Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Merhabalar Chocolita Chocolita
5 Mart, Salı tartı sonucum şöyle:
*Geçen hafta kilom:101,6 kg
*Bu hafta kilom:100,4 kg
*Tartıda 1,2 kg eksideyim.
*Yüzdem:1,181
Güzel bir gün dilerim.🌸🌺
Muhteşemm bir sonuç delficim 🤩
Günaydın 🌺🌺🌺
Eki Görüntüle 3396722
Yuzdem 3,129
2 kg verdim.
Heyttt özlemin dönüşü 💪🔥
Dün regl oldum ağrım vardı baya erkenden uyumuşum yazamadım menü mü
Regl haftası tartı canını sıkmasın canım. Bak benim hiç sıkıyor mu 🤧
İşin şakası tabi ki. Su tutuyoruz sisiyoruz. Merak etme bu hafta çıkacak acısı

Muhteşemm bir sonuç delficim 🤩
Merhabalar Chocolita Chocolita 🌸🌺
Sağolasın canım.🤗:KK200:
2 Mart, Cumartesi günü tartıda 99,9 kg çıkıyordum. Bu sabah 500 gram artı çıktım aslında. Bir gün evvel yediklerimden dolayı ve erken tartıldığım için oldu sanırım
Yine de mutlu oldum bu sonuca.🥰
Regl şişkinliği olanlar üzülmesin, geçen hafta öyleydim. Şişlik inince tartı sonucu ne güzel azaldı. Evde raporluydum ve hep yatıyordum bir haftadır, ona rağmen.

Merhabalar Chocolita Chocolita 🌸🌺
Sağolasın canım.🤗:KK200:
2 Mart, Cumartesi günü tartıda 99,9 kg çıkıyordum. Bu sabah 500 gram artı çıktım aslında. Bir gün evvel yediklerimden dolayı ve erken tartıldığım için oldu sanırım
Yine de mutlu oldum bu sonuca.🥰
Regl şişkinliği olanlar üzülmesin, geçen hafta öyleydim. Şişlik inince ne kadar tartı azaldı.
Evet ❤️ Hep söylüyorum hafta arası tartilmayin kızlar. Salı günü bütün motivasyon kayboluyor. Şimdi cumartesi tartılmamis olsaydın bu sonuca daha çok sevinecektin. Migrenben Migrenben de hafta arası tartilmis şimdi sevinemedi. O sonuçlar cok yanıltıcı olur. İnsan dayanamıyor biliyorum ama sabredip o sürprizi yapın kendinize

Evet ❤️ Hep söylüyorum hafta arası tartilmayin kızlar. Salı günü bütün motivasyon kayboluyor. Şimdi cumartesi tartılmamis olsaydın bu sonuca daha çok sevinecektin. Migrenben Migrenben de hafta arası tartilmis şimdi sevinemedi. O sonuçlar cok yanıltıcı olur. İnsan dayanamıyor biliyorum ama sabredip o sürprizi yapın kendinize
Haftada 1 tartılmak konusu önerilen bir konu.
Sabah uyanınca o an tartılınca insan şiş oluyor Chocolita Chocolita İşe gideceğim için bekleme imkanım da yok.
Keşke birkaç saat evde bekleyip, öyle tartılabilsem.
Grupta paylaşım yapacağım için Salı tartılıyorum. Ama aslında Cumartesi tartım daha doğruya yakın sonuç veriyor aslında.
(Xiaomi nin hassas tartısını almıştım, Cumartesileri onunla tartılıp kas yağ detaylı ölçümü de yapıyorum kendim için.)

