Muhteşemm bir sonuç delficimMerhabalarChocolita
5 Mart, Salı tartı sonucum şöyle:
*Geçen hafta kilom:101,6 kg
*Bu hafta kilom:100,4 kg
*Tartıda 1,2 kg eksideyim.
*Yüzdem:1,181
Güzel bir gün dilerim.
Heyttt özlemin dönüşü
Regl haftası tartı canını sıkmasın canım. Bak benim hiç sıkıyor muDün regl oldum ağrım vardı baya erkenden uyumuşum yazamadım menü mü
MerhabalarMuhteşemm bir sonuç delficim
EvetMerhabalarChocolita
Sağolasın canım.
2 Mart, Cumartesi günü tartıda 99,9 kg çıkıyordum. Bu sabah 500 gram artı çıktım aslında. Bir gün evvel yediklerimden dolayı ve erken tartıldığım için oldu sanırım
Yine de mutlu oldum bu sonuca.
Regl şişkinliği olanlar üzülmesin, geçen hafta öyleydim. Şişlik inince ne kadar tartı azaldı.
Haftada 1 tartılmak konusu önerilen bir konu.EvetHep söylüyorum hafta arası tartilmayin kızlar. Salı günü bütün motivasyon kayboluyor. Şimdi cumartesi tartılmamis olsaydın bu sonuca daha çok sevinecektin. Migrenben de hafta arası tartilmis şimdi sevinemedi. O sonuçlar cok yanıltıcı olur. İnsan dayanamıyor biliyorum ama sabredip o sürprizi yapın kendinize
Gene süpriz oldu ama kötüEvetHep söylüyorum hafta arası tartilmayin kızlar. Salı günü bütün motivasyon kayboluyor. Şimdi cumartesi tartılmamis olsaydın bu sonuca daha çok sevinecektin. Migrenben de hafta arası tartilmis şimdi sevinemedi. O sonuçlar cok yanıltıcı olur. İnsan dayanamıyor biliyorum ama sabredip o sürprizi yapın kendinize
Benimkinin arasında 700 gr fark varHaftada 1 tartılmak konusu önerilen bir konu.
Sabah uyanınca o an tartılınca insan şiş oluyorChocolita İşe gideceğim için bekleme imkanım da yok.
Keşke birkaç saat evde bekleyip, öyle tartılabilsem.
Grupta paylaşım yapacağım için Salı tartılıyorum. Ama aslında Cumartesi tartım daha doğruya yakın sonuç veriyor aslında.
Ne guzel eksi tebrik ederimMerhabalarChocolita
5 Mart, Salı tartı sonucum şöyle:
*Geçen hafta kilom:101,6 kg
*Bu hafta kilom:100,4 kg
*Tartıda 1,2 kg eksideyim.
*Yüzdem:1,181
Güzel bir gün dilerim.
Oo bravo ,bu kilolarda bu kadar dusmesi buyuk basari benim icin
Chocolita
Gecen hafta 63.3
Bu hafta 62.1
Fark 1.2
Yuzde 0.759
Haftaya hedef 61.9
Eki Görüntüle 3396747
Vücudun bir şeyden kurtulma hızı en iyi durumda bile 1 haftada tamamlanirmis. O yüzden en doğru sonuç için 1 hafta diyorlar canım. Önceki tartilmanda spor sonrası tartilmis olabilirsin, ya da önceki gün çok su kaybetmissindir. Ama 1 hafta sonrası her şey yerini bulup sonuç gelmiş oluyorGene süpriz oldu ama kötü
Benim de 500 gram. Ama dediğim gibi mutluyum.Benimkinin arasında 700 gr fark var
Aynen çokomVücudun bir şeyden kurtulma hızı en iyi durumda bile 1 haftada tamamlanirmis. O yüzden en doğru sonuç için 1 hafta diyorlar canım. Önceki tartilmanda spor sonrası tartilmis olabilirsin, ya da önceki gün çok su kaybetmissindir. Ama 1 hafta sonrası her şey yerini bulup sonuç gelmiş oluyor
genellikle tek öğün yedim.Oo bravo ,bu kilolarda bu kadar dusmesi buyuk basari benim icinNeler yaptin ipucu alsam
Ben bugun yolcuyum, bi ameliyatim olacak bi kac hafta surebilir iyilesmem.
regl düzensizliği ile ilgili de ödem olabiliyor canım. erken menopoz değildir büyük ihtimal, merak etmeyesin, dönemsel düzensizlik olabiliyor bazen. Doktora gidersen için rahat eder, iyi olur.Aynen çokomdelfinia olsun 100 gr da olsa eksiyim ben vücudumu tanıyorum zaten öyle birden veremiyorum çok zor gidiyor bende kilo neden olduğunu bilmiyorum pazartesi bi kadın doğuma gidicem düzensiz döngüm için
Annem de erken menepoz var inşallah öyle bişey çıkmaz
Uzun süredir böyle delfim son zamanlarda arttı . Annem 36 yaşında menapoza girdiregl düzensizliği ile ilgili de ödem olabiliyor canım. erken menopoz değildir büyük ihtimal, merak etmeyesin, dönemsel düzensizlik olabiliyor bazen. Doktora gidersen için rahat eder, iyi olur.
Nokta atışıtebrik ederim
Menülerden belli zaten canim takılıyorumbende reglim sonucum fena
+300 geldim
Chocolita
Gecen hafta 63.3
Bu hafta 62.1
Fark 1.2
Yuzde 0.759
Haftaya hedef 61.9
Eki Görüntüle 3396747