Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Haftada 1 tartılmak konusu önerilen bir konu.
Sabah uyanınca o an tartılınca insan şiş oluyor Chocolita Chocolita İşe gideceğim için bekleme imkanım da yok.
Keşke birkaç saat evde bekleyip, öyle tartılabilsem.
Grupta paylaşım yapacağım için Salı tartılıyorum. Ama aslında Cumartesi tartım daha doğruya yakın sonuç veriyor aslında.
(Xiaomi nin hassas tartısını almıştım, Cumartesileri onunla tartılıp kas yağ detaylı ölçümü de yapıyorum kendim için.)

canim aslinda cok fark etmez,
sonucta saliyi saliyla kiyasliyorsun,
cumartesiyi cumartesiyle.

Her sali ayni kosullarda tartiliyorsan ona gore hesaplama yapmakta sikinti yok. Kafani cok karistirma bence.

Ben her tartinin ertesi gunu daha eksi geliyorum, muhtemelen tarti gunu stresli oluyorum cunku, saka gibi oluyor ama alistim artik :KK48:

benim annem de 37 de.
Ben de 37 yim bu yil :KK14:

Reglim duzenli halen ama bi denisik o_O
Benimki de öyle ara kanamalarım çoğaldı . Vücudum normalin dışında su tutmaya başladı ben hiç yüzümün ellerimin ayaklarımın bu kadar şiştiğini hatırlamıyorum. Sabah uyanınca yere basıyorum ya ayaklarım sızlıyor resmen 😂 hamileyken bile bu kadar şiştiğimi hatırlamıyorum

Merhaba kızlar umarım iyisinizdir. Ben geçen hafta 73,5 bugün 73,4 -100g
fark - %0,136

Eklentiler

• IMG_3266.jpeg
    IMG_3266.jpeg
    74,5 KB · Görüntüleme: 16
Benimki de öyle ara kanamalarım çoğaldı . Vücudum normalin dışında su tutmaya başladı ben hiç yüzümün ellerimin ayaklarımın bu kadar şiştiğini hatırlamıyorum. Sabah uyanınca yere basıyorum ya ayaklarım sızlıyor resmen 😂 hamileyken bile bu kadar şiştiğimi hatırlamıyorum

Duzenli spor sende buyuk etki yapar o zaman, devam yurumeye :rapci:

korkmaya gerek yok, stres yapma,
anamiza cekcez ya kime cekcez :KK53:

Migrenben Migrenben bu arada benim de ara kanamalairm falan olurdu bak unutmusum ,
ama artik olmuyor. Ben duzenli spora bagliyorum, 2-3 yildir gym uyeligimi hastalik tatil disinda aksatmadim. Az da olsa duzenli spor yapiyorum.

Ozellikle de yurursem o sislik olmuyor mesela.

Migrenben Migrenben bu arada benim de ara kanamalairm falan olurdu bak unutmusum ,
ama artik olmuyor. Ben duzenli spora bagliyorum, 2-3 yildir gym uyeligimi hastalik tatil disinda aksatmadim. Az da olsa duzenli spor yapiyorum.

Ozellikle de yurursem o sislik olmuyor mesela.
Diyete başladığımdan beri illede 2 3 haftadır aksatmadan yapıyorum yürüyüş canım bakalım inşallah menapoz çıkmaz 😂
Anam da anam

Muhteşemm bir sonuç delficim 🤩

Heyttt özlemin dönüşü 💪🔥

Regl haftası tartı canını sıkmasın canım. Bak benim hiç sıkıyor mu 🤧
İşin şakası tabi ki. Su tutuyoruz sisiyoruz. Merak etme bu hafta çıkacak acısı
Evet canım inşallah inanıyorum çünkü haftam güzel gitti 🥰
Ekmek pilav makarna hamur işi ve tatlı şeyler tuketmedim yine aynı şekilde devam inşallah
Suyu az içiyorum malesef 😐

Peki benim simdiden hu belritilerimin olmasi 🙄🙄 ben hep vitamin dengesizligi ,kansizlik filan diye dusunmustum ,belkide odemdir olamas mi ki sabah sisliklerin

Gelelim Yıldız Savaşlarına ⭐⚔️
Ağır sıklette Yıkım Ekibi 💣nden asliogretmen asliogretmen Grup Alfa 🛡️dan Sismaniye Sismaniye ye karşıydı
asliogretmen asliogretmen kazandi 🔥🔥🔥 Tebrik ederim Aslıcım 🤗

IMG_20240305_134803.jpg

Hafif sıklette Sexual Chocolates 💋 A Arrietty_ Süpernova 🦸 yiitee yiitee yle karşı karşıya geldi ⚔️ yiitee yiitee 1'inci oldu 🔥🔥🔥 tebrik ederim galibiyete doymadın be yitee 🤩

IMG_20240305_094724.jpg

asliogretmen asliogretmen ve yiitee yiitee
👑 2 gün dokunulmazlık hakkı
(Menü bildiriminden muaf)
👑 500 kalori ödül
👑 Uyarınız, cezaniz yokmuş. Olsaydı silinmisti

2'incilerimiz Sismaniye Sismaniye A Arrietty_ 300 kalori ödül hakkınız var. Hepinizi tekrar tebrik ediyorum ♥️😍

Son düzenleme:
Kalan bildirimleri herkes tartı gonderdikten sonra yapicam kızlar. Bu arada yürüyüş yapayim biraz

Tartı göndermeyenler G Goklerce Pandora27 Pandora27
nnurc nnurc Perşembe günü izin almıştın canım. Nasıl oldunuz?
Çok özür dilerim gerçekten çok yoğun bı gün oldu şimdi eve girdim tartıldım
Geçen hafta 88.1 kg
Bu hafta 87.8 kg
-300
Kilo yuzdeligi 0.3

Eklentiler

• IMG_20240305_141535.jpg
    IMG_20240305_141535.jpg
    67,9 KB · Görüntüleme: 12
X