Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Hasta olan arkadaşlara acil şifalar dilerim, çok geçmiş olsun. Migrenben A Arrietty_ Chocolita Bu virüsten eşim hasta oldu çok ağır geçirdi, ateşi 39-40 tı. Sürekli yattı. Ben hafif geçirdim. Gerçekten erkekler hasta olunca kadınlar bakıyor da, kadınlar hasta olunca çocuklar falan per perişan oluyor. Benim eşim de hiç yemek falan yapamaz yumurta kıramaz. Kendinizi yormayın, dışarıdan falan söyleyin. Ev yemekleri yapan bir yer varsa eşiniz gitsin oradan alsın. Dondurulmuş yemek de olabilir.

Sağol labelim. Benim eşimde öyle. Evde hazır yemek olsun tavaya koyup ısıtıp yemez uğraşmaz bununla. Ekmeği peynire dürüp bir parça yerse yer açtır yani. Evde olma ama istediğin kadar yemeğin olsun fark etmez. Neden boyleler acaba

Teşekkür ederim canım. Bi şekilde hazır yemek falan idare ediyoruz. Zaten hiç birimiz yemek de yiyemiyoruz iştahsızlık da var

Anneleri öyle yetiştirmiş. Bütün ev işini kızlara yaptırmış.

Yıldız savaşlarında bu hafta

Ağır sıklette Yıkım Ekibi yıldızı delfinia
Grup alfa yıldızı nnurc la eşleşti ve kazanaannn alfa kadını nnurc oldu

Hafif siklette Sexual Chocolates yıldızı G Goklerce Supernova yıldızı Alys la karşılaştı ve kazanaann alev ateş çikolata G Goklerce oldu

1'incilerimiz G Goklerce nnurc
Tebrik ederim süpersiniz
Cezalarınız silindi
500 kalori ödül hakkı
2 gün dokunulmazlık(bildirimden muaf)

2'incilerimiz delfinia Alys
Güzel kilolar verip grup yıldızı olduğunuz ve ligde kendinizi gösterdiğiniz için tebrik ediyorum

300 kalori ödül hakkınız var

Benimkinin elinden gelir ama hazırlamaya erinir . Anca bi demlik çayını alır oturur

Cok teşekkür ederim.
Ay aman esimin hasta hali cekilmiyor. Neyseki okadar kucuk degil cocuklarim. 9 ve 12 olacaklar. Ev yemekleri kismi burada zor.
Bu aksamlik idare edecek sekilde hazirladi,menuyu ben soyledim ama kendimede corba yaptim. Yedim,yattim tekrar.
Ben simdiden yarinin yemegini düşünüyorum

Eline saglik chokom

Ay izin mizin dedim de,okumadan burayi edemiyorum.

Tebrikler canlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…