Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Kızlar gelemedim maalesef özel sebeplerim vardı. Dünde küçük kızım patmağı üstğne düştü atel takıldı acile gittik falan.
menülerinize baktım çok gözüme kötü gelen bir menü olmadı sporlar da maşallah 🤩
Yarın güzel sonuçlar gelecek harikasınız ❤️🥳🥰
Hoşgeldiin çok geçmiş olsun canım 🙏

Canim sanırım inciri birkaç kere daha menüde görmüştüm yaptığın bir kür mü
Apayrı yaşam seviye 2 kahvaltı seçeneklerinden biri kuru incir yemek, bende kabızlık olduğu için zeytinyağında bekletip yiyorum, biraz faydası olsun diye. Evet bu şekilde bir kür var ama benim niyet başka 🥰

Hayırlı akşamlarr🥰
Yarın kızımın doğum günü, kardeşlerimizle, babaanne, dedemizle aile içinde ufak bı kutlama yapicaz 😍 Kaç gündür anne ben 3 yaşına gircem, o yüzden bana üçgen pasta yapar mısın diyip duruyordu. Evde istediği gibi bı pasta yapicam inşallah. Yanına da bir sürü yemek, ikram..
Az önce son öğünümü yiyip günü kapattım. Menümü yazıp hazırlıklara geçmem lazım hemen. Rabbim işimi kolaylaştırsın da yetistirebileyim inşallah 🤗
Kızına hayırlı uzun ömürler dilerim canım 🤲🏼
Yarın için kolay gelsin, benimde misafirim gelecek, dünden beri cılkım çıktı, yeni oturdum

Cakinin Gelini Cakinin Gelini biliyor musun benim bıdığın dikiş yeri enfeksiyon kapmış o kadar dikkat ettik bugün krem süreyim derken gördüm apar topar götürdüm veterinere yine iğne oldu,boyunluk bağlandı ateşi de yüksek çıktı 😕 5 gün duracakmış o kadar üzgün bakıyor ki o boyunluk yüzünden.
Oy kuzum yaa 😔, Rabbim şifa versin 🤲🏼

Herkese iyi akşamlar
Menümü yazıp yatayım. Bugün öğleden sonra okulda rahatsızlandım. Ambulans falan geldi. Acayip yorgun hissediyorum kendimi.
Kahvaltı
Yarım dilim ekmek
1 tatlı kaşığı tahin pekmez aldım
Ara öğün
1 türk kahvesi
Oglede
Tbe ile kaşarlı kekikli tost yaptım
Nolduysa tosttan sonra oldu.
Akşam
2 kepçe bezelye yemeği
1 kase salata
Şimdi kiraz saplı çay içtim bir avuç kuruyemiş aldım.
Adım sayım 9500
Suyum tamamdır.
Çok geçmiş olsun canım 🤲🏼

Kızlar gelemedim maalesef özel sebeplerim vardı. Dünde küçük kızım patmağı üstğne düştü atel takıldı acile gittik falan.
menülerinize baktım çok gözüme kötü gelen bir menü olmadı sporlar da maşallah 🤩
Yarın güzel sonuçlar gelecek harikasınız ❤️🥳🥰
Çok geçmiş olsun canım 🤲🏼

Ağlamak istiyorum gerçekten menü spor tablosunu yaptım her şeyi bitti baktım yeniden menü paylaşılmış mı diye sayfayı yenileyince hepsi gitti 😭😭😭 tam bir buçuk saattir uğraşıyordum oysa ki
Hakkını helal et canım, senin de Lena nın da çok emeği var 🥰

1 Kasım

12:00
3 hurma
3 incir (zeytinyağlı)
Bikaç badem

18:30
5 hurma
3 incir (zeytinyağlı)
Yarım ceviz, 2 badem

1,5 lt su
5 kupa siyah çay
2 kupa kahve

IMG_6482.png
8.189 adım

LenaG LenaG Sitare55 Sitare55 Boncuk2307 Boncuk2307

Oyy yerim ben onu küçük cimcimeye bak sen şekilli pasta da istermiş ❤️❤️❤️
Not: kremaya vs bir parmak tadımlık serbest ama kalanı sıyırmayalım lütfen 🤭 Yarın bitmiş halinden keyifle yersin ❤️
Şimdiden kutlarım kızını nice nice mutlu yaşları olsun ❤️ Yüzü hep gülsün 🙏

Güzel olmuş canım afiyet olsun sabah başka şey yemediğin için kurbişleri görmüyorum ❤️

Afiyet olsun ❤️ o kadar da olmaz canım inşallah 🙏

Ayaklarına sağlık 💪

Çok güzel olmuş canım afiyet olsun ❤️

Canım 15 de 1 yaparız. Bel,göğüs,kalça şeklinde ölçeriz toplamda en fazla incelen birinci olur ❤️

Afiyet olsun gayet güzel olmuş ❤️
Teşekkür ederiz Kaptanım 🥰😘
Yarın için kolay gelsin, benimde misafirim gelecek, dünden beri cılkım çıktı, yeni oturdum
Teşekkür ederim Canım 🥰 😘
Benim hazırlıklar yeni bitti

Yarına çok iş kalmasın derken baya yoruldum..ama değdi, çok güzel oldu her şey 😍
Sana da kolay gelsin Canım, misafir baş tacı 🤗

X