Popüler Konu LenaG ile MasterFit

İyi geceler

11:00 yağsız sütle şekersiz filtre kahve

13:30 1kupa yağsız sütle 4yk.yulaf ezmesi lapası içine 1çk.bal, 1çk.kakao, 1muz.

17:30 1büyük kase yy. yoğurdun içine 1avuç karışık kuru yemiş, 1er çk. zerdeçal, zencefil, tarçın, 1çk.bal

Su 3 litre
LenaG LenaG Lotus1234 Lotus1234 Boncuk2307 Boncuk2307
20:15 te eşime sandviç yaptım 1ısırık yedim

1kupa az önce yağsız sütle şekersiz filtre kahve

Spor olarak, Günlük işler toz aldım baya ev işi yaptım uzun zaman sonra müzik açtım dans ettim kızımla oynadım 🤗
Afiyet olsun güzel menü ❤️
31 Ekim Perşembe
Kahvaltı 13.00

2dilim çavdar ekmeği, bir yumurtadan omlet, 2 salatalık, 1 kk peynir, 3 yeşil zeytin
Ara Öğün 16.00
1 armut, 1 muz
Akşam Yemeği 19.30
1 çavdar lavaş, bol yeşillik sumaklı soğan ve tavukla dürüm, bir bardak ayran
2 lt su + 1 lt dukan kayısı çaylı
30 dk eliptik (10,5 km yol)
LenaG LenaG @Sitare55 Lotus1234 Lotus1234
Afiyet olsun menü güzelmiş ❤️
LenaG LenaG Lotus1234 Lotus1234
31 Ekim menü

Kahvaltı yapmadım 1 fincan Türk kahvesi yanında kare çikolata 1 tane

Saat 14:30 dün yaptığım fırında sebze yemeğinden 5, yk kadar yanında bir kaç kaşık yoğurt

Ara yeşil çay

Akşam 19:20 1,5 lahmacun yanında salata ayran

Su 3 litre
Afiyet olsun cnm güzel dengeli olmuş lahmacunnnn severizzzz
ay ben ölçtürdüm yazayım mı sonra unuturum.

bu arada başlangıçtan itibaren 4-5 cm incelmişim kıaazzzz
kalça: 100cm
bel: 80cm
göğüs: 96cm

bu arada bizim kaptanlar nerede yahu?
Oooo ölçüler küçülüyor süper ♥️
Ben de yazayım da tablo yapmaya başlayacağım.
Kahvaltı 13.00(fotoekledim)
1 ççavdar lavaş, içine 1 omletten yumurta, marul, labne, 2 salatalık, 6 yeşil zeytin(görmemişin lavaşı olmuş her öğünde onu yemiş misali oldu benim iş🤣😂)
Ara Öğün 16.00
1 armut, 1 muz , 1 avuç fındık
Akşam Yemeği 19.00
2 yk bulgur pilavı, 1 kase cacık
LenaG LenaG @Sitare55 Lotus1234 Lotus1234
2 lt su + 1 lt dukan kayısı çaylı
2500 adım, pazara gittim bugün oğluşla.
Afiyetler olsun cnm akşam protein eklememissin ama inşallah iyi bir eksi görürsün.🌸
İyi akşamlar canlar bugün ku yemeği sonlardirdim menümü eklayayim 1 Kasım

Sabah 9da
Sade kahve ,5 çiğ badem

Öğlen 11 buçuk küçük dilim ekmek kk peynir,5 zeytin

Akşam 6 da
Bir tabak etli yeşil fasulye,2yk bulgur pilavı,bir bardak ayran
LenaG LenaG Lotus1234 Lotus1234
Harika menü gelsin eksikle 🤗bol su icmelisin.
İyi akşamlar

12:00 1büyük kupa yağsız sütle şekersiz filtre kahve, 1elma

17:30 1büyük kase yy. yoğurt içine 2tk.keçiboynuzu özü, 1tk.chia tohumu
Daha sonra 1 muz

19:30 eşime yemek hazırladım tadımlık olarak tavuk suyuna ekmek papara,4yuvarlak dilim yağlı kağıtta patates, tavuk haşlama, mantar sote hepsinden dolu 1er yk. yedim

