Kayınvalidem annemi rahat bırakmıyor

kalbini kirmak istemedim bir şey demedim ama eşim de bir şey diyemedi annesine, çünkü korkuyor ondan.
Adamın 3. Evliliği neden evliliklerinin bittiği gayet açık. 3. Evliliğinde bile hâlâ annesine "dur" diyemiyorsa kusura bakmayın ama eşiniz çok pasif. 3. Evliliği de bitebilir. Böyle insanlar değişmez. Çünkü bu tölere edilecek bir durum değil. Konu sizi aşıp annene kadar gelmiş yani.

Ben olsam gerçekten ama gerçekten çok net tepkimi annesine de eşimede koyardım. Eşiniz 3. Evlilikte de belliki akıllanmamış. Böyle giderse 4.5 evliliği bile yapar. Kaç yaşında insansınız sizi savunmasını korumasını beklemeyin işinizi kendiniz görün derim.

kendisi yeminler ediyor kapiya giden de ben değilim yumruklayan da ben değilim, hiç evden cikmadim bile diyor.

3 gün inkar etti
Kadın kafadan biraz şey olabilir mi?
Ben olsam annemden uzak tutardım.

Ve deli deliyi görünce comagini saklarmiş, buna bir güzel delirirdim.
Ayrıca suç bunda değil, buna sessiz kalan kocanizda

21 cevapsız çağrıda numara gözükmüyor mu?

Hayatı boyunca çocuklarını idare etmiş bir kadın oğlu evlenince geri durur mu sizce ! Ben bu anne-çocuk ilişkisinde eşinizin kısmen pasif olduğunu düşünüyorum şöyle ki belki eşiniz annesiyle konuşuyor ama kadın arsız söylenenler umrunda değil. Bu tarz insanlar yüzüne tükürsen yarabbi şükür der.

Konuda herkesin biraz hatası var sizin bile yeni evliyken yatılı olarak kv nin ne işi var kuzum sizin evinizde. İyi olmak için her şeye tamam demek yerine mesafe koymak iyidir.

Eğer evliliğinizi yürütmek istiyorsanız eşinizle aranızı iyi tutup kv nin de sizin ve annenizin evinden uzak durmasını sağlayın.

Her hafta gitmeyi reddedin. Eşinize sen gitmek istiyorsan git ben kendime program yaparım diyin sonra dengeler değişir. Kendi annenize gidiyor musunuz ki kv yi her hafta göreceksiniz? Bu tarz kendini bilmez insanlara siz öğreteceksiniz durmaları gereken yeri.

Ay kadın psikopat mı ya ? Kapıyı bir iki kere çalarsın açmıyorsa döner gidersin , ayrıca 21 KERE ARAMAK NE? bence hasta bu kadın ay fenalık geldi okurken. Bi de yalan söylemiş ben değilim diye ortaya çıkmayacağını sanıyor. Bunlar ortaya çıkınca utancından yerin dibine girmesi lazım

Evlenmeden önce annesi hiç belli etmemiş miydi bu huylarını tanışmadan falan da çok soru falan sormadı mi
Hayır Çok fazla açılamıyor bana. Bana çok iyi davranmaya çalışıyor ama işte uyurken yanımıza da dalabilecek cesareti buldu yeni evliyken. Benim evime kesinlikle ben davet etmeden gelmiyor ama annemi delirtiyor

2 kez boşanmış biriyle evlenmek mi? Yürek mi yediniz. (Ayni şey kadınlar için geçerli değil. Kadınlar çok sabrediyor boşanmamak için)

Neden 1 aylık evliyken sizde kaldı, sınır yok kadın istediğini yapıyor. Sizin yerinizde olsam 'annenle görüşmek istemiyorum, annen annemin evine birdaha giderse veya defalarca ararsa şikayetçi olacak' derim.
Kadın hasta ama eşinizde buna çanak tutuyor. Yok görüşeceksin derse koyun kapının önüne gitsin annesiyle yaşasın.

Bir yerden sonra boğuldum okuyamadım ne tepki verilmesi gerektiğini sizden önceki iki eşine bakarak öğrenebilirsiniz aslında

Ben muhatap bile olmadım, eşim aradı bağırdı çağırdı ona. Sonra da yaptim bi delilik söyleyemedim size dedi kamera çıkınca
Net bir şekilde konusun eşinize muhtemelen iki evliliği de bu tavırlarından dolayı bitmiştir. Çekilecek çile değil annesini tedavi ettirsin.

Ynao keşke evlenmeseydiniz. Eşiniz iyi değil pısırık kisiksiz anasının kuzusu. Boş çekmeyin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…