- 16 Ağustos 2015
- 7.394
- 14.696
- 30
Dun annem ve Kizkardesim geldi. Hic dinlenmedim. Bana yardima geldiler Sandim. Gerci annem sordu ben yok dedim. Huyum bu.
Esim o yuzden yine atesin cikti diyor. Yani senin gibi düşünüyor.
Bugunde pek dinlenmedim,dunden tripliydi biri
Güzel bir izin ve bol dinlenme seni kendine getirir inşallah. Sürekli hastalığın geçer gibi olup yineliyor. Ihlamur vb çaylar iyi gelir. Ben çok hasta olunca günde 2 fincan ıhlamur içerim. İlaç gibi. Geçmiş olsun. Acil şifalar..Dun annem ve Kizkardesim geldi. Hic dinlenmedim. Bana yardima geldiler Sandim. Gerci annem sordu ben yok dedim. Huyum bu.
Esim o yuzden yine atesin cikti diyor. Yani senin gibi düşünüyor.
Bugunde pek dinlenmedim,dunden tripliydi biri
Selamlar canım dün akşam dan beri rahatsızım regli ağrım oldu bu ay baya
Çok geçmiş olsun canım,iyice dinlenemeden gecmiyor maalesef,biraz gözümüz açılınca iyileştim sanıyoruz ama iyice dinlenmek gerekliAtesim var yine. Delircem delircem
Aldım kabul ettimSende yazmışsın zaten yarından sonra bir süre izinli ol arrim. Bu süre içinde de kendine iyi bak az naza çek kendini. Ben hallederim yaparım deme yat dinlen. Evdekiler seni anlayışla karşılayacaktır zaten eşinde söylüyormus
İlk cezamız geldi 10.000 adım 24 saat içinde bekliyoruz fatebcim
Geçmiş olsun canım. Olsun moralini bozma. Güzel ilerliyorsun toplarsın sen biliyorum. Tabi yine de diyet dışı cezası vermek durumundayımSelamlar canım dün akşam dan beri rahatsızım regli ağrım oldu bu ay baya
Ve dün diyet dışı oldu menüm
Bugün de malesef bide üstüne şişlik var kendimi tekrar verdiğim bütün kiloları almış gibi hissediyorum mutsuzum
Hayır buraya yazıyoruz. Sadece adım yarışı için farklı bir sayfa açtık o da ramazan boyunca kapalı. Ramazan sonrası devam edilecek.Ya ben daha önce paylaşım yapmadım bilmiyorum yani farklı bi sayfandan mı devam edicem
Olur tabi kurallarda da böyledir. 10.000 adıma mazereti olan için 45 dk kanıtlı egzersiz bekliyoruzAldım kabul ettim, fakat küçük kızlarım var dışarı pek çıkamıyorum evde 45 dk spor yapsam olur değil mi
Misafir olduğum yerde maalesef iftarda1 tabak mantı
Üstüne de diyeet dışı çay yanı bir şeyler yedim.
Adım 6500
Cezamı inşallah yarın çekeyimChocolita
Tamam canımGünaydın
Gecen hafta 73,10
Bu hafta. 72,70
Fark. -0,400
Yüzde. 0,547 %
Chocolita
Buralardayim ama izin istiyorum birazda olsa kendime gelene kadar
Dönünce kalan 4 günlük cezamida hallederim