Birazdan dizi keyfinde şekersiz çay içicem
Su 2.5 litre
Adım 3939
Nasipse yarın tüm gün dışarıda olucam adım 16 bin yapıcam
Afiyet olsun az ama öz güzel menü ♥️🌸
Kızlar 8 bin adımı tamamladım geceye kadar 9.000 olur, şimdi detoks çayı içicem 😎 LenaG LenaG Lotus1234 Lotus1234 Boncuk2307 Boncuk2307
Harikasın ankeee Tebrikler cnm😘

Son düzenleme:
Selamlar 😍
Hemen menü atıp kaçıyorum ve şunu fark ettim eskisi gibi vakit ayiramayinca pek tadı olmuyor. Kim nedir necidir bakamıyorum. Ne etkim oluyor ne etki alıyorum. Kendimi kötü hissettiriyor bu.
Bugün menüm güzeldi.
Sabah çok tahıllı ekmekle tost yeşillik
Öğlen 2 kase yayla çorbası (yarma koymayı unutmuşlar 🙄)
15 de 2 ceviz
16.30 da yaklaşık 3 köfte bir yuvarlak olacak kadar patates fırın bolca mevsim salatası
19 da kahve
Şu yaklaşık 1 lt ama içerim daha susadım
Sporda 10bin adımı tamamladim çok şükür 😍
Afiyet olsun cnm güzel menü suyu arttirdiysan harika ❤️

Bayılma noktasına geldim canım . Çocuklar farkettiler sandalyeye oturdum son anda. Hizmetliyi çağırmışlar o arada. Müdür yardımcımız ayran alıp gelmiş ayran içtikten sonra ambulans falan geldi. Tansiyon şeker derken durumumu anlatinca zaten doktoru da deyince hocam erdem hoca ile hemen iletişime geçin ihmal etmeyin dediler.

Teşekkür ettim canim

Teşekkür ettim canım
gelmiş geçmiş olsun. dikkat et kendine :KK19:

Bayılma noktasına geldim canım . Çocuklar farkettiler sandalyeye oturdum son anda. Hizmetliyi çağırmışlar o arada. Müdür yardımcımız ayran alıp gelmiş ayran içtikten sonra ambulans falan geldi. Tansiyon şeker derken durumumu anlatinca zaten doktoru da deyince hocam erdem hoca ile hemen iletişime geçin ihmal etmeyin dediler.

Teşekkür ettim canim

Teşekkür ettim canım

Şu arada hazır tatilin varken ilaçların dozlarını ayarlat madem. Baksana baya baya etkiliyor seni canım ya

Herkese iyi akşamlar
Menümü yazıp yatayım. Bugün öğleden sonra okulda rahatsızlandım. Ambulans falan geldi. Acayip yorgun hissediyorum kendimi.
Kahvaltı
Yarım dilim ekmek
1 tatlı kaşığı tahin pekmez aldım
Ara öğün
1 türk kahvesi
Oglede
Tbe ile kaşarlı kekikli tost yaptım
Nolduysa tosttan sonra oldu.
Akşam
2 kepçe bezelye yemeği
1 kase salata
Şimdi kiraz saplı çay içtim bir avuç kuruyemiş aldım.
Adım sayım 9500
Suyum tamamdır.
Geçmiş olsun cnm neden böyle oldu? Allah acil şifalar versin dikkat et bu sıra yediklerine hiçbir şey senin sağlığından daha önemli değil.

1 Kasım menü
07.30 2 bardak limonlu su
09.45 1 fincan kahve 1 kuru erik
11.00 1 yumurta ile bol yeşillikli salata 1 dilim tb ekmek
13.00 1 mandalina 6 fındık
16.00 1 salatalık 7 badem 1 fincan kahve
18.30 yarım kase çorba, 2 kaşık döner, 2 kaşık pilav, bol yeşil salata, 1 bardak kefir
20.30 3-4 çatal kavun
3 litre su 50dk tempolu yürüyüş+emzirmeye devam

