Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

herkese benden hasta corbasi o zaman.

kiyamam size,

ben saglamim su aralar sukur, bakayim hepinize, kuzucuklariniza da.

Saka bir yana, ins yardimciniz vardir kizlar, insan hasta olunca bir tarhana corbasinin 40 yil hatiri oluyor gercekten de.
Yamuldum kendime yaslandım bacım ne yardımcısı kimse yok

Ay ben Anneme cok kiziyorum. Gelmez,gelsede birsey yapmaz. 10dk mesafede araba ile.

Esimde bi yemek isini pek beceremiyor. Basit seyler hazirlayacak .
Cocuklar sikayet ediyor eve geldiler. Babamin yaptigi beslenme cantasi guzel degil diye

o zaman operim

Ay ben Anneme cok kiziyorum. Gelmez,gelsede birsey yapmaz. 10dk mesafede araba ile.

Cocuklar sikayet ediyor eve geldiler. Babamin yaptigi beslenme cantasi guzel degil diye

Vay nazli kuslar vay

Annemin evi uzak gelse de bi yardımı olmaz yani yapamaz demans . Kaynanam burda değil olsa da ben çağırmam eşim de bişey beceremez

Canım acil şifalar diliyorum, tez zamanda eski sağlığına kavuşmanı diliyorum.
Keşke yakında oturuyor olsam ve çorba yapıp getirebilsem sana.
Canım çok incesin teşekkür ederim. Gerçekten berbat bişey bu virüsmüdür nedir. Hayatımda bu kadar kötü hasta olmadım ben. Korona da dahil

Ay ben Anneme cok kiziyorum. Gelmez,gelsede birsey yapmaz. 10dk mesafede araba ile

Gecmis olsun kizlar ,malesef ailesi yakın olanlar bu durumda birazdaha sanslı oluyor ,ikinizede cok gecmis olsun

Bebeğim sana da cok geçmiş olsun
Günaydın sadece 300 gr gitmiş. Ama bu ay ilk kez bir ay içinde 2 kez regl oldum ondan mı bilmiyorum, bu hafta yine de daha dikkat etmeye çalışacağım
Canım Yuzdeni de alayım. İlk sayfa da nasıl hesaplanacagi yazıyor

herkese benden hasta corbasi o zaman.

kiyamam size,

ben saglamim su aralar sukur, bakayim hepinize, kuzucuklariniza da.

Saka bir yana, ins yardimciniz vardir kizlar, insan hasta olunca bir tarhana corbasinin 40 yil hatiri oluyor gercekten de.
Yardımcı yok. En azından bugün italik değilim belim biraz doğruldu. Yoksa evdekilere kim bakacak ama güzel düşüncelerinden öperim duyması bile çok hoş geliyor
Mirac nasil oldu acaba Chocolita ?
Miraç çok öksürüyor ve halsiz. Öteki de yatıyor. Bir tarhana çorbası yapicam bende şimdi

Teşekkür ederim çokom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…