Ya inanın ben soğuk yapılı bir insanım normalde zaten fazla cıvık cıvık istesem de olamam ama hiç mi sorun yaşamadınız diye sorarsanız gerçekten yaşamadım.
Yani yapmak zorunda değil bence ya. İşi olabilir yorgun olabilir bence mecbur değil ki böyle bi fikir aklımızda da yoktu kendisi teklif etti, yol yakın otobüsle de gidebilirim max 1 saat uzar otobüsle yol olsun olsun 3 saat sürsün. Ben böyle küçük gözüken ince düşünceleri severim :)Bir zahmet almaya gelsin 8 saatlik yol değil sonuçta. Benim küçük kaynım alır götürür getirir. Bir zahmet.
Bunu neden çok efso bir hareket olarak gösterdin?
Niyetin düşüncen çok güzel inşallah kıymetini bilirlerYani yapmak zorunda değil bence ya. İşi olabilir yorgun olabilir bence mecbur değil ki böyle bi fikir aklımızda da yoktu kendisi teklif etti, yol yakın otobüsle de gidebilirim max 1 saat uzar otobüsle yol olsun olsun 3 saat sürsün. Ben böyle küçük gözüken ince düşünceleri severim :)
eş ailesine biraz da alışmak benim maksadım.
biraz kocamı da mutlu etmek de istiyorum
Yeni gelin olduğu 1732727 km’den belli.Simdi anlasildi.
1 senedir nişanlıydık o süreçte de hiçbir sorun yaşamadık açıkçası karışanımız hiç olmadı eşimin ailesi tarafından. Yok sürekli yalnız kalmayacağım çok şükür ama kalsaydım da yine ben nasıl istiyorsam öyle olurdu eşimin sonsuz anlayışı var o konularda sağolsun. İyi vakit geçirirsem de yine giderim memnuniyetle. Bir defa gittim diye sınırlarımı yıkacağımı da sanmıyorum sınır çizme konusunda iyiyimZaten yeni evlisiniz ne sorunu yasayacaksiniz ki? Esinizin meslegi geregi surekli yalniz kalacaksiniz zaten her seferinde esinizin ailesine mi gideceksiniz? Bir sure sonra gelinimiz sıkılıyor o bize geliyor biz de gidelim demeye baslarlar bu sefer nasil mesafe koyabilirim diye sorarsiniz. Es ailesi bos zaman aktivitesi degildir.
Yeni gelin olduğu 1732727 km’den belli.
Yeni gelin ve iyi niyetli.
Neden böyle diyorsunuz ya ben güzel vakit geçiririm diye düşünmüştüm gidersem eğer döndüğümde mutlu dönersem yazcam size görürsünüzYeni gelin olduğu 1732727 km’den belli.
Yeni gelin ve iyi niyetli.
Çok teşekkür ederim inşallah çok sağolunNiyetin düşüncen çok güzel inşallah kıymetini bilirler
Benimki bir yerlere gittikçe anamlara kaçıyorum benden önce o gönderiyorKocam evde olmasa 40 yil dusunsem gidip esimin ailesinde kalayim demek aklima gelmez
Gidersem eğer demişsin gideceğin de 1727227 km’den belli hayatımNeden böyle diyorsunuz ya ben güzel vakit geçiririm diye düşünmüştüm gidersem eğer döndüğümde mutlu dönersem yazcam size görürsünüz
Böyle okuyunca bana da tuhaf geldi ama benim çok gidesim varKocam evde olmasa 40 yil dusunsem gidip esimin ailesinde kalayim demek aklima gelmez
Gidersen dönüşte olanları bire bir anlatacaksan seni bekliyor olacağım ama bire bir bak…Böyle okuyunca bana da tuhaf geldi ama benim çok gidesim var
Pazar akşamı kayınbabama 10. Bardakta çayını götürürken ağlayarak yazdıklarınızı hatırlamam inşallahGidersem eğer demişsin gideceğin de 1727227 km’den belli hayatım
Böyle okuyunca bana da tuhaf geldi ama benim çok gidesim var
Ay müsait oldukça 2 güne bi özet anlatırım yorumlarsınız söz vallahi birebir anlatıcamGidersen dönüşte olanları bire bir anlatacaksan seni bekliyor olacağım ama bire bir bak…
Gidersen dönüşte olanları bire bir anlatacaksan seni bekliyor olacağım ama bire bir bak…