1 Kasım menü
07.30 2 bardak limonlu su
09.45 1 fincan kahve 1 kuru erik
11.00 1 yumurta ile bol yeşillikli salata 1 dilim tb ekmek
13.00 1 mandalina 6 fındık
16.00 1 salatalık 7 badem 1 fincan kahve
18.30 yarım kase çorba, 2 kaşık döner, 2 kaşık pilav, bol yeşil salata, 1 bardak kefir
20.30 3-4 çatal kavun
3 litre su 50dk tempolu yürüyüş+emzirmeye devam
Afiyet olsun cnm çok dengeli güzel menü sporda harika suda sonucu heyecanla bekliyorum yarın 😀❤️

Afiyet olsun cnm çok dengeli güzel menü sporda harika suda sonucu heyecanla bekliyorum yarın 😀❤️
Çarşamba diyetisyende + çıktım canm o yüzden yarına pek ümitli değilim ama en azından ilerleyen günlerde güzel eksi gelecektir geçen hafta sonu ve pazartesi biraz karb. fazlacaydi ☹️ 3 hafta üst üste günler misafirler gezmeler derken liste dışı fazla takıldım o da canımı sıktı umarım eksiye dönmüşümdür 🤲

Teşekkür ettim canim

Teşekkür ettim canım
Gecmis olsun

Oyy yerim ben onu küçük cimcimeye bak sen şekilli pasta da istermiş ❤️❤️❤️
Not: kremaya vs bir parmak tadımlık serbest ama kalanı sıyırmayalım lütfen 🤭 Yarın bitmiş halinden keyifle yersin ❤️
Şimdiden kutlarım kızını nice nice mutlu yaşları olsun ❤️ Yüzü hep gülsün 🙏

Güzel olmuş canım afiyet olsun sabah başka şey yemediğin için kurbişleri görmüyorum ❤️

Afiyet olsun ❤️ o kadar da olmaz canım inşallah 🙏

Ayaklarına sağlık 💪

Çok güzel olmuş canım afiyet olsun ❤️

Canım 15 de 1 yaparız. Bel,göğüs,kalça şeklinde ölçeriz toplamda en fazla incelen birinci olur ❤️

Afiyet olsun gayet güzel olmuş ❤️
Olur kaptanım 15 gün benim için 🥰

Herkese iyi akşamlar
Menümü yazıp yatayım. Bugün öğleden sonra okulda rahatsızlandım. Ambulans falan geldi. Acayip yorgun hissediyorum kendimi.
Kahvaltı
Yarım dilim ekmek
1 tatlı kaşığı tahin pekmez aldım
Ara öğün
1 türk kahvesi
Oglede
Tbe ile kaşarlı kekikli tost yaptım
Nolduysa tosttan sonra oldu.
Akşam
2 kepçe bezelye yemeği
1 kase salata
Şimdi kiraz saplı çay içtim bir avuç kuruyemiş aldım.
Adım sayım 9500
Suyum tamamdır.

Teşekkür ettim canim

Teşekkür ettim canım
Çok geçmiş olsunn 🙏🏻😔

Çarşamba diyetisyende + çıktım canm o yüzden yarına pek ümitli değilim ama en azından ilerleyen günlerde güzel eksi gelecektir geçen hafta sonu ve pazartesi biraz karb. fazlacaydi ☹️ 3 hafta üst üste günler misafirler gezmeler derken liste dışı fazla takıldım o da canımı sıktı umarım eksiye dönmüşümdür 🤲
Aynı benim durumlar hastalık tamamen geçmedi aşırı iş yükü beni mahvetti rutinim bozuldu motivasyonum şevkimde kırıldı.Beni huzursuz eden herşey her zorluk sanki üst üste geldi.Hem iş yorucuydu hem saglik hem özel hayat kötüydü emegimin karşılığını gördüğüm en çok alan burasiydı bu hafta bende raydan çıktım.

Aynı benim durumlar hastalık tamamen geçmedi aşırı iş yükü beni mahvetti rutinim bozuldu motivasyonum şevkimde kırıldı.Beni huzursuz eden herşey her zorluk sanki üst üste geldi.Hem iş yorucuydu hem saglik hem özel hayat kötüydü emegimin karşılığını gördüğüm en çok alan burasiydı bu hafta bende raydan çıktım.
Maalesef işte biz kadınlar çok.cabuk etkileniyor ve kendimize iyi gelen şeylerden kendimizi mahrum bırakıyoruz spor sağlıklı beslenme kendimiz için yapmamız gerekenler ama önceliğimiz kendimiz olamıyoruz

X