Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Smootie nasil?
Limon suyu yakisti mi? Merak ettim cok

Rakibecim menulerin guzel,
Adimi artirabilirsen super olur. Ne egzersizi yapiyorsun?

Başladım canısı
Taytin icine sok telefonu
Hadi ilk gunun gecmis olsun
Kız ben tayt çok gitmiyorum darlaniyorum, böyle bol seviyorum sonra da pacadan düşüyor ama elimde taşıyorum

Akşam Leslie ile adımlarımı 10000'e tamamladım Fit mutlu anne Chocolita
7 Şubat, Adımlarım: 10016 adım
Diyetdışıları egzersizle telaffi etmek istedim. İyi geceler.

Eklentiler

• 1000025330.jpg
    36,4 KB · Görüntüleme: 16
herkese hayırlı geceler

7 Şubat menüm

Sabah 11 45 kahvaltı
2.5 bardak sirkeli su
2 yumurta
Yarım muz
5 zeytin
Domates
Salatalık
Biraz peynir
Biraz da bal kaymak
1 fincan yesilcay
Ekmek vs tuketmedim

Ara öğün 14 00
1 dilim mandalina (oğluma hazırlarken ağzıma attığım)
3 4 tane yemiş

Akşam 18 30
1 kase şehriye çorbası
5 y.k mantar sote
2 y.k kadar dünden kalan bezelyeli tavuk
3 kaşık yoğurt
ve salata

21 00 de
2 çay bardağı çay

Su 2 litre ye yakin içtim spor yapamadım malesef vaktim olmadı

Fit mutlu anne Chocolita

Selam
Canim skkin birsey yemedim bugun.

Chocolita beni birkac gun muaf edebilirmisin?
Hayırdır arrim neyle ilgili? Anlatabileceğin bir şeyse.
Ara vermek istiyorsan izin yazarım tabi
Nerde o günler yaa. Benim 52 kırılma noktam
Biraz zorlasan aslında ufacık bir rampa kaldı. Sen yaparsın biliyorum
Ayyy sonradan katılım oluyor mu bende istiyorummm tek başıma yapmak diyet çok zorluyor
Yarın sabah aç karnına tartı fotosu boy ve hedef kilonuzu gönderin. İlk sayfayı detaylıca okuduysaniz bekleriz. Şu sıra alımları açtık
Sanırım birkaç gün gecikmeli gördüm mesajı. Boşluk var mı hâlâ? Katılabiliyor muyum?
Evet hala 2 kisilik gruplar var. Onlari dengeliyoruz şimdi. Yarın tartı fotosu atabilirsiniz

Smootie nasil?
Limon suyu yakisti mi? Merak ettim cok
Valla hemen yapar içersen tadı güzel ama bekletirsen içimi çok zor oluyor tarifini şöyle: 1 muz, 1 kivi, 1 avuç ıspanak ,1 YK chia ,1 YK limon suyu ,4 YK yogurt hepsini blenderdan çekip iç tadı güzel bence aşırı aşırı tok tutuyor canın hiç bişey istemiyor

Günaydın herkese.
Ben de bugün basliyorum, ben size cok inandim siz de bana inanın e mi kızlar, artık şu zayıflığı bir görelim.
Chocolita hanımcım aç karınla tam 71 kg çıktım. Boyum 163, ilk hedefim 65 ama esas hedefim 60. Salıları dijitalle tartılırım gramlı devam ederiz

Herkese basarılar

Yarın sabah aç karnına tartı fotosu boy ve hedef kilonuzu gönderin. İlk sayfayı detaylıca okuduysaniz bekleriz. Şu sıra alımları açtık
Ben diyetisyene gidiyorum sorun olur mu iki haftada bir orda tartılıyorum bugün 14.30 da randevum kilomu o zaman atsam olur mu ve evet ilk sayfanın hepisni okudum

Hadi hayırlı olsun aramıza hoş geldin çok güzel olacak inşallah
Ben diyetisyene gidiyorum sorun olur mu iki haftada bir orda tartılıyorum bugün 14.30 da randevum kilomu o zaman atsam olur mu ve evet ilk sayfanın hepisni okudum
Bizim salidan saliya tartilma şartımız var. 2 haftalık sonuçla 1 haftalık sonuç bir olmayacağı için yarışlarda adil olmaz. Düşünürseniz dönüş yaparsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…