- 15 Haziran 2010
- 9.154
- 5.415
- 44
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben elendim çabam var ama akşamları çikolata yiyorum
Yok elenmek yokkBen elendim çabam var ama akşamları çikolata yiyorum
bende yanındayım canımBi süre kendi kendime konuşup konuyu hortlatıcam kusura bakmayın burası bana iyi geliyor
Sabah omlet benzeri ekmekli bişeyler yedim
Öğlen dürüm çiğköfte
Akşam salata ve pilav
Porsiyon azdı şimdi acıktım ama olsun
Yarın 10 bin adım falan yürürüm
154 :) boyum kısa kemik yapım incedir. Sporla da aram olmayınca kiloyu direkt vücudum yağ olarak alıyorbende yanındayım canım
kendimce bişeyler yapmaya çalışıyorum ama tam başlayamadım
senin boy kaç bu arada?
Bende hergün bakıyorum gruba ama dikkat edemiyorum bıraktım gibi kilomu da bilmiyom aldım gidiyom
İlk önce hoşgeldin diyelimben de aranıza katılmak istiyoruuum
boy:173
kilo:104
yarın spor salonuna başlıyorum beslenme konusunda pek bilgim yok sizlerden yardım bekliyorum :)
selam arkadaşlar, glutensiz (günde 3 dilim ekmek sadece) beslenmeye geçtim ama hipotiroidden aldığım 12 kiloyu vermek istiyorum, birkaç zayıflama iğnesi var onlardan kullanan var mı ? tr gelmedi henüz ozempic i gözlüyorum da
Ozempic i yurtdışından satın alıp getiriyorlar türkiyede kullanan çokselam arkadaşlar, glutensiz (günde 3 dilim ekmek sadece) beslenmeye geçtim ama hipotiroidden aldığım 12 kiloyu vermek istiyorum, birkaç zayıflama iğnesi var onlardan kullanan var mı ? tr gelmedi henüz ozempic i gözlüyorum da
Bende 57.5 oldum hayatımda ilk defa bu kiloyu gördüm. Başladım yeniden diyeteHerkes gitmiş
Ben aşırı kilo aldım kızlar, neredesiniiiiz?
Keşke ben o kiloda olsamBende 57.5 oldum hayatımda ilk defa bu kiloyu gördüm. Başladım yeniden diyete