Kayınvalidem annemi rahat bırakmıyor

Ay eşinizin mıymıy anneciliği beni bile gerdi burdan kaç yaşında insanlarsınız neden ağzının payını veremiyosunuz anlamadım. Orda kapınızı mı açtı direk diyecektin bizim odamızda ne işin var yeni evliyiz çok ayıp diye, pazarları gelmeni mi bekliyo gelemem kusura bakma diyeceksin bunu sadece kvye değil esas eşine söyleyeceksin. Böyle silik duran kadınları hep manipüle ediyolar işte. Unutmayın deli deliyi görünce sopasını saklarmış sizim kvdede normal sınırlarda gezmiyor pış pışlayarak kurtulamazsın.
3. Evliliğini yaptığı halde bu şekilde anneci olan eşten hayır gelir mi derseniz asla gelceğini sanmıyorum orası ayrı

Ben olsam kadını çok pis azarlarım anneme gitme derim. Odaya girdim dediğinde de azarlardım. Kadın deli belli siz alttan aldıkça abartacak

Ayriyetten o fotoğrafları çıkartmadan size inanmamış annem gitmedim diyorsa gitmemiştir demiş. Annesinin ne olduğunu bilmediğini mi sanıyorsunuz siz herifin? Ailesi çok arızalı olan heriflerin genelde davranışları çoook iyi oluyor. Bir tarafın açığını kapatmak kısaca daha katlanılabilir olmak için. Ona rağmen iki kadın kaçmış gitmiş. Çok iyi olmak evlilik için yeterli değil ki eşinizde çok iyi değil yaşadıkça anlayacaksınız maalesef.

Ay kesinlikle bide eşim iyi diyor adam annem ne derse o demiş kabus gerçekten

Burada hep konu açılıyor kadınlar ne kadar zor boşanıyor görmüyor musunuz ? Bir değil iki kadın neden bu adamdan ayrılmış olabilir tabi ki psikopat bir annesi olduğu için ya da kendisi sorunlu olduğu şiddet uyguladığı için . Yani gidip evlenirseniz böyle de olur. Türkiye de şartlar belli her ne olursa olsun bilinçaltı mi kadinlar bir şekilde evliliği devam ettirmeye çalışıyor . Yani daha diyorsunuz ki eşim iyi . Eşiniz iyi olsa ne olur

Ne biçim hayatlar yaşıyorsunuz ya inanılmaz!
İletişimi komple keserim ben daha odamı açıp baktığı gün.

Kadın zaten iki kere bosanmıs ogluna bu tarifeyi halâ uyguluyorsa oglundan yüz buldugu icin.Esiniz cok iyi biri olabilir ama bu evliliğin sürmesinin tek caresi; artık annesi de olsa bu kadının rahatsız oldugunun farkına varması.
Bu sekilde bir tanıdıgımız vardı aynı esinizin durumundaydı ve 3.evliliginde yeniden bitecekken evi barkı taşıyıp gitti ,yıllardır sadece kendisi görüşür annesiyle.Ne derece huzurlular bilemeyiz tabi.

Bir adam niye uc kere evlenir bosanir once bunu sorgulardm.sebep sadece annesinin olmadigi aşikar degilmi ? Kocaniz pisirigin teki.
Yasli basli hasta tek bir anneniz kalmis elalemin sacma sapan kadinina ezdirmeyin. İkinci evliliginizde bitmesin korkusu yasiyorsunuz anliyorum ama o kadinin kalan omrunude esiyle annesi yemesin. Boyle sacma olaylar gormedim ya.
Ben bu durumda esimi karsima alirdim. Bak senin neden uc kere evlendigin belli oldu senin annen sikintili bir insan. Sende korkudan ona uyum sagliyor olabilirsin ama kusura bakma oncekiler nasil hakli olarak gittiyse bana da yol gorunur sen bu gidisle bes defada evlenirsin on defada. Ben yakami silkelerim sende annende dusersinizi tek celsede yakamdan. Ama sorun bu degil sen tavrini koymadikca gelen gider. Huzurumuz neden bozulsun annen neden sinirlarini bilmiyor diyeceksin. Birdaha sakin anneme bulasmasin. Sen konus ben konusurusam net olur kalp kirarim diyeceksin. Bitti

Yani ilk evliliğini bitirmeyip karısını dünyanın en mutsuz kadını bahtsız Bedevisi yapan erkekler de var .Kadın sürünüyor ama bosanmiyor.Taki kanser vs olana yada adam boşayana kadar Değişik değişik evlilikler var dışardan bal sandığımız içi çürük.Adamin medeni halinden çok anne ile ilişkisine dikkat etmeliydiniz.Yoksa benim üçüncü evliliğinde tüp bebek yapmış mutlu olan 10 seneyi geçmiş bildiğim çiftler de var mesela.İlla ilk eşinden ayrılmadı diye adam gibi adam denmez kimseye iş insanlar insan olsun
Evlilik sayısı senesi değil konu adamın karakteri.Yoksa ilk evliliğini sürdürmeye kadinda adamda tü kaka değil yani

esin salak mi? hatalarindan hic mi ders almamis??
ona desene "sen ucuncu kere bosanmayi mi istiyorsun yoksa coluga cocuga karisip mutlu olmayi mi? mutlu olmayı istiyorsan hatalarindan ders al. annenle basa cik. benimle minimum iletisim kursun. yoksa ben de devam edemem, benden sonra seninle evlenecek bir saf bulursan o da idare edemez"

Hayır Çok fazla açılamıyor bana. Bana çok iyi davranmaya çalışıyor ama işte uyurken yanımıza da dalabilecek cesareti buldu yeni evliyken. Benim evime kesinlikle ben davet etmeden gelmiyor ama annemi delirtiyor
Size veya annenize bir şekilde huzursuzluk vermeye çalışıyor anlaşılan size yaklasamadigi için mi annenize yaklaşmaya çalışıyor acaba annenize ne dedi peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…