Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Düzenlemeler çok güzel olmuş canım bencede 6 bin yeterli 20 dk egzersiz de iyi diğerleri bana zor geliyordu
Görsel konusunda da serbest bırakalım o halde, paylaşmak isteyen paylaşır. Özellikle renkli salata tabakları görmek hoşumuza gider
Evet bencede görsel atmak iyi olabilir daha özenli olurum kendi adıma :)
Gönül ben yarışma ya da listeye katılmıyorum canım gelirsem dışardan gibi olur ancak
Tamam o zaman arada gel seni burda görmek güzel oluyor
Inan bana yanlız değilsin
Bunu bilmek iyi geldi
Tertemiz bir başlangıç hepimize iyi gelecek. Yarını iple çekiyorum.
İyi geceler canlar
Evet bende inanıyorum tekrardan herkes hoş geldiii
Hayalkuran gelmek istersen gel hayalcim
Hayal bence de gelmelisin Hayalkuran

Menüleri akşam tek sefer de yazıyoruz.

Tartı günü hafta sonu (cumartesi) olarak belirlendiği için ilk sayfa güncellemeleri ve kontrollerde gecikmeler olabilir. Geceleri hallederim. Hafta içi daha aktif olurum
Fotolu menüleri ekstra yazmanıza gerek varmı fotonun bir amacı yazmaktan kaçış

Pembişimm görünce mutlu oldum hos geldin yeni eviniz hayırlı olsun sağlıkla oturun inşallah hiç tedirgin olma. Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın. Bu değişimler Heyecan versin

Düzenlemeler çok güzel olmuş canım bencede 6 bin yeterli 20 dk egzersiz de iyi diğerleri bana zor geliyordu
Sonradan 7.000 olsun denildi gönülcüm. Şöyle de bir şey var bunun yerine 20-30 dk leslie de kabul.
Ama dersen ki zorlanıyorum, laf ağızdan bir kere çıkar 6.000 adıma gücü yeten o kadar atsın. 7.000 olursa da tadından yenmez
Fotolu menüleri ekstra yazmanıza gerek varmı fotonun bir amacı yazmaktan kaçış
Kahvaltı ve akşam ögününü varsa ara fotoğraflayıp atılırsa yazmaya gerek yok. Diyet dışı yiyecekler atılmıyor sadece.
İsteyen menü şeklinde de yazabilir

Tamam canım ceza almam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…