biz arka sokaklardan hiç sevmediğim yerlerden otele gitmek için taksi durağı aradık.

Sabaha kadar ağlamaktan gözlerim kan çanağına dönmüştü. 2.evliliğimdi. İnsanlara kendimi açıklayamazdım. İlk eşin aldattı ve kötüydü Claire ama bu eşin de mi kötü ? Demek ki sen de bir sorun var Claire demelerinden korkmuştum.

Balayımda eşimden ayrı otel odasında yapayalnızdım..bana herkesin içinde sakın hamile kalma kızımın çocuğu olmuyor mahvolur üzülür bize bu kötülüğü yapma diye bağırdı ağladı.. eczaneden doğum kontrol hapı almış zorla vermeye kalktı yutuyormuş giib yapıp tükürdüm çöpe.

Haftasonumuz olmadı. Heryere birlikte gittik.

Eski eşim son evre kanser tedavisi görüyor. Görümcem boşandı kocası tahammül edemedi kayınvalideme.

Eski eşim Türkiye yi terk etti temelli yurtdışına yerleşti. Görümcem kalıyor ex kv ile. Onun da psikolojisi bitik durumda.

Sürekli sen duldun sen oğluma layık değildin derdi. Anneciğimin aldığı çeyizleri ben yokken çöpe atmıştı.

İki evladının da yuvasını yıkan bir anne düşünün.. cennet annelerin ayakları altında mıdır ?

3.evliliğimi yaptım. Şimdiki kayınvalidem asla böyle değil. Oldukça naif, sessiz , anaç, yapıcı yaşlı bir kadıncağız. Zaten Üsküp te yaşıyor birlikte yaşayalım diye de baskı yapmıyor yurtdışına gitmemiz konusunda da kayınpederim diretmişti.

Ama şu var eğer eski eşimle evlenmeseydim şimdiki eşimle tanışamazdım ve buraya gelemezdim. Her şerde bir hayır var sözü çok doğru bence.

Bu adamdan kurtulun.. Hem de hemen. Canınızı seviyorsanız kaçın. Sizin kızınız da varmış hem..ona bu kötülüğü yapmayın mutsuz etmeyin o da etkileniyordur. Anneciğinize çok üzüldüm. Onlara bunları yaşatmaya hiç hakkınız yok.

Yorumlarınızı gözyaşları içerisinde eşime de okudum sarıldık birbirimize belki de hamilelik hormonlar etkisiyle etkiledi konunuz beni.
Evladını seven anne yuvasını dağıtmaz der. Gece uyuyamadım kayınvalidemi görüntülü aradım. Ben seni özledim dedim. Hüngür hüngür ağlaştık. Pamuk kızım yavrum dedi ekrana bakarak çok ağladı kadıncağız ne oğlum ne kızım senin gibi arayıp sormuyor senin gibi düşünmüyorlar beni dedi. Kayınvalideme gittiğimde saçlarımı öper tarar ördüğü hırkayı giydirir patik örer salça reçel doldurur valizimi.. ve bunları eşimin yanında değil yalnızken yapar ! Zorla pekmez yedirir bana azarlar çok zayıfım diye.

Allah iyilerle karşılaştırsın denir ya umudunuzu yitirmeyin her gecenin bir sabahı vardır.

Anası öldüğünde kafayı yiyor erkekler emin olun yapayalnız kalacak hayatta. Anası mı karşılayacak cinsel ihtiyaçlarını ! anası mı yıkayacak donlarını anası mı çocuk verecek..

Eski eşimin eşyalarını kıyafetlerini vermezdi. Ebeveyn banyosunu kontrol eder niye bu banyo hergün ıslak hep duş mu alıyorsunhz derdi

Daima görüntülü arardı evlerimiz karşılıklı olduğu halde..gece yarısı korkuyorum uyuyamıyorum diye eşimi arardı çağırırdı.

Kirli kutusundan eski eşimin donlarını alırdı. Koklardı ağlardı. Hiç unutmuyorum oğlumu benden alamazsınız diyerek ortalığı yıkışını..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…