İyi akşamlar kızlar
Uyanınca : 400 ml su
8.30 : 1 kupa kiraz saplı cay
Kahvaltı : 1 kavrulmuş yumurta
(1 TK yag ile)
2 kk peynir
6 yeşil zeytin
Domates/salatalık
Çay
2 dilim çavdar ekmegi
Ara : 1 kupa filtre kahve
15.00: havuçlu sarimsarkli yoğurt
(1/2 havuç, 3 YK yogurt,2 ceviz,pul biber)
Akşam: 300 ml smootie
(Kivi,muz,ıspanak,yoğurt,limonsuyu,chia)
Su :2200 lt
Spor : 15 dk Leslie
6 şubat salı
Sabah 1/4 tost, 1b.çay
Öğle 1 portakal, 5 zeytin, 1/2tb makarna
Akşam 1d ekmek, 1k.çorba
Su 1.5 lt
Spor 20dk egzersiz, 4000adım
Chocolita Fit mutlu anne
7şubat çarş
Sabah 1d.peynirli ekmek, 1b. Çay
Öğle 1k çorba, 1d ekmek
Akşam 1 dolma 3yk yoğurt 1d.ekmek
Su 2lt
Spor 20dk egzersiz 4400 adım
Başladım canısıbaltasar canım geçen haftadan borçların da vardı bu hafta cezalarını bitir mutlaka
@labellevie normalde dokunulmazsin ama 2 gün ceza var geçen haftadan onu çekeceksin canım
G GoklerceChocolita 5er gun cezalariniz var sizinde çekin lütfen bundan sonra o haftanın cezası çekilmezse uyarı vermek zorundayım ben biraz esnek davranıyorum sanırım çekilmiyor cezalar
Kız ben tayt çok gitmiyorum darlaniyorumTaytin icine sok telefonu
Hadi ilk gunun gecmis olsun
Akşam Leslie ile adımlarımı 10000'e tamamladımMerhabalar,
Fit mutlu anne Chocolita
Bugün sabah diyetdışı bir tuzlu ve öğlen diyetdışı bir tatlı ürün yedim. (Diyetdışı yiyecekler konusunda kendimi frenlemek konusunda başarılı olamadım maalesef.)Bu haftaki ödül hakkım tamamlandı.
7 Şubat, Çarşamba günü
Menüm:
(08:00)
*1 dilim beyaz peynir
*6 siyah zeytin
*1 simit
(11:30)
*dil peyniri
*1 yuvarlak ekmek
(19:00)
*1 kase tarhana çorbası
*etli lahana sarma
*3 y.k. yoğurt
(20:30)
*1 ayva
Su: 2 lt.
Adımlarım: 4210 adım
*20 dak. yürüyüş
Sizin koyde salatalik yiyeni dovuyorlar mi
Kiz bu sene, lahana sarmasi var allahtan
Sana yarina salata yaziyorum
Sanırım birkaç gün gecikmeli gördüm mesajı. Boşluk var mı hâlâ? Katılabiliyor muyum?Merhabahala katılmak istiyorsanız gruplar katılıma açıldı, bilginize
Ahh maalesef ekmek2 dilim labne ballar ekmek mi?
Sasirdim, ekmek degilse aksama kadar nasil kesti merak ettim.
Kalanini begendim
Sanırım birkaç gün gecikmeli gördüm mesajı. Boşluk var mı hâlâ? Katılabiliyor muyum?
Hayırdır arrim neyle ilgili? Anlatabileceğin bir şeyse.
Biraz zorlasan aslında ufacık bir rampa kaldı. Sen yaparsın biliyorumNerde o günler yaa. Benim 52 kırılma noktam
Yarın sabah aç karnına tartı fotosu boy ve hedef kilonuzu gönderin. İlk sayfayı detaylıca okuduysaniz bekleriz. Şu sıra alımları açtıkAyyy sonradan katılım oluyor mu bende istiyorummmtek başıma yapmak diyet çok zorluyor
Evet hala 2 kisilik gruplar var. Onlari dengeliyoruz şimdi. Yarın tartı fotosu atabilirsinizSanırım birkaç gün gecikmeli gördüm mesajı. Boşluk var mı hâlâ? Katılabiliyor muyum?
Valla hemen yapar içersen tadı güzel ama bekletirsen içimi çok zor oluyor tarifini şöyle: 1 muz, 1 kivi, 1 avuç ıspanak ,1 YK chia ,1 YK limon suyu ,4 YK yogurt hepsini blenderdan çekip iç tadı güzel bence aşırı aşırı tok tutuyor canın hiç bişey istemiyorSmootie nasil?
Limon suyu yakisti mi? Merak ettim cok
Ben diyetisyene gidiyorum sorun olur mu iki haftada bir orda tartılıyorum bugün 14.30 da randevum kilomu o zaman atsam olur mu ve evet ilk sayfanın hepisni okudumYarın sabah aç karnına tartı fotosu boy ve hedef kilonuzu gönderin. İlk sayfayı detaylıca okuduysaniz bekleriz. Şu sıra alımları açtık
Hadi hayırlı olsun aramıza hoş geldinGünaydın herkese.
Ben de bugün basliyorum, ben size cok inandim siz de bana inanın e mi kızlar, artık şu zayıflığı bir görelim.
Chocolita hanımcım aç karınla tam 71 kg çıktım. Boyum 163, ilk hedefim 65 ama esas hedefim 60. Salıları dijitalle tartılırım gramlı devam ederiz
Eki Görüntüle 3383741
Herkese basarılar
Bizim salidan saliya tartilma şartımız var. 2 haftalık sonuçla 1 haftalık sonuç bir olmayacağı için yarışlarda adil olmaz. Düşünürseniz dönüş yaparsınızBen diyetisyene gidiyorum sorun olur mu iki haftada bir orda tartılıyorum bugün 14.30 da randevum kilomu o zaman atsam olur mu ve evet ilk sayfanın hepisni okudum