Haftada 1 tartılmak konusu önerilen bir konu.
Sabah uyanınca o an tartılınca insan şiş oluyorChocolita İşe gideceğim için bekleme imkanım da yok.
Keşke birkaç saat evde bekleyip, öyle tartılabilsem.
Grupta paylaşım yapacağım için Salı tartılıyorum. Ama aslında Cumartesi tartım daha doğruya yakın sonuç veriyor aslında.
(Xiaomi nin hassas tartısını almıştım, Cumartesileri onunla tartılıp kas yağ detaylı ölçümü de yapıyorum kendim için.)
Uzun süredir böyle delfim son zamanlarda arttı . Annem 36 yaşında menapoza girdi36 ya 5 var korkuyorum
Benimki de öyle ara kanamalarım çoğaldı . Vücudum normalin dışında su tutmaya başladı ben hiç yüzümün ellerimin ayaklarımın bu kadar şiştiğini hatırlamıyorum. Sabah uyanınca yere basıyorum ya ayaklarım sızlıyor resmenbenim annem de 37 de.
Ben de 37 yim bu yil
Reglim duzenli halen ama bi denisik
Benimki de öyle ara kanamalarım çoğaldı . Vücudum normalin dışında su tutmaya başladı ben hiç yüzümün ellerimin ayaklarımın bu kadar şiştiğini hatırlamıyorum. Sabah uyanınca yere basıyorum ya ayaklarım sızlıyor resmenhamileyken bile bu kadar şiştiğimi hatırlamıyorum
Çok geçmiş olsun inşallah iyi geçer ameliyat. İzin yazdim kilo da çok fark etmisse yeni başlangıç yaparızEki Görüntüle 3396796
Gecen haftayi hatirlayamadim. Sabit galiba.
Ben bugun yolcuyum, bi ameliyatim olacak bi kac hafta surebilir iyilesmem.
Kisa oldu ama insallah tekrar donerim yarismaya.
Diyete başladığımdan beri illede 2 3 haftadır aksatmadan yapıyorum yürüyüş canım bakalım inşallah menapoz çıkmazMigrenben bu arada benim de ara kanamalairm falan olurdu bak unutmusum ,
ama artik olmuyor. Ben duzenli spora bagliyorum, 2-3 yildir gym uyeligimi hastalik tatil disinda aksatmadim. Az da olsa duzenli spor yapiyorum.
Ozellikle de yurursem o sislik olmuyor mesela.
Geçmiş olsun canımEki Görüntüle 3396796
Gecen haftayi hatirlayamadim. Sabit galiba.
Ben bugun yolcuyum, bi ameliyatim olacak bi kac hafta surebilir iyilesmem.
Kisa oldu ama insallah tekrar donerim yarismaya.
Diyete başladığımdan beri illede 2 3 haftadır aksatmadan yapıyorum yürüyüş canım bakalım inşallah menapoz çıkmaz
Anam da anam
Tabi ki geldiği yere geri gitsinKorkma menopoz da neymis ki sari bezi yolundan dondurecek
Evet canım inşallah inanıyorum çünkü haftam güzel gittiMuhteşemm bir sonuç delficim
Heyttt özlemin dönüşü
Regl haftası tartı canını sıkmasın canım. Bak benim hiç sıkıyor mu
İşin şakası tabi ki. Su tutuyoruz sisiyoruz. Merak etme bu hafta çıkacak acısı
Peki benim simdiden hu belritilerimin olmasiBenimki de öyle ara kanamalarım çoğaldı . Vücudum normalin dışında su tutmaya başladı ben hiç yüzümün ellerimin ayaklarımın bu kadar şiştiğini hatırlamıyorum. Sabah uyanınca yere basıyorum ya ayaklarım sızlıyor resmenhamileyken bile bu kadar şiştiğimi hatırlamıyorum
İnşallah öyledirPeki benim simdiden hu belritilerimin olmasiben hep vitamin dengesizligi ,kansizlik filan diye dusunmustum ,belkide odemdir olamas mi ki sabah sisliklerin
Çok özür dilerim gerçekten çok yoğun bı gün oldu şimdi eve girdim tartıldım