Baltasar çok tatlısın
Teşekkür ederimEvet hala 2 kisilik gruplar var. Onlari dengeliyoruz şimdi. Yarın tartı fotosu atabilirsiniz
Aç tartilmaniz gerekiyor. Tartı günümüz salı günü. İsterseniz yarın listeye alayım sizi salı yeniden gönderip o sonuçla devam edin, isterseniz salı gününü bekleyin başlamak için. Nasıl isterseniz öyle yapalımTeşekkür ederimChocolita . Mesajını kahvaltımı yaptıktan sonra gördüm. Tartı günü perşembe mi,cuma mı? Pzt tartılmıştım, 66.8 di kilom. Boyum 1,57.
Ilk sayfayı da okuyacağım ve kabul ederseniz yarın sabah ilk tartı fotomu atayım ya da bugün tekrar tartılayım, doğru sonuç vermez ama.
Yarın sabah aç karınla tartı fotoğrafımı göndereyim, listeye gireyimAç tartilmaniz gerekiyor. Tartı günümüz salı günü. İsterseniz yarın listeye alayım sizi salı yeniden gönderip o sonuçla devam edin, isterseniz salı gününü bekleyin başlamak için. Nasıl isterseniz öyle yapalım
Tamamdır ben teşekkür ederim burada olduğunuz içinYarın sabah aç karınla tartı fotoğrafımı göndereyim, listeye gireyimSalı günü tekrar gönderirim. Teşekkür ederim.
Ahh maalesef ekmek
Akıllı bilekligim bozulmuştu, koşa koşa gittim yenisini aldımTamamdır ben teşekkür ederim burada olduğunuz için
İyi yapmissiniz. Akıllı bileklik çok iyiymiş bende yeni aldım sayılır. Topikte ceza kanıtları içinde tam sonuç daha güzel oluyorAkıllı bilekligim bozulmuştu, koşa koşa gittim yenisini aldımYarına hazırlanıyorum
Valla söylediğin iyi oldu etiket ederim artıkSelam kızlar uzun zaman sonra bende bugün yürüme bandina çıktım yarım saat yürüdüm yavas yavaş yeniden saglikli beslenmeye geçmem gerek bayadir saldim çünki
Yeni gelen arkadaslar bu arada menü spor bildirimlerine beni etiketlemeyi unutmayın lütfen
Haklısınız ben kendi kendime devam edeyim o zamanHadi hayırlı olsun aramıza hoş geldinçok güzel olacak inşallah
Bizim salidan saliya tartilma şartımız var. 2 haftalık sonuçla 1 haftalık sonuç bir olmayacağı için yarışlarda adil olmaz. Düşünürseniz dönüş yaparsınız
Gireyim dediginde gruba alırım canımSelam kızlar uzun zaman sonra bende bugün yürüme bandina çıktım yarım saat yürüdüm yavas yavaş yeniden saglikli beslenmeye geçmem gerek bayadir saldim çünki
Yeni gelen arkadaslar bu arada menü spor bildirimlerine beni etiketlemeyi unutmayın lütfen
Nasıl isterseniz inşallah hedefinize ulaşırsınızHaklısınız ben kendi kendime devam edeyim o zaman
Hastalık ayrı bir durum tabi Allah şifa versin. Eğer cezaya kalırsanız yapabileceginiz ölçü de yaparsınız. İyileşince duruma bakarızChocolita spor dakikalarim biraz düşük olsa olur mu mesela 10 15 gibi dizlerimden bu aralar rahatsızım bı de kilo artınca ağrılar daha da arttı doktor dize ilaç enjekte etmeyi önerdi kabul etmedim şimdilik zorda kalırsam gidicem dakikalar uygun mudur size
Elimden geldiğince yaparım zaten dün 15 dk dan sonra yapamadım hem dizlerimden hemde bayağı hareketsiz kalmışım hamlamisim inşallah cezaya kalmam ama kalırsam da dinlene dinlene yaparımHastalık ayrı bir durum tabi Allah şifa versin. Eğer cezaya kalırsanız yapabileceginiz ölçü de yaparsınız. İyileşince duruma bakarız
Bir süre yapip kalan süreyi kol egzersizleriyle tamamlayabilirsiniz. Otururarak kol indir kaldır uzat çek sağa sola dönüp bel egzersizi. Bunlar da kalori yakar hem bir şeyler yapmış olmak açısından size de iyi hissettirir. Akıllı saatiniz var mıElimden geldiğince yaparım zaten dün 15 dk dan sonra yapamadım hem dizlerimden hemde bayağı hareketsiz kalmışım hamlamisim inşallah cezaya kalmam ama kalırsam da dinlene dinlene yaparım
Olur hemde çok güzel olur ben bu şekilde düşünmedim hiç o şekilde yaparımBir süre yapip kalan süreyi kol egzersizleriyle tamamlayabilirsiniz. Kol indir kaldır uzat çek sağa sola dönüp bel egzersizi. Bunlar da kalori yakar hem bir şeyler yapmış olmak açısından size de iyi hissettirir. Akıllı saatiniz var mı