Kasım'da Diyet Başkadır 🍂🥗

Elimden geldiğince yaparım zaten dün 15 dk dan sonra yapamadım hem dizlerimden hemde bayağı hareketsiz kalmışım hamlamisim inşallah cezaya kalmam ama kalırsam da dinlene dinlene yaparım

Dizlerinden rahatsizsan hic zorlama bence,
Olabildigince adimini artirmaya calis, kisa yuruyuslere cik.
Kondisyonun arttikca baska spor eklersin.
Cezani da 10k adim olarak yapabilirsin zaten.

Ben de oyleyim.

Senin menunde fazla hic bir sey gormedim ama, hatta bir ogun az

Ben direk otomatikman cok yiyorum

3 ogun + ara
Arayi kesmek istiyorum ama bugun misafirim vardi, ona ikramlik hazirladim.

Ama modum dusukse yemekle cezalandiririm kendimi oldum olasi, allahtan modum genelde yuksek

Dizlerinden rahatsizsan hic zorlama bence,
Olabildigince adimini artirmaya calis, kisa yuruyuslere cik.
Kondisyonun arttikca baska spor eklersin.
Cezani da 10k adim olarak yapabilirsin zaten.
Zorladım bugün biraz su an çok kötü ağrıyor ama geçer inşallah kas gevsetici ağrı kesici içip yatacam

Ben direk otomatikman cok yiyorum

3 ogun + ara
Arayi kesmek istiyorum ama bugun misafirim vardi, ona ikramlik hazirladim.

Ama modum dusukse yemekle cezalandiririm kendimi oldum olasi, allahtan modum genelde yuksek

Üzgün olunca "yok ben almayayım hic, zaten modum düsük" diyen insanlar ne kadar da havalılar........

Üzgün olunca "yok ben almayayım hic, zaten modum düsük" diyen insanlar ne kadar da havalılar........

Benim esim de o

Adam stres olsa kilo verir, tatile gidip yeme duzeni degisse kilo verir, sporu aksatsa kilo verir

Bir de yine zayiflamisim diye yakinir
Kimlerin eline düştüm, gorun halimi

Benim esim de o

Adam stres olsa kilo verir, tatile gidip yeme duzeni degisse kilo verir, sporu aksatsa kilo verir

herkesin böyle bir yakın kız kankası olmuştur ama sen almış kendine hayat arkadaşı yapmışsın hanfendi... o zaman gün, üzüntüden tüm çeşmelerin açık olsa bile bağrına taş basıp diyet bozmama günüdür...
taş demişken, benim de vardı öyle bir kankam.
kız manken gibiydi.. yanında esnemeye korkardık uçar neyim diye.. öyle dal gibi..
bir keresinde bir düğüne katılacağı için sımsıkı bir diyete girmişti, sımmsıkı ama
"suzancım sen bu diyete nasıl dayanıyorsun yahu" diye sordum bi gün, karnıma sımsıkı bir taş bağlıyorum mideme baskı yapıyor öyle atlatıyorum demişti..
bunu duyunca benim eşgali hayal edebiliyorsunuzdur

Benim esim de o

Ayyynısı. Gecen yemekten önce tartıldı. Sonra yemek yedik bir daha tartıldı. Eksi çıktı adam ya. Diyor ki yemek yedim kilo vermişim. Çok sinir gıcık bir durum yaa

Çok geçmiş olsun, diz egzersizleri var fizyoterapistlerin verdiği, onlar iyi geliyor. Yavaş yavaş da olsa hareket edin, zamanla iyileşir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…