- 25 Kasım 2022
- 818
- 1.387
- 28
portakalafisildiyordum tartı atacak mısın canım başlıyor musun
Sali günü tartı günümüz ya ne kadar önce atarsan o kadar iyi sonuç alırsın. Şimdi yarın atmış olacağın için 4 günlük tartı sonucu olmuş olacak yine salı günü. Ondan sordum canım. Olsun tabi artık ne zaman alırsançikolata hanımcım başlayacağım tabii ki.. sessizce takip ediyorum konuyu
sadece dün iş çıkışı direkt eve uçtum, nasip olursa bu akşam alıyorum. zaten alıp sabahleyin tartıldım mı direkt fotilicem sizleri.
(aslında biraz da tartılmaya korkuyorum)
Cok doğru diyorsun, ya sıkı diyet yapacağım o dört gün ya da haftaya salı mı katılayım grubunuza.. önerin nedir, ben ayak uydururum her türlü.Sali günü tartı günümüz ya ne kadar önce atarsan o kadar iyi sonuç alırsın. Şimdi yarın atmış olacağın için 4 günlük tartı sonucu olmuş olacak yine salı günü. Ondan sordum canım. Olsun tabi artık ne zaman alırsan
Ben senin yerinde olsam hemen başlardim. Çünkü hazır motivasyonun var şu an o halkaya bir girerdim yani. Ama tercih senin salı günü de başlasan olurCok doğru diyorsun, ya sıkı diyet yapacağım o dört gün ya da haftaya salı mı katılayım grubunuza.. önerin nedir, ben ayak uydururum her türlü.
Tamam canım kendin kesmissin boyle de tadı olmadıFit mutlu anne
Bizim mutfak bugun de kullanim disi, adam bu saate kadar calisti, sonra da 24 saat kullanmayin dedi gitti.
Hayir ana problem cozulmedi de, onun icin mutfagin toptan degismesi lazim. Benim gibi cimri insanin yuregine indirecekler
Direk diyet disindan keseyim cezayi, aksam adim fotosu atayim
Menu paylasmadi deme, paylassam direnk diskalifiye
Nerde o günler yaa. Benim 52 kırılma noktam
Selam kızlar,Fit mutlu anne anne spor cezalarina başladım bugün
1. Cezam Leslie yaptım ama telefonu elime alıp yaptım,35 dk kadar Leslie yaptım ilk oldugi için çok fazla yapamadım, 10 dk kadar da pilates hareketlerim var onları yaptım, böyle kas açmak gibi, kanıt olarak da Lesliede elime telefon aldım onunla biriken adımları atayım olur mu ? Eki Görüntüle 3383596
Merhabalar,
Fit mutlu anne Chocolita
Bugün sabah diyetdışı bir tuzlu ve öğlen diyetdışı bir tatlı ürün yedim. (Diyetdışı yiyecekler konusunda kendimi frenlemek konusunda başarılı olamadım maalesef.)Bu haftaki ödül hakkım tamamlandı.
7 Şubat, Çarşamba günü
Menüm:
(08:00)
*1 dilim beyaz peynir
*6 siyah zeytin
*1 simit
(11:30)
*dil peyniri
*1 yuvarlak ekmek
(19:00)
*1 kase tarhana çorbası
*etli lahana sarma