Kayınvalidem annemi rahat bırakmıyor

Şunu da hiç anlayamıyorum

" Ben eşimle çok iyi anlaşıyorum. Eşim çok iyi ve merhametli bir insan. Kayınvalidem sıkıntılı bir tip. O yüzden görüşmüyoruz. Eşimin suçu yok. Eşim, kök ailesinden farklı. "

Hayır efendim. Kayınvalide kötüyse eş de kötüdür.

Armut ağacının dibine nar düşmez ki .

Nikah masasına oturduğumuz , aynı yatağı sofrayı evi paylaştığımız adamları yetiştiren de bir kadın. Onun karakterini şekillendiren de bir kadın. Eşlerimiz analarının kültürüyle yetişirildi.

Kayınvalide ile az görüşmek veya hiç görüşmemek asla çözüm değildir.

Erkek annesinin onaylamadığı ve müdahele ettiği evlilikler biter hiç şaşmaz.

Erkekler annelerinin hatalı olduğunu gayet iyi biliyor. Çevreye karşı kuyruğu dik tutma çabasındalar utanıyorlar.

Bir yıl görüşmezsiniz beş yıl max. sonrasında eşiniz der ki yeter ama sen benim ailemi yok sayıyorsun hiçbir bayram gitmiyorsun benim hatrım için ne olur barışıversen bayramda yalnız gidiyorum ele güne karşı rezil ediyorsun beni der..siz de barışırsınız ama huylu huyundan vazgeçer mi ? Ömür boyu çile çekersiniz.Her bayram eziyet gelir onun memleketine evine gitmek.

En güzeli bitirmek. Boşanmak dinen de günah değil. Hayır anlamıyorum gerçekten katolik nikahımı mı kıyıyoruz da boşanamıyoruz.

Zorla güzellik olmaz. Erkekler sizden tarafmış gibi tavır alır sonra anasına döner.

Sizin yerinizde olsam anlaşmalı boşanırım. Hiç gereği yok uzatmanın gerçekten. Şu gezegende günlerimiz sayılı. Ne gereği var deli bunaklarla vakit geçirmeye ömür tüketmeye.

İlerleyen zamanlarda hiç ummadığınız zamanda kafa denginiz hayat arkadaşınız çıkar karşınıza. Umudunuzu kaybetmeyin.

Bu ne yaaaaa, film senaryosu çıkar bundan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…