Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Kızlar gelemedim maalesef özel sebeplerim vardı. Dünde küçük kızım patmağı üstğne düştü atel takıldı acile gittik falan.
menülerinize baktım çok gözüme kötü gelen bir menü olmadı sporlar da maşallah 🤩
Yarın güzel sonuçlar gelecek harikasınız ❤️🥳🥰

Canım çok geçmiş olsun zaten çariamba maaşallah 3 kişilik ve 3 günlük spor yapmışsın yine 💪🏻
Ağlamak istiyorum gerçekten menü spor tablosunu yaptım her şeyi bitti baktım yeniden menü paylaşılmış mı diye sayfayı yenileyince hepsi gitti 😭😭😭 tam bir buçuk saattir uğraşıyordum oysa ki

Off boncuğum o hissi o kadar iyi biliyorum ki! Geçmişler olsun.
Bombayi 1 gün erken patlatmışsın sanki:KK53:
Şuna çok güldüm yaa

Hastaneler çok kötü canım şu an. Tahlile bile gelme telefonda haberlesiriz diyor. Salı gideceğim inşallah. Bakalım ne dieyecek
Aa hayırdır neden öyle diyolar?

Bir de kötü bir şey çıkmaz merak etme neyse ona göre ilaç verecek zaten. Bir an önce düzelir değerlerin inşallah 🙏🏻

Aa hayırdır neden öyle diyolar?

Bir de kötü bir şey çıkmaz merak etme neyse ona göre ilaç verecek zaten. Bir an önce düzelir değerlerin inşallah 🙏🏻
Canım salgın var. Covid çoğaldı. Herkes hastanede maskeli. Bende de bağışıklık zayıflıyor.

Kızlar niye bu kadar az veriyorum cidden anlamıyorum artık kafayı yemek üzereyim neyse

GEÇEN C.TESİ 64.25
SALI 63.60
CUMARTESİ 63.50
FARK -0.75KG
ORAN -1.167

Göğüs: 96
Bel: 80
Kalça: 100

LenaG LenaG
Boncuk2307 Boncuk2307
Lotus1234 Lotus1234

Eklentiler

• IMG_4134.jpeg
    IMG_4134.jpeg
    58,6 KB · Görüntüleme: 3
Günaydın kızlar mutlu sabahlar. Sabahtan tartildim . Geçen hafta 93.95kg
Bugün 93.25kg fark -700gr azda olsa gidiyor 😊
LenaG LenaG Lotus1234 Lotus1234
Günaydın canım, tebrik ediyorum güzel eksi geldi 🌸
Kızlar niye bu kadar az veriyorum cidden anlamıyorum artık kafayı yemek üzereyim neyse

GEÇEN C.TESİ 64.25
SALI 63.60
CUMARTESİ 63.50
FARK -0.75KG
ORAN -1.167

Göğüs: 96
Bel: 80
Kalça: 100

LenaG LenaG
Boncuk2307 Boncuk2307
Lotus1234 Lotus1234
Canım gayet güzel eksi neden üzülüyorsun tebrik ederim 🌸

Kizlaaaaa kizaaaaaaaaa kilom dün sabaha göre +100 , dün öğleye göre +300 :skandal:

Neden ? Çünkü dun aksam 19da yedim , normaldekinden daha gec . Tavuklu salatadq tavuk epey vardi bir de 2 gundur ekmek yemezken 1 dilime yakin tam bugday kruton vardi salatanin icine. Ödem bunlar ödem :KK14:

Simdiiii planim:KK52:
Öğleye kadar su icilmeden wc beklenecek😅 cunku gecen hafta ictigim sular zor gitti .
90 ml turk kahvesinin pek etkisi olmaz ve bagirsak çalıştırabilir onu icip hoooop yürüyüşe 🚶🏃🏃🏃🏃
Minik deneysel çalışmamı sizlere gururla sundum😄

İyi akşamlar

01.11.2024

Sabah 2 kupa yağsız sütle filtre kahve

Kahvaltı 12:00 1 yumurta ve 45 gr beyaz peynirle omlet,5 zeytin ve 3 ceviz,sütlü şekersiz çay

Ara 17:00 2 wasa arası labne,filtre kahve

Akşam 20:00 liste dışı ama diyet dışı yemedim 4 yk z.yağlı pırasa (içinde pirinç var) 2 yk yoğurt

İştahım yoktu bugün hiç zorla yedim

Su 3 lt
9300 adım birazdan koridor sporla 10 bine tamamlayacağım

Sitare55 Sitare55
Boncuk2307 Boncuk2307
Afiyet olsun 😍
@Cakinin Gelini biliyor musun benim bıdığın dikiş yeri enfeksiyon kapmış o kadar dikkat ettik bugün krem süreyim derken gördüm apar topar götürdüm veterinere yine iğne oldu,boyunluk bağlandı ateşi de yüksek çıktı 😕 5 gün duracakmış o kadar üzgün bakıyor ki o boyunluk yüzünden.
Aaaa kısırlastırma mı yaptın neden dikişli

Afiyet olsun ❤️ Sabah sadece tost yeterli gelmemiş öğle yemeği de az okmuş akşam da salata yemişsin bari içindeki krutonları yeseydin ❤️

Afiyet olsun kahvaltı gayet güzel de sonra birden aşırı kısılmış ❤️

Afiyet olsun canım çok güzel görünüyorlar ❤️

Afiyet olsun ❤️ o kadar para verdin bayatlamadan yiycen tabi ❤️ gayet güzel menü olmuş

Afiyet olsun sabah ve öğle çok kısmışsın canım akşam güzel de genel olarak 20:30-21:00 gibi acıkmazsın umarım ❤️🙏
Teşekkür ederim aciksamda yemm kendimi tutarım akşamları dikkat ederim

Afiyet olsun güzel menü ❤️

Afiyet olsun menü güzelmiş ❤️

Afiyet olsun cnm güzel dengeli olmuş lahmacunnnn severizzzz

Oooo ölçüler küçülüyor süper ♥️

Afiyetler olsun cnm akşam protein eklememissin ama inşallah iyi bir eksi görürsün.🌸

Harika menü gelsin eksikle 🤗bol su icmelisin.

Afiyet olsun az ama öz güzel menü ♥️🌸

Harikasın ankeee Tebrikler cnm😘
Teşekkür ederim 😍

X