Kayınvalide evinde kocam yokken kalmak

Yahu bu sekilde gidin tabi, ilk yorumunuzda bu sekilde yazsaydiniz kimse sasirmazdi, ilk yorumu okuyunca yapacak hicbir seyi olmayan, kayinvalide ile takilmak isteyen biri canlaniyor ve haliyle sacma oluyor.

Anneniz neden olumsuz bakti bu duruma?

Yahu bu sekilde gidin tabi, ilk yorumunuzda bu sekilde yazsaydiniz kimse sasirmazdi, ilk yorumu okuyunca yapacak hicbir seyi olmayan, kayinvalide ile takilmak isteyen biri canlaniyor ve haliyle sacma oluyor.

Anneniz neden olumsuz bakti bu duruma?
Olabilir çok açık ifade etmedim konu çok uzamasın diye açıkçası. Annem kendi evimde kalmama da olumsuz bakıyor eşim yokken bizde kal tek korkarsın diyor 30 a dayandım ama ben artık
Rahat edemezsin sen dedi aslında evet her yerde rahat edemem haklı ama daha önce eşimle kaldığımızda çok sorun yaşamadım bir de bana verecekleri oda ebeveyn banyolu o yüzden de içim rahat. Yine dediğim gibi yakın yer olduğu için çok uzatmadan dönebilirim baktım iyi gitmiyor.

Bu kadar hesap kitap yapmaya gerek yok üstelik sana karşı bir hatalari yokken. Annen seni yonlendirmesin. 1 ay değil de 10 gün kal. Gidişata göre kisaltir ya da uzatirsin.

Asla kalmam eşim yokken. Başka şehire gidin gezmeye

Ben olsam giderdim çok durmazdım ama birde niye kaynin alıyor? Ben boyle bir şeyi asla kabul etmezdim otobüsle de gayet gidebilirsin. Gidince de normal bir misafirliğe gidince nasıl ev sahibine yardım ediliyorsa öyle ederdim. Misafirliğe gidip de bir köşe de oturanlara da sinir olurum. Kalk ev sahibine yardım et zaten gitmişsin insanların evine seni ağırlamak için zahmet etmişler sende bir zahmet poponu kaldır yardım et bir işin ucundan tut. Nasıl iş yapmadan otururlar anlamıyorum ben çok mahcup olurum şahsen.

Sende öyle düşün bence sen sıkılma diye seni gezdirecek insanlar sende onlara yardımcı ol güzel davran bence. Onlar da mutlu olurlar. Alışırlar hep isterler felan diye düşünme bence.

Ay nolur beni de etiketleyin. Eşi her gittiğinde gelmesini bekleyecekler farkında değil.
Yani beklesinler gitmek zorunda değilim ki ben de bunu anlamıyorum her istediklerine uyma zorunluluğum mu var işe başlıycam zaten kim neyi bekleyecek, bu gidişimde bile ben istediğimde gidiyorum ben istediğimde döneceğim istersem gitmezdim bile kimse bana bir şey diyemezdi çünkü eşim ‘sen nasıl istersen öyle olacak’ diyor ailesine de bunu diyor eee kolumdan tutup mu götürecekler bir dahaki sefere ben şöyle düşünüyorum aradaki dengeyi sağlayacak kişi kocam olmalı. Kocam benim yüzüm asılsa ailesinin evinde hadi kalk eve dönüyoruz diyebilecek birisi yani diyelim bir daha yurt dışına gitti ve ailesi beni çağırdı ben de boşum farzedelim yine ‘aşkım bu sefer ben gitmek istemiyorum geçen sefer biliyorsun şunlar şunlar oldu’ dediğim anda konu kapanır. Ha iyi vakit geçirirsem de niye gitmeyim ben kendi isteğimle giderim zaten.

Bence git kal. İlk olacak diyorsun. Git şansını dene. He baktın aklın kesmiyor geri dönersin. İlla kendinden ödün vereceksin,kavga edeceksin diye bişey yok.

Boşverin kv önyargılarını :)
İyi kalpli ve sınırlarını bilen insanları kazanmak, gönüllerini hoş etmek güzeldir
Ev işi konusunda hiç sıkılmayın çok hamaratta olsanız her kadının kendi düzeni vardır zaten, evde iş yapılırken tutarsınız bir ucundan.
Eşinizle aile olduğunuz gibi ailesi ile de bir akrabalığınız var artık, bu kadar kasmaya gerek yok. Siz iyi niyetle yola çıkın kötü bir şey görürseniz zaten çekersiniz kendinizi. Ama 13 yıllık evliliğin ardından şunu söyleyebilirim ki iyi anlaştığınız bir kv candır. İnsan insana destektir, dosttur eş ailesi öcüdür diye bir şey yok. Eşimin 5 kardeşi var, yeri gelir kendi kardeşlerimden önce koşarlar yanıma, eşleri de öyle hepsi kardeştir benim için, kv demi ayrı severim çok tatlıdır, öyle kendinizi boşa germeyin, tüm insanlar kötü değil.

Ben giderim kayınvalideme kalırım. Kötü de değillermiş niye kalmayasanız anlamadım? Eşinizin ailesi sizin de aileniz oluyor. Bir tabak çanak kaldırmak yedi yabancı olsa yaparız, ne olmuş kaynananızın evinde de yapsanız anlamadım? Detaylı temizliğe gitmiyorsunuz ya! İnsan kendi arkasını temizler benim bildiğim.
Bazı şeyleri çok abartıyoruz ülkecek cidden!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…