Elimden geldiğince yaparım zaten dün 15 dk dan sonra yapamadım hem dizlerimden hemde bayağı hareketsiz kalmışım hamlamisim inşallah cezaya kalmam ama kalırsam da dinlene dinlene yaparım
Moralimin epey bozuk olduğu bir gündü -ve ben böyle günlerde yasak yiyeceklerle teselli olan bi tip olarak- elimden geldiğince bu kadar dikkat edebildim. Bozmadım ancak çok da sağlıklı bir gün olduğunu sanmıyorum. Günden güne düzelecektir
Günün ilk menüsünü yapıştırdım gitti o zaman.
Chocolita Fit mutlu anne
Sabah:
Tavada 4yk yulaf+2 yumurta+zeytinyağı
2 mandalina
Bol(çoo..k bol) beyaz peynir
Son öğün:
1 armut+1 kase yogurt+1 kase çorba.
Bi 20 dk dans ettim. Spor niyetine değildi ancak baya terlediğim için buraya eklemekte bir beis görmedim, beisi de ne zamandır kullanmak istiyordum, iyi oldu.
Ben de oyleyim.
Senin menunde fazla hic bir sey gormedim ama, hatta bir ogun az
Aslında bahsettigim yulaflı omlet hem fazlaydı hem de cok yaglıydı, peyniri de abarttım öyle böyle değil3 tatlı meyve fazla geldi vs vs..
Ben 2 öğün yapıyorum zaten cok acıkmadıkca. Senin nasıldı günün
Zorladım bugün biraz su an çok kötü ağrıyor ama geçer inşallah kas gevsetici ağrı kesici içip yatacamDizlerinden rahatsizsan hic zorlama bence,
Olabildigince adimini artirmaya calis, kisa yuruyuslere cik.
Kondisyonun arttikca baska spor eklersin.
Cezani da 10k adim olarak yapabilirsin zaten.
Ben direk otomatikman cok yiyorum
3 ogun + ara
Arayi kesmek istiyorum ama bugun misafirim vardi, ona ikramlik hazirladim.
Ama modum dusukse yemekle cezalandiririm kendimi oldum olasi, allahtan modum genelde yuksek
Saolgulum hamlik da var ya o da mahvetti beniGeçmiş olsun canım çok zorlamadan yap bari
Üzgün olunca "yok ben almayayım hic, zaten modum düsük" diyen insanlar ne kadar da havalılar........
düzelicek inşallahSaolgulum hamlik da var ya o da mahvetti beni
İnşallah inşallahdüzelicek inşallah
Benim esim de o
Adam stres olsa kilo verir, tatile gidip yeme duzeni degisse kilo verir, sporu aksatsa kilo verir
Bir de yine zayiflamisim diye yakinir
Kimlerin eline düştüm, gorun halimi
Ayyynısı. Gecen yemekten önce tartıldı. Sonra yemek yedik bir daha tartıldı. Eksi çıktı adam ya. Diyor ki yemek yedim kilo vermişim. Çok sinir gıcık bir durum yaaBenim esim de o
Adam stres olsa kilo verir, tatile gidip yeme duzeni degisse kilo verir, sporu aksatsa kilo verir
Bir de yine zayiflamisim diye yakinir
Kimlerin eline düştüm, gorun halimi
Çok geçmiş olsun, diz egzersizleri var fizyoterapistlerin verdiği, onlar iyi geliyor. Yavaş yavaş da olsa hareket edin, zamanla iyileşir.İnşallah ama gerçekten dizlerim mahvetti beni yavrum ya biri agrisa idare edilirse ikisi birlikte zor oluyo bı de benim ufak sürekli kucak istiyor bu ara o da gelince bel ağrısı da ekleniyor ağrı kesicilerle yasiyom resmen
Ay bugün 10.000 ler havada uçuştuSelam kızlar, disardaydim bugüm çok yoruldum, adım sayısını da tamamladım canım çıktı amaşimdi uyuycam, menüyü yarın yazarim
2. Gün cezam ektedirFit mutlu anne Eki Görüntüle 3384194
Başın sağolsun canımArkadaşlar bugün dedem vefat etti yazamayabilirim bi kaç gün
Dedeme.dua ederseniz çok sevinirim
Fit mutlu anne Chocolita