Yıldız savaşlarında bu hafta
Ağır sıklette Yıkım Ekibiyıldızı delfinia
Grup alfayıldızı nnurc la eşleşti ve kazanaannn alfa kadını nnurc oldu
Eki Görüntüle 3410482
Hafif siklette Sexual Chocolatesyıldızı G Goklerce Supernova yıldızı Alys la karşılaştı ve kazanaann alev ateş çikolata G Goklerce oldu
Eki Görüntüle 3410483
1'incilerimiz G Goklercennurc
Tebrik ederim süpersiniz
Cezalarınız silindi
500 kalori ödül hakkı
2 gün dokunulmazlık(bildirimden muaf)
2'incilerimizdelfinia Alys
Güzel kilolar verip grup yıldızı olduğunuz ve ligde kendinizi gösterdiğiniz için tebrik ediyorum
300 kalori ödül hakkınız var
yiitee tek sen kaldın canım tartı bekliyorum
İşten geldiğim gibi uzanayım dedim. UyuyakalmışımYiitee de gönderince yeni grup yildizlari belirlenir. İlk sayfa güncellemesini bu gece yapicam kızlar. Çocuğa film sözü verdim. Dönüşte halledip kalan bildirimleri de yaparım
Eline saglik canimYiitee de gönderince yeni grup yildizlari belirlenir. İlk sayfa güncellemesini bu gece yapicam kızlar. Çocuğa film sözü verdim. Dönüşte halledip kalan bildirimleri de yaparım
Sağol labelim. Benim eşimde öyle. Evde hazır yemek olsun tavaya koyup ısıtıp yemez uğraşmaz bununla. Ekmeği peynire dürüp bir parça yerse yer açtır yani. Evde olma ama istediğin kadar yemeğin olsun fark etmez. Neden boyleler acaba
Kendi cay demleyebiliyorsa ona da bravo canımBenimkinin elinden gelir ama hazırlamaya erinir . Anca bi demlik çayını alır oturur
Aileden alısmıslık heralde ,iyi zamanlarında az az sıkıstırda en azından aklına gelsin
Kendi cay demleyebiliyorsa ona da bravo canımKocam evlendigimizde bilmiyorduda
Bende cok komik birsey ile sinuzitlerimi acmaya calisiyorum. Irbik resmen
Guzel beslendim bugun . Suyum az. Simdi basucuma 600ml sise aldim
Size de çok geçmiş olsungecmis olsun ya bi an once toparlarsiniz insallah.
Benim kizlarim da hasta oldular bu yilki kadar hasta oldugumuzu hic hatirlamiyorum
bende diyorumAlys tartı paylasmadi mi ,yarısta oldugunu unutmusun gectin gittin bana haftaya supriz olsun
Sağol canım yarın tekrardan sıkı şekilde başlıyorum bol su içme fırsatım da olacak bayrama kadar baya sıkı yapmaya calisicam inşallahMoralini bozma,
aynen devam et bence, reglin bitince yeniden tartil.
2 gunde bu kadar arti gelemezsin, kesin regl odemidir bu, hemen gider.