Gene süpriz oldu ama kötü 🤣🤣

Haftada 1 tartılmak konusu önerilen bir konu.
Sabah uyanınca o an tartılınca insan şiş oluyor Chocolita Chocolita İşe gideceğim için bekleme imkanım da yok.
Keşke birkaç saat evde bekleyip, öyle tartılabilsem.
Grupta paylaşım yapacağım için Salı tartılıyorum. Ama aslında Cumartesi tartım daha doğruya yakın sonuç veriyor aslında.
Benimkinin arasında 700 gr fark var 🥹

Merhabalar Chocolita Chocolita
5 Mart, Salı tartı sonucum şöyle:
*Geçen hafta kilom:101,6 kg
*Bu hafta kilom:100,4 kg
*Tartıda 1,2 kg eksideyim.
*Yüzdem:1,181
Güzel bir gün dilerim.🌸🌺
Ne guzel eksi tebrik ederim🌸
Günaydın 🌺🌺🌺
Eki Görüntüle 3396722
Yuzdem 3,129
2 kg verdim.
Oo bravo ,bu kilolarda bu kadar dusmesi buyuk basari benim icin 😄🧿Neler yaptin ipucu alsam iyi olur😪
Chocolita Chocolita

Gecen hafta 63.3
Bu hafta 62.1

Fark 1.2
Yuzde 0.759

Haftaya hedef 61.9

Eki Görüntüle 3396747
👏👏👏 Hepsi bir aradan cikartin Alys Alys kaloriler ise yaradı masallah🤩

Gene süpriz oldu ama kötü 🤣🤣
Vücudun bir şeyden kurtulma hızı en iyi durumda bile 1 haftada tamamlanirmis. O yüzden en doğru sonuç için 1 hafta diyorlar canım. Önceki tartilmanda spor sonrası tartilmis olabilirsin, ya da önceki gün çok su kaybetmissindir. Ama 1 hafta sonrası her şey yerini bulup sonuç gelmiş oluyor

Vücudun bir şeyden kurtulma hızı en iyi durumda bile 1 haftada tamamlanirmis. O yüzden en doğru sonuç için 1 hafta diyorlar canım. Önceki tartilmanda spor sonrası tartilmis olabilirsin, ya da önceki gün çok su kaybetmissindir. Ama 1 hafta sonrası her şey yerini bulup sonuç gelmiş oluyor
Aynen çokom delfinia delfinia olsun 100 gr da olsa eksiyim ben vücudumu tanıyorum zaten öyle birden veremiyorum çok zor gidiyor bende kilo neden olduğunu bilmiyorum pazartesi bi kadın doğuma gidicem düzensiz döngüm için
Annem de erken menepoz var inşallah öyle bişey çıkmaz 🥹

Sismaniye Sismaniye yıldız savaşları için özelden tartı bekliyorum ❤️
IMG_5517.jpeg

Gecen haftayi hatirlayamadim. Sabit galiba.
Sismaniye Sismaniye yıldız savaşları için özelden tartı bekliyorum ❤️
Ben bugun yolcuyum, bi ameliyatim olacak bi kac hafta surebilir iyilesmem.
Kisa oldu ama insallah tekrar donerim yarismaya.

Aynen çokom delfinia delfinia olsun 100 gr da olsa eksiyim ben vücudumu tanıyorum zaten öyle birden veremiyorum çok zor gidiyor bende kilo neden olduğunu bilmiyorum pazartesi bi kadın doğuma gidicem düzensiz döngüm için
Annem de erken menepoz var inşallah öyle bişey çıkmaz 🥹
regl düzensizliği ile ilgili de ödem olabiliyor canım. erken menopoz değildir büyük ihtimal, merak etmeyesin, dönemsel düzensizlik olabiliyor bazen. Doktora gidersen için rahat eder, iyi olur.

regl düzensizliği ile ilgili de ödem olabiliyor canım. erken menopoz değildir büyük ihtimal, merak etmeyesin, dönemsel düzensizlik olabiliyor bazen. Doktora gidersen için rahat eder, iyi olur.
Uzun süredir böyle delfim son zamanlarda arttı . Annem 36 yaşında menapoza girdi 🫠 36 ya 5 var korkuyorum 😂

X