Dedi ve yaptıOmru hayatimda bu kadar kilo vermemişimdir ben haftalik,
Amma velakin yapiciz bisiler,
Tartı bekliyoruz aşkoChocolita hafta içi tam 76.0 geliyordum bugün sabit adaletin bu mu dünya
Hele az daha dolanam doğal botokslu yüzüm gözüm
Dudaklarım da dolgun dolgun keşkem ödem olmasa
Vallaha nane yemedimTartı bekliyoruz aşko
Olsun bu hafta güzel yürüdün 1. Oldun kizamm ötesi var mı? Yediğin naneler tırmalamamis olur en azından
Hemen tartılıyorum aşkısıTartı bekliyoruz aşko
Olsun bu hafta güzel yürüdün 1. Oldun kizamm ötesi var mı? Yediğin naneler tırmalamamis olur en azından
Menülerden belli zaten canim takılıyorumVallaha nane yemedimo adımlara yemeye kıyamadım hem zaten bola giderdi
Adet düzensizliğim var son bi kaç aydır sanırım ondan ödem oluyor
Biliyorum çokomMenülerden belli zaten canim takılıyorumbende reglim sonucum fena
Bu regl artısı üzülmek yok+300 geldim
Evet üzülmüyorum. İnsanların ne dertleri var diyorum bu arada. Halledilir bunlarBu regl artısı üzülmek yok
Kesinlikle çokom bi de bazen sabit falan geliyoruz ya işte o şey oluyormuş yağ yanıyor kasa dönüşüyormuş her türlü gidiyor zaten o kadar emek veriyoruzEvet üzülmüyorum. İnsanların ne dertleri var diyorum bu arada. Halledilir bunlar
Sen özellikle adımlara çok güzel emek verdinKesinlikle çokom bi de bazen sabit falan geliyoruz ya işte o şey oluyormuş yağ yanıyor kasa dönüşüyormuş her türlü gidiyor zaten o kadar emek veriyoruz
Aynen çokom pes etmek yokSen özellikle adımlara çok güzel emek verdinbenim adımlar çok iyi olamadı. Bu hafta inşallah daha çok asılıcam
Yüzden +0.572 canımBeklediğim den daha iyi hamdoslun
Geçen hafta
78.15
Bu hafta
78.65
+ 500 gram
Döngümün ilk günü
Yüzde yi artı da nasil.yapicam bilemedim bisey çıkardım ama yanlış yapmış olabilirim
%-39.075
Chocolita Bu hafta eksi gelemedim malesef inşallah haftaya 77 görürüm
-100 gramla haftalik cezadan yirtmis oldun
Yırtsam da yırtmasam da her türlü atıyorum o adımı-100 gramla haftalik cezadan yirtmis oldun
Tamam anladım canım sağolYüzden +0.572 canım
Yine aynı şekilde hesaplanıyor. Aldığın bu haftada ki kiloyu geçen haftaki kilondan çıkarıp fark ÷ bu haftaki kilon × 100 = sonuc