Çok geçmiş olsun çokom grip değil değişik bi virüs ateşten kırıp geçiriyor milletiKızlar ben Miraç soğuk aldı dedim de biz herhalde bir virüsten geçiyoruz. Eşiminde ateşi çıktı. Miraç daha iyi şükür sanki dün ateşi eşime devretti
Diyet degil hastalik topici oldu resmen
Tamam canım 45 dk leslie yapıp yazarımGeçmiş olsun canım. Olsun moralini bozma. Güzel ilerliyorsun toplarsın sen biliyorum. Tabi yine de diyet dışı cezası vermek durumundayım
Hayır buraya yazıyoruz. Sadece adım yarışı için farklı bir sayfa açtık o da ramazan boyunca kapalı. Ramazan sonrası devam edilecek.
2 gun menü gelmedi. Bugünde menü gelmeseydi 1 uyarı almış olacaktın
Olur tabi kurallarda da böyledir. 10.000 adıma mazereti olan için 45 dk kanıtlı egzersiz bekliyoruz
Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versinKızlar ben Miraç soğuk aldı dedim de biz herhalde bir virüsten geçiyoruz. Eşiminde ateşi çıktı. Miraç daha iyi şükür sanki dün ateşi eşime devretti
76 olan birkaç gün önce annemde çektiğim
78 olan bugün
Baya.modum düşük çok.siskinlik oldu
Regli dönemine denk geldim
Yemek de bozuldu tabi
İnşallah bu hafta toparlarım
Geçen hafta 77.20
Bu hafta 78.85
Fark +1.650 gram
Yuzde 197,8
Artı yüzdeleri de kafam karışıyor inşallah doğrudur
Chocolita
-300Chocolita
Yüzdem 0,4015
Geçen hafta 74,7 bu hafta 74,4
Çokom toparlayana kadar bende izin istiyorum
Eki Görüntüle 3410321
Suyu bile zor içiyorum yemek yemek şurda dursun alyshasta hasta eksi gelmissin, bravo.
Suyu bile zor içiyorum yemek yemek şurda dursun alys
Mercimek corbasi cekiyor canim. Corba demiyeydinherkese benden hasta corbasi o zaman.
kiyamam size,
ben saglamim su aralar sukur, bakayim hepinize, kuzucuklariniza da.
Saka bir yana, ins yardimciniz vardir kizlar, insan hasta olunca bir tarhana corbasinin 40 yil hatiri oluyor gercekten de.
Mercimek corbasi cekiyor canim. Corba demiyeydin
Tarhanam yok. Hazir istemiyorumyok o agir gelir,
oyle dusun, kolay corbalari canin ceksin
(saka yapmiyorum ha, beni mercimek corbasi hep daha cok hasta eder enteresan sekilde)