- 11 Şubat 2016
- 3.893
- 17.946
Anaokulu arkadaşlarını çok özlüyor. Onlarla buluşturucam inşallah. Başka bir şey gelmedi aklımaÇok teşekkür ederim canım
Sana da çok geçmiş olsun canım, aklımda cezalar canım, inşallah haftaya tamamlayacağım yeter ki duzelsem bu ara spora istekliyim...
Çok geçmiş olsun yavruna inşallah toparlar ,egzema ya ayrılık kaygısı sebep olur diyor bizim Dr arkadaş, var mı son zamanlar da yaşadığı bir ayrılık ya da kayıp, onun için değerli olacan birşey ?
Size de çok geçmiş olsun canım
3 gün cezan var bu hafta mutlaka bekliyorum canım. Yarın tartı sonucuna göre üstüne ceza eklenebilir. İnşallah eksi geldiğin bir gün olur. Yoksa cezaların hepsini almış olucam ama sende bolca hareket etmiş olursun. En verimli haftan olurChocolita
Yürüyüş cezamı haftaya olan regl haftamda yürüyebilir miyim? Oruçken dermanım olmuyor. Hiç yürüyemedim.
Gazlı içecek 100 kalori üstünde?İyi geceler, bugün menüm
Sahur yok
İftarda birkaç hurma
tavuk döner
gazlı içecek ve çay
Cok gecmis olsunTunaydin kızlarbayrama yaklaştık
Miraca 5 gün rapor verdiler. Gece biraz iyi gibiydi sabah ateş fırladı yine. İnşallah yaz üzeri son hastalık olur
Tunaydin kızlarbayrama yaklaştık
Miraca 5 gün rapor verdiler. Gece biraz iyi gibiydi sabah ateş fırladı yine. İnşallah yaz üzeri son hastalık olur
gecmis olsun canimTunaydin kızlarbayrama yaklaştık
Dilerim yaşlı adam iyidir, kırık durumu filan yoktur.Biraz yuruyus yapayim acik havada dedim, yine yapamadim.
Ciktim yuruyorum 5 dk oldu. Bir kopru var oraya cikiyorum, koseyi donunce yerde yasli bir Adam yaninda yasli kadin.
Adam dusmus,hem demans hem parkinson hastasiymis. Kadinin Eli ayagina dolamis yasi zaten 82 dedi. Ay kiyamam
Neyse ambulans bekle derken 45 dk basinda bekledim.
Kafasi baya yarilmisti. Dikis atilacak. Buyuk ihtimal ct de cekilecek 65 yas ustu oldugu icinDilerim yaşlı adam iyidir, kırık durumu filan yoktur.
Cok gecmis olsun
İnşallah çok sağolun nurc alys canımCocuk cok yiprandi, bu son olsun bu sene evet
Tamamdır bu hafta buradasın. Cumartesiden itibaren izinli. Doğru anladım değil miMerhabaChocolita
Ben önümüzdeki Cumartesi günü Bolu yolcusuyum. Bayramda 1 hafta misafirhanede kalacağız ailemle. Tüm gün çevreyi gezeriz, menü yazmaya fırsatım olmaz, tartı sonucu da bildiremem.
Bayram haftası izinli olmak istiyorum uygun görürsen.
Sağol canımgecmis olsun canim
Sağol arrimTekrar gecmis olsunChocolita
Yazık kıyamam ya Allah razı olsun canım benim sende ilgilenmişsin yalnız birakmamissinBiraz yuruyus yapayim acik havada dedim, yine yapamadim.
Ciktim yuruyorum 5 dk oldu. Bir kopru var oraya cikiyorum, koseyi donunce yerde yasli bir Adam yaninda yasli kadin.
Adam dusmus,hem demans hem parkinson hastasiymis. Kadinin Eli ayagina dolamis yasi zaten 82 dedi. Ay kiyamam
Neyse ambulans bekle derken 45 dk basinda bekledim.
Olabilir canım, sen arkadaşlarıyla buluştur ona uyumadan önce anlat, konuş sakince böyle sakin bir şekilde telkin verir gibi, bir şekilde o arkadaslariyla vedalassin, yeni arkadaslari olacağından hayatının her dönemi böyle şeyler yaşanacağını ve geride kaldığını anlat birkaç kez yap bunu, inşallah fayda görürAnaokulu arkadaşlarını çok özlüyor. Onlarla buluşturucam inşallah. Başka bir şey gelmedi aklıma
3 gün cezan var bu hafta mutlaka bekliyorum canım. Yarın tartı sonucuna göre üstüne ceza eklenebilir. İnşallah eksi geldiğin bir gün olur. Yoksa cezaların hepsini almış olucam ama sende bolca hareket etmiş olursun. En verimli haftan olur
Gazlı içecek 100 kalori üstünde?
Evet. 6 Nisan Cumartesi'den 15 Nisan Pazartesi'ye kadar izinli olacağım.İnşallah çok sağolun nurc alys canım
Tamamdır bu hafta buradasın. Cumartesiden itibaren izinli. Doğru anladım değil mi
Sağol canım
Sağol arrim
Yazık kıyamam ya Allah razı olsun canım benim sende ilgilenmişsin yalnız birakmamissin