Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Menu,
1parca tost (peynir,kiyma,sbze vardi icinde ) ,az patates
hurma ,1kare bitter
1lt su anca ictim
5300 adım
Chocolita Chocolita

Eklentiler

• Screenshot_20240401_223714_Samsung Health.jpg
    Screenshot_20240401_223714_Samsung Health.jpg
    36,6 KB · Görüntüleme: 13
Dun annem ve Kizkardesim geldi. Hic dinlenmedim. Bana yardima geldiler Sandim. Gerci annem sordu ben yok dedim. Huyum bu.
Esim o yuzden yine atesin cikti diyor. Yani senin gibi düşünüyor.
Bugunde pek dinlenmedim,dunden tripliydi biri

gecmis olsun canım bencede biraz esini dinle kendinide vucuduna dinlendir ne kadar aktiflige alıskın olsan d ust uste birikince em kucuk seyde daha kotu hastalandırıyor,insallah bu son hastalik olur toparlanırsın🤲☺️

Dun annem ve Kizkardesim geldi. Hic dinlenmedim. Bana yardima geldiler Sandim. Gerci annem sordu ben yok dedim. Huyum bu.
Esim o yuzden yine atesin cikti diyor. Yani senin gibi düşünüyor.
Bugunde pek dinlenmedim,dunden tripliydi biri
Güzel bir izin ve bol dinlenme seni kendine getirir inşallah. Sürekli hastalığın geçer gibi olup yineliyor. Ihlamur vb çaylar iyi gelir. Ben çok hasta olunca günde 2 fincan ıhlamur içerim. İlaç gibi. Geçmiş olsun. Acil şifalar..

Sende yazmışsın zaten yarından sonra bir süre izinli ol arrim. Bu süre içinde de kendine iyi bak az naza çek kendini. Ben hallederim yaparım deme yat dinlen. Evdekiler seni anlayışla karşılayacaktır zaten eşinde söylüyormus

İlk cezamız geldi 10.000 adım 24 saat içinde bekliyoruz fatebcim
Aldım kabul ettim 😄, fakat küçük kızlarım var dışarı pek çıkamıyorum evde 45 dk spor yapsam olur değil mi 😊

Selamlar canım dün akşam dan beri rahatsızım regli ağrım oldu bu ay baya
Ve dün diyet dışı oldu menüm
Bugün de malesef bide üstüne şişlik var kendimi tekrar verdiğim bütün kiloları almış gibi hissediyorum mutsuzum 😷
Geçmiş olsun canım. Olsun moralini bozma. Güzel ilerliyorsun toplarsın sen biliyorum. Tabi yine de diyet dışı cezası vermek durumundayım
Ya ben daha önce paylaşım yapmadım bilmiyorum yani farklı bi sayfandan mı devam edicem
Hayır buraya yazıyoruz. Sadece adım yarışı için farklı bir sayfa açtık o da ramazan boyunca kapalı. Ramazan sonrası devam edilecek.
2 gun menü gelmedi. Bugünde menü gelmeseydi 1 uyarı almış olacaktın
Aldım kabul ettim 😄, fakat küçük kızlarım var dışarı pek çıkamıyorum evde 45 dk spor yapsam olur değil mi 😊
Olur tabi kurallarda da böyledir. 10.000 adıma mazereti olan için 45 dk kanıtlı egzersiz bekliyoruz

D ddmcrs yeni olduğun hatırlatmış olayım, bugün tartı günü. İftar vaktine kadar tartı atabilirsin. Ramazan sonrasında kahvaltı öncesi atıyoruz.
Grup yıldızları tartı fotoğrafını özelden, diğer arkadaşlar topiğe gönderir

X