Yaz öncesi için diyet arkadaşı arıyorum!

arkadaşlar ben de buraya pazar günü yazmıştım katılmak istediğimi.
82 kiloyum ve haziran olmazsa en geç temmuza kadr 55 olmak istiyorum. kararlıyım...
dün sabah tartıldım ve 82yle başlıyorum.
dün yani pazartesi çok hasta olduğum için buraya yazamadım.
öğünler yerine hastanede 12 saat serum yedim :KK66:

bugün sabah 12 de kendime geldim ve hak ettiğimi düşünerek çok güzel bir kahvaltı yaptım.
öğlen yemek yok.
5-6 gibi yöresel yemeğimiz topalak çorbasındn bir kase:) ve 2 dilim kepek ekmeği yiyeceğim.
8 de 45 dakika yürüyüş yapıp. 15 dakika da basen karın bölgesi için egzersiz yapacağım.
9.30 da 1 elma 1 portakal yiyeceğim...
bu günlük bu kadar.

canım akşam ya elma ye yada portakal 2si çok fazla :KK45: elma yersen yarısı portakal tam :21:

bende saat 8de yürücem istersen 8de burda buluşalım leslie ile yürüyelim olur mu dışarda yürümiceksen eğer :KK34:

spor yapsam mı yapmasam mı çok kararsız kaldım ya :26: bu 3 olucak yaparsam yemekte yedim 1 saat önce rahatlar mıyım ki ? karar veremedim :26:

selamlar herkese ben diyetimin altıncı gununu tamamladım: karatay diyeti yapıyorum

bugunku kilom: 57.6

sabah kahvaltım: 11.00da 1 kayısı kıvamlı yumurta
avuc içi kadar peynir belki birazcık fazla:)
yeşil çay (1 fincan)
maydanoz+nane (taze)
3 ceviz

15.40'da ara: 1 kase yogurt
yarım portakal...
1 fincan yeşil çay arada

19.30: 1 kase mercimek çorbası
kereviz salatası 3 ceviz ekledim içine
fırında karnıbahar
şekersiz turk kahves, yatmadan Leslie ile 1 mil yuruyup 15 dakika alt bedeb hareketleri yapmak istiyorum bakalım. herkesin ilk gunu iyi gidiyordur umarım. kaçamak yokkk pazara kadar:)
canım mükemmelsin. tam gaz devam:KK52:
günaydııııııııın :KK16:

sabah 8de kalktım maydanoz çayı içerim diye düşünüyodum demledim hatta içemedim midem bulandı :KK43: ay oda eksik kalsın nefret ediyorum maydanozdan :KK1: onun yerine yeşil çayımı içtim mis gibii ooooooohhh :21:

sonra kahvaltımı ettim peynir tere 3 zeytin 1 dilim ekmek ve haşlanmış yumurta yedim ve hamdolsun doydum Rabbim olmayanlarada versin inşallah.

bu sabah sporumu 4 mil yapıcam saat 3teki sporu mu da 2 mil akşamda 2 mil yapıcam böylece 8 mile tamamlıcam :21:

8 mil= 8 küsür km demek bu arada :KK1: hay maşallah usein bolt halt yemiş bizim yanımızda :KK1: :KK1: :KK1:

haftaya pazartesi tartılıyoruz bakalım kim kaç kilo verdi :KK8:

newestcim napim zayıflamam gerek :KK43: sözlüm birden yüklenme kendine diyo ama banane banane :KK36: doktorum devlet hastanesinde olduğu için 3 aydan 3 aya gidiyorum mayısta gidicem yani 55 olmam gerek yoksa rezil olurum haftada 1 kilo çokta değil yani vermeliyim :KK76:
canım ya ne güzel çok güzel spor yapıyorsun. sana imreniyorum. bende sana özenip her gün akşam 3 mil yürümek istiyorum aksatmadan. inşallah hedefine ulaşır göğsünü gere gere gidersin diyetisyene:KK76:
çookk güzelll..vallahi bugunn sabah öğlen çorba içmeme ragmenn kocamannn bi göbekkk sinirlerimi bozuoo adetaaa:KK43:(
ah kıyamam sana komşu olsak sana bakardım beennn
ben yediklerimi yazayımm...
sabah: süt kakaolu ve ballı 1 kase çorba
öğle: 5 yk turlü -1 dilim börek-1 dilim çörekkk
ara :armut

akşamm için karar vermedim henüzz ..
böreklerrrr çöreklerrrrrrrrrr:KK4:

82 kiloyum ve haziran olmazsa en geç temmuza kadr 55 olmak istiyorum. kararlıyım...

