Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Evet ❤️ Hep söylüyorum hafta arası tartilmayin kızlar. Salı günü bütün motivasyon kayboluyor. Şimdi cumartesi tartılmamis olsaydın bu sonuca daha çok sevinecektin. Migrenben Migrenben de hafta arası tartilmis şimdi sevinemedi. O sonuçlar cok yanıltıcı olur. İnsan dayanamıyor biliyorum ama sabredip o sürprizi yapın kendinize
Ayy ben her gün tartiliyom 🙈 hastalık gibi bişey oldu tuvalete git çık gene tartiliyom acaba kocama söylesem tartıyı salisan saliya mi cikarsa boyumun yetmeyeceği bı yere koysa 🤔

Son düzenleme:
İyi akşamlar kizlar menüm şöyle
Uyaninca : 700 ml su
Kahvaltı : 2 YK soğanlı lor
3 dilim ekmek
Ara: 1 maden suyu
2 kare bitter
1 muz
Akşam :1 yumurta
2 dilim ekmek
Su: 1.7 lt + Dukan birasi
Chocolita Chocolita A Arrietty_
Bugün ekmek olayını fazla abarttım cezam varsa çekerim 😖
Canım bugün beklediğimiz 10.000 adım cezan var
delfinia delfinia geçen hafta mazeretli olduğun için bu hafta atman gereken 4 gün 10.000 adımın var
Benimde dün tansiyondan dolayı atamadigim 2 günlük cezam var. Bugün son gün. Yapacağım inşallah

Aylık Sonuç Cezaları
Alys Alys Migrenben Migrenben aylık sonuçta sınırın altında kaldığınız için 5 gün 10.000 adım cezaniz var

Haftalık Sonuç Cezaları
+ Geldiğimiz için ben, yiitee yiitee Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi A Arrietty_
Sabit geldiğiniz için Sismaniye Sismaniye ve G Goklerce 3 gün 10.0000 adım cezaliyiz.
Sismaniye Sismaniye ameliyat olacağı için mazeretli
yiitee yiitee sen cezalardan muafsin canım
Kural kuraldır + Gelsen de karşılaşma da rakibini yendiğin için ödülünü kullanabilirsin

Gelelim Yıldız Savaşlarına ⭐⚔️
Ağır sıklette Yıkım Ekibi 💣nden asliogretmen asliogretmen Grup Alfa 🛡️dan Sismaniye Sismaniye ye karşıydı
asliogretmen asliogretmen kazandi 🔥🔥🔥 Tebrik ederim Aslıcım 🤗

Eki Görüntüle 3396851

Hafif sıklette Sexual Chocolates 💋 A Arrietty_ Süpernova 🦸 yiitee yiitee yle karşı karşıya geldi ⚔️ yiitee yiitee 1'inci oldu 🔥🔥🔥 tebrik ederim galibiyete doymadın be yitee 🤩

Eki Görüntüle 3396852

asliogretmen asliogretmen ve yiitee yiitee
👑 2 gün dokunulmazlık hakkı
(Menü bildiriminden muaf)
👑 500 kalori ödül
👑 Uyarınız, cezaniz yokmuş. Olsaydı silinmisti

2'incilerimiz Sismaniye Sismaniye A Arrietty_ 300 kalori ödül hakkınız var. Hepinizi tekrar tebrik ediyorum ♥️😍
Tebrikler asliogretmen asliogretmen 🌺🌸💐🧿
Tebrikler yiitee yiitee 🌺🌸💐🧿

X