Tartilana kadar hiç bişey yemedim şu dahi içmedim valla oldum yeminleAç olurum dersen Öğlen atabilirsin canım. Ama o saate kadar yerim dersen yarın sabahtan atarsın. Bu durumda grup yüzdeleri güncellemesi yarına kalır.
Ayy ben her gün tartiliyomEvetHep söylüyorum hafta arası tartilmayin kızlar. Salı günü bütün motivasyon kayboluyor. Şimdi cumartesi tartılmamis olsaydın bu sonuca daha çok sevinecektin. Migrenben de hafta arası tartilmis şimdi sevinemedi. O sonuçlar cok yanıltıcı olur. İnsan dayanamıyor biliyorum ama sabredip o sürprizi yapın kendinize
12 Mart Yıldız Savaşçıları
delfinia Migrenben 'e karşı
Istenmeyentuyy labellevie 'ye karşı
Delfinia grup yıldızı seçildiğin için uyarın silindi
Geçmiş olsunEki Görüntüle 3396796
Gecen haftayi hatirlayamadim. Sabit galiba.
Ben bugun yolcuyum, bi ameliyatim olacak bi kac hafta surebilir iyilesmem.
Kisa oldu ama insallah tekrar donerim yarismaya.
Yaa estağfurullah 100 gramla o kadar iddialıyım ki korkun benden
Sıkıntı yok çokomAylık Sonuç Cezaları Alys TezgahtakiSariBez aylık sonuçta sınırın altında kaldığınız için 5 gün 10.000 adım cezaniz var
Haftalık Sonuç Cezaları+ Geldiğimiz için ben,yiitee Gonulmeyvesi
Sabit geldiğiniz için A Arrietty_Sismaniye ve G Goklerce 3 gün 10.0000 adım cezaliyiz.
Sismaniye ameliyat olacağı için mazeretli
Adımlarda şampiyon oldun ya, bence kas artışın oldu, ondan tartıda eksin az görünüyor.Yaa estağfurullah 100 gramla o kadar iddialıyım ki korkun benden
Bende öyle düşünüyorum delfim gaöbüşümde ciddi oranda minnaklaşma varAdımlarda şampiyon oldun ya, bence kas artışın oldu, ondan tartıda eksin az görünüyor.
Canım bugün beklediğimiz 10.000 adım cezan var
Tamam canım.Canım bugün beklediğimiz 10.000 adım cezan var
delfinia geçen hafta mazeretli olduğun için bu hafta atman gereken 4 gün 10.000 adımın var
Benimde dün tansiyondan dolayı atamadigim 2 günlük cezam var. Bugün son gün. Yapacağım inşallah
Aylık Sonuç Cezaları Alys Migrenben aylık sonuçta sınırın altında kaldığınız için 5 gün 10.000 adım cezaniz var
Haftalık Sonuç Cezaları+ Geldiğimiz için ben,yiitee Gonulmeyvesi A Arrietty_
Sabit geldiğiniz içinSismaniye ve G Goklerce 3 gün 10.0000 adım cezaliyiz.
TebriklerGelelim Yıldız Savaşlarına
Ağır sıklette Yıkım Ekibinden asliogretmen Grup Alfa dan Sismaniye ye karşıydı
asliogretmen kazandi Tebrik ederim Aslıcım
Eki Görüntüle 3396851
Hafif sıklette Sexual ChocolatesA Arrietty_ Süpernova yiitee yle karşı karşıya geldi yiitee 1'inci oldu tebrik ederim galibiyete doymadın be yitee
Eki Görüntüle 3396852
asliogretmen ve yiitee
2 gün dokunulmazlık hakkı
(Menü bildiriminden muaf)
500 kalori ödül
Uyarınız, cezaniz yokmuş. Olsaydı silinmisti
2'incilerimizSismaniye A Arrietty_ 300 kalori ödül hakkınız var. Hepinizi tekrar tebrik ediyorum
Grupta yer açılma imkanı yok mu beni de alın lütfen
Hala katılmak istiyorsaniz ilk sayfayı detaylıca okuyup yarın sabah tartı fotoğrafınızı, boy ve hedef kilo bilginizle beni etiketleyerek gönderinMerhaba yeni üye kabul ediyor musunuz
Aylık Sonuç Cezaları Alys Migrenben aylık sonuçta sınırın altında kaldığınız için 5 gün 10.000 adım cezaniz var
Haftalık Sonuç Cezaları+ Geldiğimiz için ben,yiitee Gonulmeyvesi A Arrietty_
Sabit geldiğiniz içinSismaniye ve G Goklerce 3 gün 10.0000 adım cezaliyiz.