bugün sabah 12 de kendime geldim ve hak ettiğimi düşünerek çok güzel bir kahvaltı yaptım.
öğlen yemek yok.
5-6 gibi yöresel yemeğimiz topalak çorbasındn bir kase:) ve 2 dilim kepek ekmeği yiyeceğim.
8 de 45 dakika yürüyüş yapıp. 15 dakika da basen karın bölgesi için egzersiz yapacağım.
bu günlük bu kadar.
geçmiş olsun canım. inş hemen toparlanırsın. sende buyur gel canım katıl bize:KK9:

bugunki menum hic ic acici degil ama paylasiyorum :'(

sabah; nesfit
öğlen; salata 3 köfte
ara ; 3 olips ( ısrarlarla!)
ikindi; 2 ceviz
akşam ; somon balığı, ciğer sote 1 dilim çavdar ekmeği (fazla uyumsuzlar ama :KK70:)
AZ ÖNCE; çikolatalı pasta (GÜNÜ MAHVEDEN ÖĞÜN AMA KUZENİM BENİM İÇİN ALINCA YEMEK ZORUNDA KALDIM :KK43:((((

2,5 litre su, 30 dk yuruyus, 30 dk bisiklet, 50+50+50 toplamda 150 mekik
:KK43:

sabah; nesfit
öğlen; salata 3 köfte
ikindi; 2 ceviz
akşam ; somon balığı, ciğer sote 1 dilim çavdar ekmeği (fazla uyumsuzlar ama :KK70:)
AZ ÖNCE; çikolatalı pasta (GÜNÜ MAHVEDEN ÖĞÜN AMA KUZENİM BENİM İÇİN ALINCA YEMEK ZORUNDA KALDIM :KK43:((((

afiyet olsun canım. akşama kadar iyiymişte akşam nolduysa olmuş:KK4: neyse sen bu haftalık kaçamak hakkımı kullandım de ve bir dahakini aynı hafta yapma böylece sorun olmaz bence

ay nihayet bende menümü yazıyorum bugün.
sabah:
1 dilim tam buğday ekmeği
1 yumurta yarım kk peynir
1 zeytin
1 tatlı kaşığı krem peynir
1 kupa yeşil çay

ara:
1 kutu ayran
2 kayısı
2 badem

öğlen
1 kase kısır
1 kupa çay
5 zeytin
1kk peynir
yarım dilim tam buğday ekmek
3 çeri domates
1 çay kaşığı krem peynir

akşam
balık
salata
4 çorba kaşığı tarhana çorbası

1,5 litre su

3 mil leslie

şimdi form çayı

Sozlum aradi newestcim taksideymis eve gidiyomus konusamadik tam yarin goruscez nasil oldugunu o zaman gorucem canim :-( bende aksam tarhana corbasi kuru fasulye ve 4 yuvarlak eksili kofte yogurt ve salata yedim spordan sonra yesil cay ocemedim cunku canim hic bisey cekmedi sadece sozlumu dusundum :-(

Sozlum aradi newestcim taksideymis eve gidiyomus konusamadik tam yarin goruscez nasil oldugunu o zaman gorucem canim :-( bende aksam tarhana corbasi kuru fasulye ve 4 yuvarlak eksili kofte yogurt ve salata yedim spordan sonra yesil cay ocemedim cunku canim hic bisey cekmedi sadece sozlumu dusundum :-(
tekrar geçmiş olsun canım. inşallah kötü bişeyi yoktur. ii geceler.

ay nihayet bende menümü yazıyorum bugün.
sabah:
1 dilim tam buğday ekmeği
1 yumurta yarım kk peynir
1 zeytin
1 tatlı kaşığı krem peynir
1 kupa yeşil çay

ara:
1 kutu ayran
2 kayısı
2 badem

öğlen
1 kase kısır
1 kupa çay
5 zeytin
1kk peynir
yarım dilim tam buğday ekmek
3 çeri domates
1 çay kaşığı krem peynir

akşam
balık
salata
4 çorba kaşığı tarhana çorbası

1,5 litre su

3 mil leslie

şimdi form çayı

canıımmmn harikasınn vallahii ...

canımm benimm ii düşün ii olsunnn..listende güzell..

sabah; nesfit
öğlen; salata 3 köfte
ikindi; 2 ceviz

ciddi ciddii pastaya kadarrr çokk iimişş ..neyse ki sporunuda yapmışsınn..

öğlen yemek yok.
bu günlük bu kadar.

canımm geçmiş olsun bendee hastayımm çokkk..topalak çorbası bildiğimkadarıyla hamur degil mi ? birde senn 2 dilim ekmek yemişsinn..:))neyse ki spor yapmıssın tatlımm..bu arada hoşgeldinn aramızaa:))

bu arada bendee en baştan vereyim listemii
sabah:ballı kakaolu sut-1 kase çorba
öğle:5 yk turlü-1 dilim börek-1 dilim çörekk
ara:1 armut
akşam:4 köfte-salata

spor yapamıorum ama en kısa zamanda inşallah onada başlıcamm..

X