Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

canim aslinda cok fark etmez,
sonucta saliyi saliyla kiyasliyorsun,
cumartesiyi cumartesiyle.

Her sali ayni kosullarda tartiliyorsan ona gore hesaplama yapmakta sikinti yok. Kafani cok karistirma bence.

Ben her tartinin ertesi gunu daha eksi geliyorum, muhtemelen tarti gunu stresli oluyorum cunku, saka gibi oluyor ama alistim artik

benim annem de 37 de.
Ben de 37 yim bu yil

Reglim duzenli halen ama bi denisik
Benimki de öyle ara kanamalarım çoğaldı . Vücudum normalin dışında su tutmaya başladı ben hiç yüzümün ellerimin ayaklarımın bu kadar şiştiğini hatırlamıyorum. Sabah uyanınca yere basıyorum ya ayaklarım sızlıyor resmen hamileyken bile bu kadar şiştiğimi hatırlamıyorum

Duzenli spor sende buyuk etki yapar o zaman, devam yurumeye

korkmaya gerek yok, stres yapma,
anamiza cekcez ya kime cekcez

Migrenben bu arada benim de ara kanamalairm falan olurdu bak unutmusum ,
ama artik olmuyor. Ben duzenli spora bagliyorum, 2-3 yildir gym uyeligimi hastalik tatil disinda aksatmadim. Az da olsa duzenli spor yapiyorum.

Ozellikle de yurursem o sislik olmuyor mesela.

Diyete başladığımdan beri illede 2 3 haftadır aksatmadan yapıyorum yürüyüş canım bakalım inşallah menapoz çıkmaz
Anam da anam

Evet canım inşallah inanıyorum çünkü haftam güzel gitti
Ekmek pilav makarna hamur işi ve tatlı şeyler tuketmedim yine aynı şekilde devam inşallah
Suyu az içiyorum malesef

Peki benim simdiden hu belritilerimin olmasi ben hep vitamin dengesizligi ,kansizlik filan diye dusunmustum ,belkide odemdir olamas mi ki sabah sisliklerin

Gelelim Yıldız Savaşlarına
Ağır sıklette Yıkım Ekibi nden asliogretmen Grup Alfa dan Sismaniye ye karşıydı
asliogretmen kazandi Tebrik ederim Aslıcım

Hafif sıklette Sexual Chocolates A Arrietty_ Süpernova yiitee yle karşı karşıya geldi yiitee 1'inci oldu tebrik ederim galibiyete doymadın be yitee

asliogretmen ve yiitee
2 gün dokunulmazlık hakkı
(Menü bildiriminden muaf)
500 kalori ödül
Uyarınız, cezaniz yokmuş. Olsaydı silinmisti

2'incilerimiz Sismaniye A Arrietty_ 300 kalori ödül hakkınız var. Hepinizi tekrar tebrik ediyorum

Son düzenleme:
Çok özür dilerim gerçekten çok yoğun bı gün oldu şimdi eve girdim tartıldım
Geçen hafta 88.1 kg
Bu hafta 87.8 kg
-300
Kilo yuzdeligi 0.3

Eklentiler

• IMG_20240305_141535.jpg
    67,9 KB · Görüntüleme: 12
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…